+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 15 z 15

Temat: głośniki

Użytkownik javi Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar javi

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    0

głośniki

Witam
    Chciałabym kupić zestaw głośników. Uwielbiam słuchać muzyki, więc muszą mieć dobre basy :wink: No i nie ukrywam, że dobrze by było, gdyby też fajnie wyglądały. Jeśli chodzi o moje możliwości finansowe to najlepiej jakbym zmieściła się w 300 zł, ale zastanawiam się czy w takiej cenie kupię w ogóle jakiś porządny sprzęt. Jakie firmy polecalibyście?

murder(ator) ;) DaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar DaRiOOsH

Dzięki!
    5
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Creative Labs. Zestaw z dźwiękiem przestrzennym czy nie?

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    ja ze swojej strony polecam to co akurat u mnie leży na biurku pod nim i troszke w oddali
    Mianowicie Logitech X530 zestaw 5.1 naturalnie, basy to one mają, sam jeszcze nigdy nei słuchałem na subwooferze odkręconym na wiecej niż połowa, poprostu mi nei trzeba a głośno to one też potrafia grać. no i w połączeniu z dobrą kartą muzycznie również dobrze jakościowo.
    Co do Creativea też słyszałem ze potrafią porządnie grać
    Co do ceny, ja za swoje zapłaciłem akurat 200zł, wiec jeszcze mniej niz zakładane przez Ciebie 300zł, jaka jest cena aktualnie to akurat nie wiem

Always Alone Immortal occultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jest Avatar occultus

Dzięki!
    0
    Podziękował 2 razy w 2 Postach
    Siła Reputacji
    10

Icon3

Przez dwa lata miałem zestaw Creative Inspire T7700 (7.1). Wszystko pięknie ale tylko co za każdą przeprowadzką i przemeblowaniem musiałem się nap***racować z ustawieniem głośników to głowa mała. Parę miesięcy temu kupiłem Logitech Z4 (2.1) i problem rozwiązany. Naprawdę dobre głośniki, znacznie mniej zabawy z rozstawieniem i co ważniejsze b. dobry dźwięk a i basami nie skąpi (dla tych co lubią).
    Generalnie w całym wywodzie zmierzam do tego, że jak są to głośniki do komputera, słuchania muzyki przy komputerze i co ważniejsze nie umiesz poprawnie rozstawić zestawu 5.1 (i wyżej) to jakikolwiek zestaw 2.1 (logitech, creative) naprawde da rady i finansowo wyjdzie lepiej.

Software is like sex. It's better when it's free...
    Linus Torvalds

Użytkownik javi Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar javi

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    0
    Jak zwykle, na wasze cenne rady zawsze można liczyć:biglaugh:
    Ja właśnie zastanawiałam się nad sławetnym Creativem. Drugim zestawem głośników jaki wpadł mi w oko były (nie uwierzysz S.Z.A.O. :sly ale właśnie te które zaproponowałeś. Znalazłam je w X-KOM Głośniki Logitech 5.1 X-530 . Wprawdzie ciutkę przekraczają, kwotę jaką chciałabym przeznaczyć na zakup, ale skoro mówisz, że nawet do połowy nie odkręcałeś subwoofera, to się strasznie nakręciłam na ich zakup. (heh tylko co powiedzą sąsiedzi :wink
    Dzięki wielkie za odp

Stały Użytkownik tom11 Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar tom11

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    0
    Jak to
    Zmieścisz się do 300zł
    Logitech 970114-0914 • Sklep Komputerowy ProLine.pl Wrocław
    Ale ja ze swojej strony proponuję troszkę kasy dołożyć i kupić X540
    Sam je mam
    Może nie różnią się parametrami ale są solidniejsze i nie mają jakiejś szytej siateczki, tylko metalową siate.

