Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 76 do 100 z 143

Wątek: Blokada RapidShare i inne serwisy uploadingowe

  1. #76
    Moderator
    Dołączył
    Apr 2006
    Posty
    2,141
    Siła reputacji
    15
    Tutaj:
    Kod:
    http://www.keepmywebsite.com/rapidsharer/search.php
    pozdr.,
    pytonss

    http://www.stopforumspam.com/
    Piana jest wesołością piwa.

  2. #77
    Moderator Awatar np15
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Kingston
    Posty
    1,225
    Siła reputacji
    18
    Cytat Zamieszczone przez marcinek_89 Zobacz posta
    Jest jakis program/sposob ktorym mozna wyszkiwac plikow na rapidzie?
    Patrz uważnie w temacie:
    Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:1 & 2 & 3 :thanks:




  3. #78
    Super Moderator
    Dołączył
    Sep 2005
    Posty
    2,425
    Siła reputacji
    17
    ...

  4. #79
    fredii
    Gość

    Kod:
     http://rapidshare.com/files/12324496/Rapcdwnl.rar
    -Dodaj link z rapidshare.com lub .de albo innego wielkiego hosta
    -Dostajesz w pełni zautomatyzowane ściąganie! (system rozpoznaje obrazki sam)
    - Automatycznie dostaniesz nowe IP po ukończeniu ściągania z Rapidshare (moze zostać wyłączone)
    --> Wszystko jest w pełni automatyczne nie trzeba siedzieć przy kompie cały czas
    w paczce jest mały plik read me.pdf prosze go przeczytać
    Nie sprawdzałem

    **************************************************



    Ściąganie za pomocą ProxySwitcher :
    Nadaje się głównie dla osób ze stałym łączem i IP (bądź dla osób w sieci lokalnej z DHCP).

    1.Sciągamy program
    stąd:
    Kod:
    http://rapidshare.com/files/26316913/ProxySwitcher.rar
    albo(serwer bez limitów)stąd:
    Kod:
    nieaktywny link

    2. instalujemy i odpalamy program,
    3. klikamy na przycisk (z niebieską strzałką skierowaną w dół) i pobieramy nowe proxy,
    4. testujemy ściągnięte proxy (przycisk z zieloną strzałką skierowaną w prawo),
    5. wybieramy dobre proxy, i PPM na nim i klikamy na "Switch to this server",
    6. możemy teraz ściągnąć coś z rapidshare,
    7. następnie czyścimy cookies'y w Internet Explorerze,
    8.i wracamy do punktu wyboru proxy i ściągamy kolejny plik.
    Nie sprawdzałem
    Ostatnio edytowane przez wyyzy ; 06-11-07 o 14:24 Powód: usunięcie nieaktywnego linku...

  5. #80
    QTM
    Gość
    i po co jest ten rapget??
    dla mnie nie dziala, ciagle error sie pojawiaja i odliczanie na nastepny error
    tak jest na MU i RS
    bezuzyteczne, chyba ze ktos ma konto premium ale wtedy niepotrzebowalbym takiego programu
    a chcialbym dociagnac plik sciagnolem 92 mega i sie ucielo sciaganie, jakim programem moge resume'nąć

  6. #81
    Super Moderator Awatar neoshiro
    Dołączył
    Dec 2004
    Skąd
    M(...)w()
    Posty
    505
    Siła reputacji
    15
    zadnym, chyba, ze masz konto premium :) Rapidshare i MU i kazdy inny maja zablokowane resumy dla free userow :) (co to za problem sciagnac jeszcze raz 92MB ?? :D )
      Spoiler

