Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: Soft do obsługi SE K700i by comp

  1. #1
    Użytkownik Forum Awatar demonstar
    Dołączył
    Nov 2002
    Skąd
    Olsztyn, Poland
    Posty
    438
    Siła reputacji
    16

    Soft do obsługi SE K700i by comp

    Witam

    Tytuł w skrócie - potrzebuję programu do obsługi z kompa przez kabel sony ericsson k 700i.
    Kiedyś jakiegoś używałem - o ile pamiętam była to krótka nazwa i pierwsza chyba "F".
    Chciałbym wyciągnąć kontakty a mam zwalony joystik.
    Z góry thx 4 hlp.

    Pozdrawiam

    gg :1174278 tlen:demonstar
    real demonstar side - czyli www.demonstar.fg.pl

  2. #2
    Użytkownik Forum Awatar Rav
    Dołączył
    Nov 2002
    Skąd
    Susk Stary
    Posty
    206
    Trofea
    Siła reputacji
    17
    nie będzie to przypadkiem floAt´s Mobile Agent
    floAt´s Mobile Agent - Pobierz - PL - Download.CHIP.eu
    budzi się we mnie zwierzę ,
    ale obawiam się,
    że to leniwiec ...

  3. #3
    Użytkownik Forum Awatar demonstar
    Dołączył
    Nov 2002
    Skąd
    Olsztyn, Poland
    Posty
    438
    Siła reputacji
    16
    Dokładnie ten, ale mam jakiś problem z tym softem :( - chyba, że to problem z windą 7, nie widzi telefonu mimo to, że kabel na pewno dobry :(
    plz hlp.
    Pozdrawiam.
    Raz jeszcze thx

    gg :1174278 tlen:demonstar
    real demonstar side - czyli www.demonstar.fg.pl

  4. #4
    Użytkownik Forum Awatar Rav
    Dołączył
    Nov 2002
    Skąd
    Susk Stary
    Posty
    206
    Trofea
    Siła reputacji
    17
    a może jest problem ze sterownikami do kabla pod windą 7 ?
    co chcesz zrobić z telefonem - backup, zarządzanie kontaktami , sms'ami ?
    są jeszcze jakieś uniwersalne managery do tego telefonu, daj info co trzeba to się poszuka :)
    budzi się we mnie zwierzę ,
    ale obawiam się,
    że to leniwiec ...

  5. #5
    Użytkownik Forum Awatar demonstar
    Dołączył
    Nov 2002
    Skąd
    Olsztyn, Poland
    Posty
    438
    Siła reputacji
    16
    Zarządzanie kontaktami, wymiana joya to jakieś 40 a ten fonik można za parę groszy kupić, i chyba jakieś mam tam pliki, ale masz rację, że może być problem ze sterownikami-ale do tego chyba żadnej płytki nie ma.

    gg :1174278 tlen:demonstar
    real demonstar side - czyli www.demonstar.fg.pl

  6. #6
    Użytkownik Forum Awatar Rav
    Dołączył
    Nov 2002
    Skąd
    Susk Stary
    Posty
    206
    Trofea
    Siła reputacji
    17
    jeszcze możesz spróbować My Phone Explorer ale nie wiem czy uda Ci się gdzieś zassać starszą wersję bo aktualne to już tylko chyba androida obsługują.
    budzi się we mnie zwierzę ,
    ale obawiam się,
    że to leniwiec ...

  7. #7
    Użytkownik Forum Awatar demonstar
    Dołączył
    Nov 2002
    Skąd
    Olsztyn, Poland
    Posty
    438
    Siła reputacji
    16
    Próbowałem, niestety telefonu nie rozpoznaje choć kabel widzi, za to rozpoznał bez zarzutu modem przez który się łączę z netem ;).
    Już nie wiem co robić, cholerka chciałem się do tej książki dostać. :(

    gg :1174278 tlen:demonstar
    real demonstar side - czyli www.demonstar.fg.pl

  8. #8
    Użytkownik Forum Awatar Rav
    Dołączył
    Nov 2002
    Skąd
    Susk Stary
    Posty
    206
    Trofea
    Siła reputacji
    17
    a nie ma ten tel przypadkiem karty pamięci jakiejś ? sam już nie pamiętam ale może jest opcja backupu książki na kartę lub do pliku i potem wyciągnięcie jej na pc??
    budzi się we mnie zwierzę ,
    ale obawiam się,
    że to leniwiec ...

