Strona 1 z 6 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 25 z 143

Wątek: Blokada RapidShare i inne serwisy uploadingowe

  1. #1
    Super Moderator Awatar neoshiro
    Dołączył
    Dec 2004
    Skąd
    M(...)w()
    Posty
    505
    Siła reputacji
    15

    Icon10 Blokada RapidShare i inne serwisy uploadingowe

    Ogorek:
    Przede wszystkim Przepraszam Neoshiro za edytowanie tego posta, ale chciałem się znaleźć na początku, to jeden, a dwa, to za usunięcie Twojej metody omijania, ale link nie działał.

    ___________________________________

    Zrobiłem małe czyszczenie w tym temacie.
    Od teraz proszę o umieszczanie programów w odpowiednich topikach:


    Zaś problemy, bądź nowe sposoby radzenia sobie z limitami pobierania w takich serwisach umieszczamy tutaj.

    Dotychczasowe nasze osiągnięcia:
    • Korzystanie z proxy (właściwie jedyny sposób dla stałych IP):
      Warzywo:
      Adresy serverow proxy mozna znalezc tu:
      Kod:
      http://proxy4free.com
      lub na forach pornomaniakow lamiacych strony XXX
      Kod:
      http://xxxpassworld.org/forum
      - tam maja cale listy w plikach txt, ale trzeba sie zarejestrowac. To czy proxy dziala najlepiej sprawdzic tutaj :
      Kod:
      http://www.checker.freeproxy.ru/checker/index.php
      _____________________

      Zmiana serwera proxy:
      Firefox 1.5 (i starsze):
      Wyzzy:
      Narzędzia -> Opcje -> (Zakładka ogólne) Ustawienia połączenia -> zaznaczasz "Ręczna konfiguracja serverów proxy" i wpisujesz w okienku "Server proxy http" adres servera i gotowe ;]
      Firefox 2.0:
      Narzędzia -> Opcje -> Zaawansowane -> zakładka Sieć -> Ustawienia -> Ręczna konfiguracja serwerów proxy. Nowe proxy wpisujesz w pole "Serwer proxy http".
      Opera:
      Ulm@n
      Narzędzia -> Preferencje -> Sieć -> Serwery proxy -> Zaznaczasz HTTP, wpisujesz adres serwera i port na którym śmiga i proxy zmienione.
      internet Explorer 6.0:
      Narzędzia -> Opcje internetowe -> Połączenia -> Ustawienia sieci LAN -> Zaznaczyć "Użyj ustawienia proxy dla sieci LAN".

      _____________________

      Ulm@n:
      Wchodzimy na stronkę:
      Kod:
      http://anonymouse.org/anonwww.html
      i w polu "Enter URL:" wklejamy link do pliku na rapidshare i klikamy na "Surf anonymously" i ściągamy :) Sposób sprawdzony i działa :P
    • Sposób dla dynamicznych IP (np. neostrada):
      Wlodas:
      Używając serwera Rapidshare można pobierać jedynie określona ilość plików na godzinę. Jednakże ponieważ pobrania są rozpoznawanie po numerze IP, można zmienić swój numer IP, pobierając w ten sposób tak często, jak sobie tego życzymy. W większości przypadków adres IP jest nam przypisywany przez naszego dostawce usług internetowych. Oto kroki niezbędne celem zmiany adresu IP:
      1. Należy wyrzucić cookies: usunąć je według instrukcji przeglądarki, jaka używamy. Robi się to w wypadku, kiedy jedno albo więcej cookies mogą pochodzić z Rapidshare
      2. W wierszu polecenia (Start -> Uruchom -> cmd.exe) wpisz, co następuje:
      ipconfig /flushdns (naciśnij Enter)
      ipconfig /release (naciśnij Enter)
      ipconfig /renew (naciśnij Enter)
      exit (naciśnij Enter)
      3. Jako druga opcje, można zapisać te polecenia w pliku.bat. Potem uruchamia się je za każdym razem, kiedy potrzebujemy użyć serwera Rapidshare.
      4. Pamiętaj aby usunąć wszystkie cookies Rapidshare w teczce tymczasowych plików internetowych po zmianie poleceń i ponownym uruchomieniu pliku .bat. To powinno rozwiązać problem; przeglądarka powinna być gotowa do pobierania tylu plików ile potrzebujemy z tego serwera.
      Uwaga na temat sposobu działania poleceń:
      ipconfig /flushdns - oczyszcza pamięcią podręczną, w której przechowują informacje o żądaniach wysyłanych do serwerów DNS
      ipconfig /release – uwalnia wszystkie pasujące połączenia
      ipconfig /renew – odnawia wszystkie złącza
      exit – opuszcza