P.S Mają jeszcze dodatkowo wygodnego pilota, z Regulacją basów głośności przyciskiem włączenia i przyciskiem "MATRIX"

Użytkownik Espen Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar Espen

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    0
    Słyszałem, ze dobre głosniki w swojej ofercie ma tracer. Tracer Maxxtro Black - Notebooki, komputery, laptopy, monitory, karty graficzne - Komputronik internetowy sklep komputerowy np takie, sa dostepne w sklepie komputronika. Cena niecałe 30zł, wydaje mi sie że oodpowiednia. W dodatku ładniutkie te głośniki. Mam nadzieje, ze pomogłem. Pozdrawiam

ADMINISTRATOR Trescom Poziom 1 : Buduje reputacjęTrescom Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Trescom

Dzięki!
    30
    Podziękował 34 razy w 30 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Proponowałbym zapoznać się z pierwszym postem tego tematu. Użytkownik javi szuka głośników, a nie kawałka plastika, który ledwo wydobywa z siebie jakiś dźwięk. Za ~30zł nie kupisz nawet jednego dobrego głośnika (choćby i "made in afryka"). A firma Tracer w moich oczach i moim mniemaniu jest firmą "krzak".

Ze swojego doświadczenia dodam, że jeśli chodzi o dobry dźwięk z PC, to tylko Logitech bądź Creative. Propozycja tom'a jest warta uwagi. Głośniki mają fantastyczny, czysty dźwięk i niesamowicie dobry bas z możliwością jego podbicia (regulacji). Naturalnie nie są to głośniki do dużego salonu. Ale do normalnego pokoju są wręcz idealne. Osobiście się pod nimi podpisuję.

Matador np15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar np15

Dzięki!
    30
    Podziękował 25 razy w 22 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Wygląda mi to na marketing szeptany...
    Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:
    &
    &
    :thanks:

Stały Użytkownik ziomulus Poziom 1 : Buduje reputacjęziomulus Poziom 1 : Buduje reputację Avatar ziomulus

Dzięki!
    24
    Podziękował 4 razy w 2 Postach
    Siła Reputacji
    5
    nie wiem czy mogę ale chciałby się podpiąć pod temacik a co sądzicie o głośnikach Logitech 2.1 Z-210 (X-210) 970191-0914 ?? Cena jest duża niższa od zakładanej w temacie, ale ciekaw jestem czy ktoś z was miał doczynienia z nimi i jakię są wasze ewentualne opinie W necie wyczytałem że sprawują się całkiem nieźle.

Stały Użytkownik Sąsiad Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar Sąsiad

Dzięki!
    7
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    0
    Co do głośników Z-210 to nawet fajnie grają i czysto ale nie posiadają regulacji basu, no i kabelki są trochę za krótkie i trzeba je trzymać koło monitora.
    Pomoc sąsiedzka: strzyże, goli, pi****li, krawaty wiąże, usuwa ciąże.

- zrobilem to sam.

Stały Użytkownik ziomulus Poziom 1 : Buduje reputacjęziomulus Poziom 1 : Buduje reputację Avatar ziomulus

Dzięki!
    24
    Siła Reputacji
    5
    Kurde... właśnie czytałem już gdzieś i tych krótkich kablach... No co jest nie powiem mały problem... Te głośniki docelowo nie miały stać nawet w pobliżu monitora... A macie są może jakieś inne propozycje? tj. głosników
    pozdro

Stały Użytkownik Sąsiad Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar Sąsiad

Dzięki!
    7
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    0
    Jeśli głośniki mają stać daleko od monitora to: Logitech 5.1 X-530, Creative Inspire A200, Creative Inspire T6100, Creative Inspire T3100 też odpadają bo mają potencjometr zamontowany w głośniku.
    Chyba że sobie przerobisz ale wtedy po gwarancji, ja tak zrobiłem z głośnikami T6100 i mam teraz zrobionego pilota przewodowego na którym jest potencjometr od basu i volume.
    A czemu tak bardzo ci na basie zależy??
    Pomoc sąsiedzka: strzyże, goli, pi****li, krawaty wiąże, usuwa ciąże.

- zrobilem to sam.

Dzięki!
    24
    Siła Reputacji
    5
    wiesz co aż tak bardzo to nie zależy mi na tym basie, ale chciałbym mieć w rozsądnej cenie całkiem dobrze grające głośniki. Martwią mnie tylko te krótkie kable od głośników z-210... A znowu nie wiem czy jest sens dosztukowywać kable od głośników bo wydaję mi się że mogę stracić na jakości dźwięku, chociaż nie wiem jakie są tam użyte kable.. czekam na jakieś dalsze propozycje co do głośników

Dzięki!
    24
    Siła Reputacji
    5
    Co sądzicie o głośnikach Logitecha x-530 i x540?? Różnią się trochę ceną ale chciałbym wiedzieć czy warto dopłacić tą różnice i czy uzyskam lepszą jakość dźwięku?

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)