  9. #9
    Użytkownik Forum Awatar demonstar
    Dołączył
    Nov 2002
    Skąd
    Olsztyn, Poland
    Posty
    438
    Siła reputacji
    16
    k750i miał ale k700i niestety nie ma :(

    gg :1174278 tlen:demonstar
    real demonstar side - czyli www.demonstar.fg.pl

  10. #10
    Użytkownik Forum Awatar Rav
    Dołączył
    Nov 2002
    Skąd
    Susk Stary
    Posty
    206
    Trofea
    Siła reputacji
    17
    no dobra co mi jeszcze przychodzi na myśl to jeśli telefon działa normalnie to może dasz radę to co potrzebujesz przesłać via bluetooth?? jeśli to laptop to pewnie ma a jeśli nie to nawet do stacjonarnego za grosze dokupisz.
    budzi się we mnie zwierzę ,
    ale obawiam się,
    że to leniwiec ...

  11. #11
    Moderator Awatar np15
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Kingston
    Posty
    1,225
    Siła reputacji
    16
    Jest jeszcze jedna opcja - przejście klawiszami do konkretnego podmenu. Po wybraniu cyframi którejś z głównych ikon dalej też można przejść wybierając cyfry od 1-9. W dół możesz też próbować przechodzić klawiszem +/- od głośności i spróbować wejść w skopiowanie wszystkich kontaktów na kartę SIM.
    Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:1 & 2 & 3 :thanks:




  12. #12
    Użytkownik Forum Awatar demonstar
    Dołączył
    Nov 2002
    Skąd
    Olsztyn, Poland
    Posty
    438
    Siła reputacji
    16
    Thx, tyle,że ten fonik nie ma bluta, postaram się wejść jakoś w to menu za Twoją radą np15.
    Raz jeszcze thx za byłe i przyszłe pomysły.
    Pozdrawiam

    gg :1174278 tlen:demonstar
    real demonstar side - czyli www.demonstar.fg.pl

  13. #13
    Użytkownik Forum Awatar Rav
    Dołączył
    Nov 2002
    Skąd
    Susk Stary
    Posty
    206
    Trofea
    Siła reputacji
    17
    z tego co kojarzę to bluetooth właśnie ma :) w necie też napisane w danych że posiada, sprawdź jeszcze raz.
    budzi się we mnie zwierzę ,
    ale obawiam się,
    że to leniwiec ...

  14. #14
    Użytkownik Forum Awatar demonstar
    Dołączył
    Nov 2002
    Skąd
    Olsztyn, Poland
    Posty
    438
    Siła reputacji
    16
    Eh, telefon mi zdechł, pies zżarł ładowarkę ;/ muszę gdzieś go doładować, jeśli ma bluta i uda mi się go uruchomić to myślę, że będę w domu, dam znaka.
    Raz jeszcze thx4all i 4future :)

    gg :1174278 tlen:demonstar
    real demonstar side - czyli www.demonstar.fg.pl

  15. #15
    Ginekolog <-> tapicer Awatar thomas.night
    Dołączył
    Jun 2003
    Skąd
    EdgeHill
    Posty
    2,028
    Siła reputacji
    17
    Doświadczyłem niegdyś czegoś podobnego, obniż prędkość portu COM na którym chodzi kabel.
    ... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego :)
    night_cr0wler / astar0th

  16. #16
    Użytkownik Forum Awatar demonstar
    Dołączył
    Nov 2002
    Skąd
    Olsztyn, Poland
    Posty
    438
    Siła reputacji
    16
    Bluta ma, ale na razie ładowarki brak poza tym sprawdziłem u znajomka i chyba nic z tego nie będzie - zdechł port.

    gg :1174278 tlen:demonstar
    real demonstar side - czyli www.demonstar.fg.pl

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. psp soft 3.90 i słodkie gry
    Przez andrzejmanko w dziale Handheld
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni wpis / autor: 17-03-08, 20:56
  2. Kaszëbi mają swoji soft-w?rë
    Przez pytonss w dziale Świat open source
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni wpis / autor: 13-01-07, 08:25
  3. Jak zgrać grę na k700i?
    Przez +ADI+ w dziale Systemy Windows - Rozwiązywanie Problemów
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni wpis / autor: 27-07-06, 20:39
  4. Gry java na SE K700i,K750i
    Przez muminekk w dziale Telefony komórkowe
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni wpis / autor: 05-07-06, 12:30
  5. Tworznie tymczasowych sieci bezprzewodowych COMP-COMP
    Przez looker w dziale Sieci Komputerowe
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni wpis / autor: 20-02-05, 22:40

Twoje uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  • Zasady korzystania z Forum
  •  
  •