      _____________________

      Sposób stworzenia batcha:
      Neoshiro:
      w notatniku :):
      echo off
      ipconfig /flushdns
      ipconfig /release
      ipconfig /renew
      echo on
      i zapisac plik z rozszerzeniem *.bat
      UWAGA!!
      w ten sposob mozesz rowniez troszke namieszac w sieci lokalnej (np. u mnie nie wejdzie inne ip niz jest wpisane w routerze)
      jezeli wpiszesz komende relase, to tak jakbys na chwile zwolnil (nie spowolnil) polaczene - czyt. odlaczyl
      jezeli wpiszesz komende renew to odnowisz adres ip karty, ktory zostanie przyznany przez DNS (jezeli ma DHCP)
      (z flushdns jeszcze sie nie spotkalem, ale to jest juz jakas komenda do dns`a)

      _____________________

      Resetowanie (jeżeli masz) routera:
      Neoshiro:
      w instrukcji router masz info. jak wejsc przez przegladarke internetowa na strone konfiguracyjna router`a.
      U mnie to wyglada nastepujaco:
      1.wpisuje w pasku adresu 10.xxx.xxx.2, po czym jestem proszony o podanie loginu i hasla.
      2.szukam zakladki ADSL (jezeli jest to neostrada i moj router - Planet , poszukaj w instrukcji opisu do zakladki ze statsami lacza internetowego <nie lan>, tj. predkosc wej. i wyj.)
      3.w okolicach tej zakladki powinien byc przycisk do rozlaczenia sie z neo lub do zresetowania polaczenia z neo.
      4.wciskam przycisk reset, a po ok. 1min mam nowy adres ip
      zycze powodzenia i pozdrawiam
      a co do czyszczenia ciasteczek to zalezy od tego jaka masz przegladarke
      IE:
      zakladka narzedzia-->opcje internetowe> Usun pliki cookies; usun pliki (cala zawartosc offline) mozesz tez wyczyscic historie
      FireFox:
      poszukaj zakladki opcji lub konfiguracji --> poszukaj cookies lub internet cache i rowniez wcisnij aby oproznic/usunac pliki
    • Sposób na ominięcie limitów krajowych na Megaupload i pochodnych od niego:

      Ulm@n:
      Nie wiem czy to już było ale znalazłem na innym forum więc się dzielę, jeszcze nie testowane :)

      Jak ominąć PREMIUM na MEGAUPLOAD

      Firefox

      1. W pasku adresu wpisujemy about :config (po about nie ma spacji!)
      2. Klikamy prawym klawiszem myszki na jakimś wpisie, wybieramy "Dodaj ustawienie typu>>Łańcuch (string)"
      3. W oknie, które się pojawia wpisujemy: general.useragent.override
      4. W kolejnym okienku wpisujemy:
      Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)
      5. Restartujemy przeglądarkę. W tym momencie nasz Firefox przedstawia się światu jako Internet Explorer z zainstalowanym spyware o nazwie Alexa.

      edit by thomas.night: Polecam zapoznać się z pluginem: https://addons.mozilla.org/firefox/59/ który umożliwia dynamiczne przełączanie się między wartościami UserAgent


      Opera

      1. W pasku adresu wpisujemy about :config (po about nie ma spacji!)
      2. klikamy special
      3. wklepujemy w wszystkie okienka oprócz pierwszego
      Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)
      4.zapisz


      IE

      Dajemy Uruchom -> wpisujemy "regedit"

      Wchodzimy w ten klucz:
      [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Internet Settings\5.0\User Agent]
      Jeżeli jakiś klucz nie istnieje to tworzymy go.
      Powinna tam być wartość "(Domyślna)", kliknijcie na nią prawym, dajcie Modyfikuj i wklejcie tam
      Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)

      ?rodło: www.prisonbreak.tv.pl
    Ostatnio edytowane przez neoshiro ; 07-04-07 o 20:54 Powód: mala literowka (zauwazyl +ADI+)

