Oddaję w Wasze ręce nowy skrypcik ChatBoxa. Mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu.
Miłych pogawędek życzę.

Oddaję w Wasze ręce nowy skrypcik ChatBoxa. Mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu.
Miłych pogawędek życzę.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- grafika, multimedia, strony internetowe.

ChatBox jest bardzo fajny, optymalnie wygląda i spełnia swoją funkcję. Jeśli jest taka możliwość, trzeba by poprawić emotikonki. Wyciągnąć na górę te najczęściej używane, a pochować jakieś dziwne. Mam wrażenie, ze one jakoś losowo się pojawiają?
Trzeba pomyśleć nad dodatkami, które można by zintegrować z resztą serwisu Softmanii. Np. jakieś gry arcade, coś, co mogło by przyciągnąć użytkowników i do Forum i przytrzymać przy naszej stronie. Czy oprócz gier coś jeszcze mogło by spełniać taką funkcję?
Szukasz programu? U nas go znajdziesz! Zapraszamy na:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Owszem jest możliwość poprawienia emotek. Generalnie nad ChatBoxem siedzę od wczoraj i poprawiam... i już mi się nie chce
Myślę, że najlepszym wyjściem będzie określenie konkretnej liczby emotikon a całą resztę wywalić. Mamy ich stanowczo za dużo i jest w nich totalny bałagan.
Co do drugiej części pytania, jest wiele możliwości, chociażby Blogi, które mogą od teraz Użytkownicy prowadzić na łamach naszego Forum. Ale to nie jest temat do tej dyskusji, nie róbmy offtopa ;]
- grafika, multimedia, strony internetowe.

W takim razie założyłem nowy wątek, zapraszam wszystkich do dyskusji tutaj:
SoftMania.pl - większa integracja z Forum - Wasze sugestie i propozycje.
Szukasz programu? U nas go znajdziesz! Zapraszamy na:
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)