    (\___/) copy Rhino in to your profile to help/////////"wypowiadamy zaklecie: troll sio, troll sio, troll sio
    (*.I.*) him achieve the world domination////////////////okrecamy sie 3 razy na nodze wokol siebie
    (> . <) ////////////////////////////////////////////////////////////////i juz troll znikl"
    /_I I_\

    http://www.zanim.napiszesz.prv.pl/

  7. #82
    Super Mordoprator ;-) Awatar ulm@n
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Kosina\Kopytowa
    Posty
    2,484
    Trofea
    Siła reputacji
    19
    Cytat Zamieszczone przez QTM Zobacz posta
    a chcialbym dociagnac plik sciagnolem 92 mega i sie ucielo sciaganie, jakim programem moge resume'nąć
    Odpowiem krótko i na temat: żadnym. Opcję wznawiania połączenia na rapidzie obsługuje tylko konto premium.

    neoshiro MU obsługuje wznawianie połączenia jeśli ściąga się przez jakiś downoload manager, przynajmniej tak było jak jeszcze miałem przygotę z tym serwisem jako free user :)
    Ostatnio edytowane przez ulm@n ; 05-05-08 o 13:04
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie... :}

  8. #83
    blanszer
    Gość
    co zrobić zeby rapget zaczął sciągać pliki i nie wyskakiwały błędy

  9. #84
    Super Mordoprator ;-) Awatar ulm@n
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Kosina\Kopytowa
    Posty
    2,484
    Trofea
    Siła reputacji
    19
    Nie bardzo wiem, bo RapGet'a aktualnie nie używam, ale na pewno trzeba mieć zainstalowaną najnowszą wersję i biblioteki SSL, wszystko do pobrania tutaj.
    Ostatnio edytowane przez ulm@n ; 05-05-08 o 13:04
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie... :}

  10. #85
    Użytkownik Forum Awatar Ogorek
    Dołączył
    Jun 2003
    Posty
    1,215
    Siła reputacji
    18
    Rzecz w tym że RS przestał kazać oczekiwać i rapget się posypał, co do megaupload chyba chodzi o ten wpis co się kiedyś w przeglądarce dodawało, tyle że ja to dodałem do Universal Share Downloadera, a w rapgecie nie znalazłem gdzie by to można wpisać
    Rapget pewnie zacznie działać od następnej wersji, albo jak znowu wprowadzą czas oczekiwania.

  11. #86
    Użytkownik Forum Awatar alec
    Dołączył
    Mar 2006
    Skąd
    czarna podkarpacie
    Posty
    337
    Siła reputacji
    14
    RS faktycznie nie chodzi na rapgecie. megaupload na wersji 1.33 chodziło jeszcze dzisiaj do południa, bez żadnych wpisów

  12. #87
    blanszer
    Gość
    to na czym teraz działa RS

  13. #88
    Użytkownik Forum Awatar Ogorek
    Dołączył
    Jun 2003
    Posty
    1,215
    Siła reputacji
    18
    Wg. moich obserwacji? na niczym.

  14. #89
    Super Moderator
    Dołączył
    Sep 2005
    Posty
    2,425
    Siła reputacji
    17
    Cytat Zamieszczone przez Ogorek Zobacz posta
    Rzecz w tym że RS przestał kazać oczekiwać i rapget się posypał
    Czas oczekiwania - powrócił... póki co nie zauważyłem żadnych zmian związanych z tą funkcją.
    ...

  15. #90
    Użytkownik Forum Awatar wlodas
    Dołączył
    Apr 2005
    Posty
    4,420
    Siła reputacji
    20
    z innego forum

    Nieco bardziej skomplikowany sposób. Otóz pierwsza zasada musimy miec przeglądarke Opere albo Firefoxa (na IE niedziala)
    Druga sprawa to konto na gmailu obowiazkowo (na inny niedochodzi klucz aktywacyjny)
    Jak juz mamy konto na gmailu wchodzimy na tą stronke.
    Kod:
    http://rsconverter.cx.la/

    Poczym klikamy w register i rejestrujemy sie podajac gmaila,
    gdy juz wszystko wpiszemy tzn nicka gmaila i hasło klikamy w register i oczekujemy na maila z kluczem aktywacyjnym, który nam przychodzi na podanego przez nas gmaila, jesli mamy juz klucz klikamy na activate account i tam wklejamy owy kluczyk, poczym sie logujemy na podana stronke i tam klikamy w zakładke conwert link, w okno które nam sie otworzy wklejamy link z rapida, klikamy get link i wyskoczy nam na dole link skonwertowany, którego natomiast juz wklejamy w przegladarke albo menagera pobierania i zasysamy. Mamy do dyspozycji 150 linków, oczywiscie po wykorzystaniu mozemy zakładac nowego gmaila i nowe konto i znów mamy 150 miłego zasysania j
    ktos zatestuje..?