  2. #2
    Użytkownik Forum Awatar elwoodblues
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    Sweet Home Chicago
    Posty
    305
    Siła reputacji
    17
    No cóż, najlepszym sposobem jest znaleźć sobie proxy.Tyle, że ciężko jest o takie, przez które inni nie łączyliby się z rapidshare . Ja po wielu poszukiwaniach znalazłem takie dwa i zamiennie się lączę raz bezpośrednio, raz przez jedno proxy, potem przez drugie tak, że udaje mi się czasami ściągnąć trzy pliki na godzinę. Wybacz ale niestety nie podam adresów tych proxy, musisz sam sobie poradzić.
    Nie patrz na całokształt krzywo,
    Chodź zrobimy jakieś piwo(...)
    (...)Lepiej nie główkuj już
    Blues panie Jurek blues

  3. #3
    Użytkownik Forum Awatar wlodas
    Dołączył
    Apr 2005
    Posty
    4,420
    Siła reputacji
    20
    a ja z kolei znalazłem stronke:
    Kod:
    http://www.osiol.net/lofiversion/index.php/t18103.html
    zainstalowałem.
    sciąga po kolejnych downlodach.
    wady:
    - wolno sie otwieraja stronki,
    - samo sciąganie przedłuzyło sie w czasie,
    - nie mozna wyjsc z proxy - natychmiast przerywa sciąganie,
    ktos jeszce potestuje?

    zalety:
    - po wyjsciu z proxy mozna sciągac nastepne juz " normalnie'
    - w trakcie sciągania przez proxy mozna sciągac inne - mnie sie udało dwa pliki - patrz obrazek
    pS u mnie tak było - mam stałe IP przez kablówke
    Ostatnio edytowane przez wlodas ; 16-04-08 o 17:47

  4. #4
    Super Mordoprator ;-) Awatar ulm@n
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Kosina\Kopytowa
    Posty
    2,484
    Trofea
    Siła reputacji
    19
    RapidShare.Checker



    Programik do masowego sprawdzania czy linki rapidshare jeszcze dzialają, na pewno przyda się do sprawdzania linków przed wrzutem na forum.

    Program w załączniku :)
    Ostatnio edytowane przez ulm@n ; 07-01-08 o 22:44
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie... :}

  5. #5
    Użytkownik Forum Awatar wlodas
    Dołączył
    Apr 2005
    Posty
    4,420
    Siła reputacji
    20
    linki do innych omijaczy blokady portów megaupload
    http://anonymouse.org/anonwww.html
    http://projectbypass.org/
    link do adresów proxy
    http://www.samair.ru/proxy/

  6. #6
    Super Mordoprator ;-) Awatar ulm@n
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Kosina\Kopytowa
    Posty
    2,484
    Trofea
    Siła reputacji
    19
    Co prawda to nie bardzo da się podciągnąć pod rapidshare, ale mam nadzieję że wielu osobom się przyda

    Imageshackert 0.5.1

    Programik do wrzucania obrazków na imageshack, wybieramy obrazek który chcemy wrzucić, klikamy na "Host It!" i po chwili dostajemy link bezpośredni do obrazka. Na pewno ten programik zaoszczędzi nam dużo czasu przy wrzucaniu obrazków :)

    Kod:
    http://rapidshare.de/files/25073421/Imageshackert.rar.html
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie... :}

  7. #7
    Użytkownik Forum Awatar Bronson
    Dołączył
    Jun 2005
    Skąd
    gdzieś na Podlasiu
    Posty
    94
    Siła reputacji
    15

    Icon4

    Cytat Zamieszczone przez St. Anger Zobacz posta
    Ale jaja. Pod FF ten sposób działa :D
    Masz wilekiego browca u mnie :beer:
    Dzięki ulm@n


    PS. na www.sexuploader.com też działa ten sposób :)
    działa działa tylko java się nie załaduje i wyświetli taki błąd : "java.lang.NullPointerException"

    Problem z javą spowodowany jest zmianami w about:config - ja akurat modyfikowałem w celu oszukiwania megauploadu.
    Aby pozbyć się problemu należy:
    1. Wpisać w pasek adresu about:config
    2. Poszukać wpisu general.useragent.override
    3. Klikamy prawym i wybieramy "reset"

    Co prawda teraz nie można już oszukać megaupload ale bez problemu można do tego używać innej przeglądarki lub jak ktoś chce przywrócić poprzednie modyfikacje na czas ściągania

