Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Windows 7 - menedżer zadań brak wartości pamięci i szybkości połączenia

  1. #1
    Ulubiony użytkownik Awatar lowak
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Braniewo
    Posty
    1,425
    Siła reputacji
    20

    Windows 7 - menedżer zadań brak wartości pamięci i szybkości połączenia

    Witam,
    Mam osobliwy problem z menedżerem urządzeń windzie 7. Nie jestem w stanie powiedzieć od kiedy, ale od jakiegoś czasu nie mogę zobaczyć wartości pamięci dotyczących poszczególnych procesów i wartości szybkości połączenia. Poniżej zamieszczam screeny problemu.

    Jakiś pomysł co z tym zrobić? Próbowałem googlować, ale bez rezultatu... może złe słowa kluczowe?


    Z góry dziękuje za pomoc!


    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	menager2.png
Wyświetleń:	12
Rozmiar:	9.3 KB
ID:	11668


    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	menager1.png
Wyświetleń:	16
Rozmiar:	14.2 KB
ID:	11667
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika


    GG: 1870358

  2. #2
    Ulubiony użytkownik Awatar lowak
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Braniewo
    Posty
    1,425
    Siła reputacji
    20
    Widać mój problem to zmora nie do odratowania, ale może jednak znajdzie się jeszcze jakiś śmiałek, który zaproponuje jakieś rozwiązanie ;)
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika


    GG: 1870358

  3. #3
    Super Mordoprator ;-) Awatar ulm@n
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Kosina\Kopytowa
    Posty
    2,484
    Trofea
    Siła reputacji
    21
    Może spróbuj przywracania systemu? Albo przeskanuj rejestr jakimś programem np. CCleaner.
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie... :}

  4. #4
    Użytkownik Forum Awatar Rav
    Dołączył
    Nov 2002
    Skąd
    Susk Stary
    Posty
    206
    Trofea
    Siła reputacji
    21
    a manager zasobów pokazuje brakujące tu rubryki?? może jak tu nie ma to sprawdzaj tam
    budzi się we mnie zwierzę ,
    ale obawiam się,
    że to leniwiec ...

  5. #5
    Ulubiony użytkownik Awatar lowak
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Braniewo
    Posty
    1,425
    Siła reputacji
    20
    Problem niestety pojawił się już jakiś czas temu i nie mam możliwości przywrócenia - możliwe, że to zrobiła jakaś poprawka, ale to tylko przypuszczenie. Sam komputer staram się utrzymywać "w czystości", antywirus i inne rzeczy są na porządku dziennym, a przynajmniej raz na jakiś czas takie cuda włączam - bez rezultatu.

    Nie jestem pewien o co chodzi z menedżer zasobów, próbowałem coś wygooglać, ale znajdywało mi tylko odwołanie do czegoś pod win 8. Natomiast spróbowałem jeszcze odpalić Process explorerem i efekt jest taki sam.
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika


    GG: 1870358

  6. #6
    Użytkownik Forum Awatar Rav
    Dołączył
    Nov 2002
    Skąd
    Susk Stary
    Posty
    206
    Trofea
    Siła reputacji
    21
    chodziło mi o monitor zasobów Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1.JPG
Wyświetleń:	5
Rozmiar:	64.8 KB
ID:	11998Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	2.JPG
Wyświetleń:	5
Rozmiar:	107.2 KB
ID:	11999
    w kolejnej zakładce masz pamięć - tam może Ci pokaże.
    budzi się we mnie zwierzę ,
    ale obawiam się,
    że to leniwiec ...

  7. #7
    Ulubiony użytkownik Awatar lowak
    Dołączył
    May 2003
    Skąd
    Braniewo
    Posty
    1,425
    Siła reputacji
    20
    Hm... nie znałem tego, dzięki.

    Tam wszystko pokazuje jak na dłoni, to ciekawe...
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika


    GG: 1870358

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 5
    Ostatni wpis / autor: 17-12-10, 18:24
  2. Windows 7 i udostępnianie połączenia internetowego (ICS)
    Przez lowak w dziale Sieci Komputerowe
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni wpis / autor: 13-12-10, 23:48
  3. brak połączenia sieci lan na ubuntu 10.10
    Przez szyszka29 w dziale Sieci Komputerowe Linux
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni wpis / autor: 01-12-10, 14:22
  4. Mam brak połączenia z SMTP
    Przez foliastretch w dziale Programy Dla Systemów Windows
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni wpis / autor: 07-01-09, 12:45
  5. Brak komunikacji z kartą pamięci MS PRO DUO
    Przez simek123 w dziale Zakup Nowego Sprzętu
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni wpis / autor: 22-05-08, 21:41

Twoje uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  • Zasady korzystania z Forum
  •  
  •