  16. #91
    Użytkownik Forum Awatar Ogorek
    Dołączył
    Jun 2003
    Posty
    1,215
    Siła reputacji
    18
    Niestety przy próbie zarejestrowania się wyskakuje błąd 404:/

  17. #92
    Super Moderator
    Dołączył
    Sep 2005
    Posty
    2,425
    Siła reputacji
    17
    Na etapie rejestracyjnym nie spotkałem się z żadnymi problemami - widocznie coś po 'twojej' stronie uniemożliwia rozpoczęcie i pomyślne zakończenie tego procesu. Inaczej już wygląda sama sprawa użytkowania. Gdziekolwiek wkleję link to i tak zwraca mi się wcześniej podany lub lekko zmodyfikowany, który po przejściu nie działa [czyli wszystko po staremu...] Udało się komuś uzyskać pożądany efekt ? Jeśli tak to prosiłbym instrukcję krok po kroku... dzięki z góry za ewentualne naprowadzenia.
    ...

  18. #93
    Użytkownik Forum Awatar Ogorek
    Dołączył
    Jun 2003
    Posty
    1,215
    Siła reputacji
    18
    Rzeczywiście, zapomniałem że ostatnio zainstalowałem noscripta i jeszcze nie mam wprawy w posługiwaniu się nim;)
    Ale rzeczywiście nie wiem co dalej z tym trzeba zrobić

  19. #94
    Moderator Awatar np15
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Kingston
    Posty
    1,225
    Siła reputacji
    18
    Rapidshare czasem generuje ciekawe kody:sgrin:
    Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:1 & 2 & 3 :thanks:




  20. #95
    Użytkownik Forum Awatar wlodas
    Dołączył
    Apr 2005
    Posty
    4,420
    Siła reputacji
    20
    z innego forum

    Legalny sposób na konto Premium Rapidshare!
    Jeżeli chcesz zdobyą konto Premium Rapidshare, całkowicie legalnie i za darmo? Czytaj dalej...

    1. Załóż konto specjalne na stronie www.paypal.com. Kiedy po rejestracji wyświetli się strona, w której proszą Was o dodanie karty kredytowej, wy wówczas klikacie na Anuluj.
    Następnie pozostaje tylko aktywacja konta poprzez e-mail.

    2. Teraz rejestrujecie sie na tej stronie: http://www.slashmysearch.com/earn/id/65215. Jest to wyszukiwarka internetowa, która płaci Wam za aktywnośą na tej stronie. Po prostu używacie jej podobnie, jak Google.
    Za każdą godzinę aktywności na SlashMySearch dostajecie 0,25$, więc trochę cierpliwości i będzieci mogli wykupią sobie konto Premium, gdyż strona automatycznie robi przelew na Twoje konto w PayPalu.

    Jak sie zarejestrować?
    Wchodzisz na http://www.slashmysearch.com/earn/id/65215 i na dole widzisz taki obrazek z $$$, klikasz na niego i potem następuje standardowa rejestracja. Jest to bardzo proste.

    sprawdzi ktos..?

  21. #96
    Użytkownik Forum Awatar Ogorek
    Dołączył
    Jun 2003
    Posty
    1,215
    Siła reputacji
    18
    Przede wszystkim wygląda na to że jest to link polecający, a za tym idzie piramidka na których nigdy nic się nie zarabia.