    Pozdrawiam :)
    Ostatnio edytowane przez Bronson ; 28-08-06 o 12:32



  8. #8
    Super Moderator Awatar neoshiro
    Dołączył
    Dec 2004
    Skąd
    M(...)w()
    Posty
    505
    Siła reputacji
    15
    najlepiej jest sobie skopiowac adresy proxy (i porty serv) do pliku txt w nastepujacy sposob:
    Kod:
    xxx.xxx.xxx.xxx:xxxx
    (kazdy nastepny adres oddzielony enterem)
    po czym zalaczyc tak spreparowany plik do RAPIDGET`a :) nawet szybko niektore proxy dzialaja :)
    Pozdrawiam :P
      Spoiler

    (\___/) copy Rhino in to your profile to help/////////"wypowiadamy zaklecie: troll sio, troll sio, troll sio
    (*.I.*) him achieve the world domination////////////////okrecamy sie 3 razy na nodze wokol siebie
    (> . <) ////////////////////////////////////////////////////////////////i juz troll znikl"
    /_I I_\

    http://www.zanim.napiszesz.prv.pl/

  9. #9
    Super Mordoprator ;-) Awatar ulm@n
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Kosina\Kopytowa
    Posty
    2,484
    Trofea
    Siła reputacji
    19
    Znalazłem jeszcze inną metodę na oszukanie megauplod'a z wykorzystaniem Opery i jako że działa, postanowiłem się podzielić :)

    1. W polu adresu Opery wpisz opera:about
      W części Ścieżki dostępu w polu Preferencje znajduje się lokalizacja pliku opera6.ini
    2. Otwórz plik opera6.ini z podanej punkcie 1 lokalizacji i zamknij Operę.
    3. Jeżeli w pliku znajduje się sekcja [ISP] zmień w niej wartość pola ID na Alexa Toolbar. Tak, aby całość wyglądała jak w następnym punkcie.
    4. Jeżeli nie ma tej sekcji, to na końcu pliku dodaj:
      Kod:
      [ISP]
      ID=Alexa Toolbar
    5. Zapisz plik i zamknij.
    6. Otwórz ponownie Operę i ściągaj już bez ograniczeń.


    Żródło: amnezja.org.pl

    Miłego zasysania
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie... :}

  10. #10
    Użytkownik Forum Awatar illusion
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Częstochowa
    Posty
    628
    Siła reputacji
    18
    Może nie jest to jakieś nie wiadomo co, ale zawsze może się przydać. Można przeszukiwać zasoby rapidshare (przy pomocy google) np. w ten sposób:

    PDFy i eBooki
    pdf “rapidshare.de/files? site:rapidshare.de

    Filmy, teledyski
    +inurl:avi|mpg|wmv site:rapidshare.de

    mp3
    +inurl:wma|mp3 site:rapidshare.de

    zipy, rary, programy
    +inurl:exe|rar|zip site:rapidshare.de

    Zamiast rozszerzenia należy wpisać to czego szukamy, a można też zostawić rozszerzenia i wyszuka nam wszystkie tego typu pliki.

    I mam jeszcze pytanko. Jest jakiś programik podobnie działający na MU, bo w RapGetcie czas mi się zapętla i nie mogę nic ściągnąć.
    MESS WITH BEST
    FUCK THE REST

    gg: 1446599

  11. #11
    ByED
    Gość
    Z innej beczki. Ktoś z was posiada konto premiun. Jak to jest z jego zakupem trzeba posiadać karte kredytową czy są możliwe inne formy opłaty.
    Za czasów darmowych dwódniowych, można było naraz z kilku ip zalogować sie jednocześnie na konto i ciągnąć pliki. W wersji płatnej też tak jest. A limit dzienny to dalej 6gb.
    Ja dalej twierdze że do obejścia rapida i chyba innych megauploadów wystarczyłby Stegnos Internet Anomy VPN. Ale chyba taniej wyjdzie w kilku kupić konto.

