Jakie byście mi doradzili słuchawki komputerowe.
Nie zbyt drogie, ale i z dobrą jakością dźwięku.
Więcej nie opisze bo nie znam się na tym, liczę na waszą pomoc. :veryhappy:
Jakie byście mi doradzili słuchawki komputerowe.
Nie zbyt drogie, ale i z dobrą jakością dźwięku.
Więcej nie opisze bo nie znam się na tym, liczę na waszą pomoc. :veryhappy:

Podaj maksymalną kwotę do wydania i napisz też, czy chodzi o same słuchawki, czy z mikrofonem.
Na wstępie mogę zaproponować coś od philipsa:
link
Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
&
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
&
:thanks:
Witam
Ja spokojnie mogę polecić:
Creative AURVANA Live! - Notebooki, komputery, laptopy, monitory, karty graficzne - Komputronik internetowy sklep komputerowy
Ja Ci polecam słuchawki Creative HS-800 Fatality Gaming. Maja odłaczany mikrofon, i dobra jakość dźwięku. Creative Labs HS-800 • Sklep Komputerowy ProLine.pl Wroc?aw cena 95. zł
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)