    EDIT: Przez ten weekend zacząłem pisać download plików z rapidshare przez server z obsługą php, ale jest to póki co w fazie wczesnoalfa (a jaki ma być po 20 min pisania), ale osoby które posiadają gdzieś wykupiony server (np. webd) otrzymują dodatkowy adres ip.
    Obsługa jest trochę skomplikowana (trzeba pomóc przeglądarce odczytać kod), ale jak powiedziałem dopiero zaczynam.
    Osoby które chcą to obejrzeć, zapraszam na gadu (kontakt w podpisie) lub PM;).
    Ostatnio edytowane przez Ogorek ; 03-12-07 o 18:22

  22. #97
    Super Moderator Awatar neoshiro
    Dołączył
    Dec 2004
    Skąd
    M(...)w()
    Posty
    505
    Siła reputacji
    15
    Cytat Zamieszczone przez wlodas Zobacz posta
    z innego forum...
    sprawdzi ktos..?
    ja sprawdzam, na razie nie wiem skad wzielo sie na koncie od razu 5$, teraz juz mam 6,22740$. Jezeli ktos jeszcze jest chetny aby sprobowac zakladam specjalny temat w Ciekawych dyskusjach :) (Udane zarabianie przez Internet)
    Ostatnio edytowane przez neoshiro ; 05-12-07 o 11:05
      Spoiler

    (\___/) copy Rhino in to your profile to help/////////"wypowiadamy zaklecie: troll sio, troll sio, troll sio
    (*.I.*) him achieve the world domination////////////////okrecamy sie 3 razy na nodze wokol siebie
    (> . <) ////////////////////////////////////////////////////////////////i juz troll znikl"
    /_I I_\

    http://www.zanim.napiszesz.prv.pl/

  23. #98
    Użytkownik Forum Awatar wlodas
    Dołączył
    Apr 2005
    Posty
    4,420
    Siła reputacji
    20
    Sprawdzony sposób na Megaupload...?

    Wchodzimy na
    Kod:
    www.megatoad.com/
    Mamy link np.
    Kod:
    http://www.megaupload.com/?d=YZYQZ7PW
    tylko końcówke czyli YZYQZ7PW kopiujemy do pola. Klikamy download i ściągamy bez limitów...


    ktos sprawdzi...?

    ps ..dwiedziałem sie , zmozna w ten sposób sciagnąc tylko...az 5 plików....mzoe i to dobrze...?
    Ostatnio edytowane przez wlodas ; 27-12-07 o 21:21

  24. #99
    Moderator Awatar np15
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Kingston
    Posty
    1,225
    Siła reputacji
    18

    Icon14

    Cytat Zamieszczone przez wlodas Zobacz posta
    ktos sprawdzi...?
    Działa, sprawdzałem osobiście.
    Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:1 & 2 & 3 :thanks:




  25. #100
    murder(ator) ;) Awatar DaRiOOsH
    Dołączył
    Dec 2005
    Skąd
    Łódź
    Posty
    1,024
    Siła reputacji
    15
    Dostałem maila o treści
    Welcome Member,

    In order to continue using your Rapidshare account you must validate your account. Our database on new server will be formatted soon. We will need to record our active users and add them to our database once again. You must validate your account with 7 days or your account will get closed. Thank you for your co-operation.
    z linkiem prowadzącym do
    Kod:
    www.tool-investments.commediaindex.htm
    Czy inni rapidowcy też to dostali?
    Dodam, że w link nie klikałem :P

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 8
    Ostatni wpis / autor: 13-09-11, 12:50
  2. Blokada portów?
    Przez WernerusMaximus w dziale Sieci Komputerowe
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni wpis / autor: 22-05-10, 11:54
  3. Blokada pliku *.exe
    Przez np15 w dziale Systemy Windows - Rozwiązywanie Problemów
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni wpis / autor: 26-09-09, 09:06
  4. serwisy o phpnune
    Przez poper w dziale Strefa Webmastera
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni wpis / autor: 13-02-04, 16:04

Twoje uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  • Zasady korzystania z Forum
  •  
  •