  12. #12
    Użytkownik Forum Awatar Ogorek
    Dołączył
    Jun 2003
    Posty
    1,215
    Siła reputacji
    18
    ByED, próbowałem hide-ip, czy jakoś tak to się nazywało, poza tym w rap-gecie mam dołączone dokładnie 1254 adresy proxy które on wybiera losowo, a i tak mi nie ciągnie super szybko (około 15/20 plików na dobę), czli podobnie jak bez proxy. Poprostu nie jedna osoba na tym świecie wpadła na taki pomysł;)

  13. #13
    Best avatar - 3 miejsce Awatar pawelck
    Dołączył
    Jul 2004
    Skąd
    Kielce
    Posty
    786
    Siła reputacji
    16
    proponuje skorzystac z przegladarki torpark
    Kazda zlotowka jest bardzo wazna
    http://www.marysia.szaraniec.org/
    :piwko: :piwko: :piwko:

  14. #14
    erni30
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez ByED Zobacz posta
    Z innej beczki. Ktoś z was posiada konto premiun. Jak to jest z jego zakupem trzeba posiadać karte kredytową czy są możliwe inne formy opłaty.
    Za czasów darmowych dwódniowych, można było naraz z kilku ip zalogować sie jednocześnie na konto i ciągnąć pliki. W wersji płatnej też tak jest. A limit dzienny to dalej 6gb.
    Ja dalej twierdze że do obejścia rapida i chyba innych megauploadów wystarczyłby Stegnos Internet Anomy VPN. Ale chyba taniej wyjdzie w kilku kupić konto.
    Aby zakupić premium musisz posiadać kartę kredytową lub kartę wirtualną (np. e-karta w przypadku mBanku). Płatnośc uiszczasz na Paypalu.
    Zalogować się również można z kilku IP naraz (nie miałem z tym trudności), a jeżeli chodzi o limity to przytaczam fragment textu z konta premium:

    "Your traffic-account can hold 20000 MB and will be filled with 3000 MB per day. Currently you have 20000 MB of free traffic left in your traffic-account. To download files with your Premium-Account, you have to know the URL of that file and click on it. For privacy-reasons we do not offer a search-engine (See FAQ). Thus your uploads are safe here and will only be downloaded by the people you give the URL to."

  15. #15
    Super Mordoprator ;-) Awatar ulm@n
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Kosina\Kopytowa
    Posty
    2,484
    Trofea
    Siła reputacji
    19
    Jak pewnie niektórzy wiedzą sotatnio MegaUpload zmieniło trochę zasady ściągania. Żeby to obejść można stosować następujące triki:

    Obejście ograniczeń MegaUpload dla Mozilla Firefox
    !!! jeżeli wszystkie sloty dla twojego kraju są aktualnie w użyciu !!!

    1. W pasku adresu wpisujemy about:config
    2. dajemy ppm i "dodaj nazwę typu łańcuch" nazywamy to: general.useragent.override lub zmieniamy istniejacy general.useragent.extra.firefox
    a wartość nadajemy:
    Firefox/1.5.0.7; MEGAUPLOAD 1.0

    Obejście dla Opery 9.02

    Przechodzimy do katalogu ..\Dane aplikacji\Opera\Opera\profile\
    następinie edytujemy opera6.ini

    i dopisujemy:

    [ISP]
    ID=MEGAUPLOAD 1.0

    zapisujemy, uruchamiamy ponownie Opere, i powinno wszystko ładnie działać.

    Obejście ograniczeń MegaUpload dla Internet Explorer
    !!! jeżeli wszystkie sloty dla twojego kraju są aktualnie w użyciu !!!

    2.Tworzymy plik .reg o następującej treści:

    Kod:
    Windows Registry Editor Version 5.00
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\5.0\User Agent\Post Platform]
    "MEGAUPLOAD 1.0"=""
    i dodajemy go do rejestru.
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie... :}

  16. #16
    deszcz
    Gość
    a co oznacza " transparent"
    62.109.178.12 3128 transparent Russian Federation 2006-11-28 Whois
    moze ktos poradzi jak to zrobic? zwłaszcza jak przejsc te ruskie strony.
    miałabym prezent mikołajowy dla tatki.!:)
    Ostatnio edytowane przez deszcz ; 28-11-06 o 20:32

  17. #17
    Moderator
    Dołączył
    Jun 2005
    Posty
    509
    Siła reputacji
    15
    Rodzaje serwerów proxy

    * high anonymous (całkowicie anonimowe, zwane też elite proxy) - serwer nie wysyła żadnych wiadomości o użytkowniku, także tego że korzysta z serwera proxy
    * anonymous (anonimowe) serwer nie wysyła żadnych wiadomości o uzytkowniku, ale zgłasza się jako serwer proxy u odbiorcy
    * transparent (przeźroczyste) - utajniają dane o użytkowniku, ale nie ukrywają adresu IP. Jedyną zaletą jest możliwość korzystania z cache'u
    źródło http://proxy.net.pl/
    W twoim przypadku szukaj raczej High anonymous proxy

  18. #18
    deszcz
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Stary Zobacz posta
    źródło http://proxy.net.pl/
    W twoim przypadku szukaj raczej High anonymous proxy
    a pomógłbys małej kobietce z tym problemem, całkowicie nie znam sie na tym :smlove2:

  19. #19
    Super Mordoprator ;-) Awatar ulm@n
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Kosina\Kopytowa
    Posty
    2,484
    Trofea
    Siła reputacji
    19
    Po prostu musisz szukać rosyjskich proxy oznaczoncy jako "high anonymous" bo inaczej nie da się wejść na jakieś rosyjskie forum. deszcz z czy mogłabyś podać jakiś przykładowy adres takiego forum, tak żeby do testów było ??
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie... :}

  20. #20
    deszcz
    Gość
    tzn mam p5rzestawic połaczenie w FF tak jabym była z Rosji?
    na stronce od Star'ego znaalzłam kilka proxy rosyjskie, kazachskie, biaoruskie, mysle ze mozna sie pod nie podszyc.:/)
    ale sprawdze jeszcze -

  21. #21
    fredii
    Gość
    90MB Narzędzi do pokonania limitów rapidshare
    Paczka zawiera:



    Kod:
    http://rapidshare.com/files/5569338/Rapidshare.rar
    Ostatnio edytowane przez Ogorek ; 01-12-06 o 18:04 Powód: Zamiana linka w code.

  22. #22
    esposito
    Gość
    do sciagania z rapidshare'a i tym podobnych korzystam z
    Universal Share Downloader v 1.3.4 Beta 8
    Kod:
    http://www.dimonius.ru/dusd.php - stronka o USDownloader
    http://www.dimonius.ru/PROG/USDownloader134b8.zip - bezpośredni link jakby ktoś ruskiego nie znał... ;)
    "obsługuje" około 100 serwerów...
    ma polską wersję językową
    aktualizuje się na bieżąco
    Ostatnio edytowane przez Ogorek ; 14-12-06 o 21:40 Powód: Zamiana linków w code

  23. #23
    Super Moderator Awatar neoshiro
    Dołączył
    Dec 2004
    Skąd
    M(...)w()
    Posty
    505
    Siła reputacji
    15
    a czy w tej chwili mozesz nim pobierac jakies pliki z rapidshare .de lub .com??
      Spoiler

    (\___/) copy Rhino in to your profile to help/////////"wypowiadamy zaklecie: troll sio, troll sio, troll sio
    (*.I.*) him achieve the world domination////////////////okrecamy sie 3 razy na nodze wokol siebie
    (> . <) ////////////////////////////////////////////////////////////////i juz troll znikl"
    /_I I_\

    http://www.zanim.napiszesz.prv.pl/

  24. #24
    esposito
    Gość
    no wlasnie k**** nie... wczoraj bylo git z rapidshare.com (sciagalo mi sie elegancko) widocznie jeszcze nie zdazyl nowy plugin wyjsc... czasem tak bywa...
    16:23 juz hula :)
    Ostatnio edytowane przez esposito ; 15-12-06 o 17:24

  25. #25
    Super Moderator
    Dołączył
    Sep 2005
    Posty
    2,425
    Siła reputacji
    17
    Ciekawa stronka dzięki, której nasze wrzucone pliki będą bezpieczne ponieważ nie będzie możliwości wysłania do RapidShare raportu w sprawie legalności danego pliku:
    Kod:
    http://rsprotect.com/
    ...dużych uploadów ;)

    Sposobu nie testowałem [mój up nie za szybko idzie :D] ale podobno działa ;)
    ...

Strona 1 z 6 123456 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 8
    Ostatni wpis / autor: 13-09-11, 12:50
  2. Blokada portów?
    Przez WernerusMaximus w dziale Sieci Komputerowe
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni wpis / autor: 22-05-10, 11:54
  3. Blokada pliku *.exe
    Przez np15 w dziale Systemy Windows - Rozwiązywanie Problemów
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni wpis / autor: 26-09-09, 09:06
  4. serwisy o phpnune
    Przez poper w dziale Strefa Webmastera
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni wpis / autor: 13-02-04, 16:04

Twoje uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  • Zasady korzystania z Forum
  •  
  •