Nawet dwa.
1. Rozsądne... P2M -> pobieramy full speed z SSLem, problemem będzie dostęp do sensownych zasobów, cóż, zapewne będziemy płacić.
2. Kozackie... Tor -> robimy to co zwykle z zawrotnym speedem 20kb/s lub podobnym.
Proponujecie coś jeszcze?
Nawet dwa.
1. Rozsądne... P2M -> pobieramy full speed z SSLem, problemem będzie dostęp do sensownych zasobów, cóż, zapewne będziemy płacić.
2. Kozackie... Tor -> robimy to co zwykle z zawrotnym speedem 20kb/s lub podobnym.
Proponujecie coś jeszcze?
... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego :)
night_cr0wler / astar0th
Też myślałem o P2M, tym bardziej że kilka lat temu ściągałem ze skrzynek mejlowych dużo i to full łączem, całe 35 kb/s :D Ale człowiek był szczęśliwy, że w 8 godzin pobrał się film ;)
edit: właśnie znalazłem genialny demotywator :)
![]()
Ostatnio edytowane przez ulm@n ; 26-01-12 o 18:55
Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie... :}
Hehe ulm@n, kawał jest genialny :D W nawiązaniu do samej SRACTy, jestem obecnie przekonany, że nic z niej nie będzie. Posypią się głowy, a i tak nie będzie ratyfikowana :]
Będzie, nie będzie... Bozia preferuje przygotowanych w kolejce po bezkarność ;)
night_cr0wler / astar0th
Ok, jest to jakaś myśl dla tych co nie wierzą w Hamachi.
... ergo łańcuch ma taką siłę jak jego najsłabsze ogniwo. To tak jakby i wrócić, i nie wrócić do tematów typu śp. Napstera.Jedynie znajomi będą mogli przeglądać i pobierać udostępnianie przez Ciebie pliki.
Ideowo, trzeba nam czegoś a'la szyfrowany torrent o rozproszonej architekturze i w dodatku z szyfrowaniem -> i właśnie dlatego może być ciężko. ;)
Dokładnie takie rozważania przechylają szalę na rzecz p2m'a.
night_cr0wler / astar0th
tym razem moze zainstaluje sobie jakiegos firewalla ;P
Noo co Ty.... olej ;p
night_cr0wler / astar0th
Z tym Torem bym była mniej optymistyczna. Niestety, każdy kto z niego korzysta jest tak na prawdę na celowniku. Nie oszukujmy się, nikt nam nie pozwoli na anonimowość ;]
Lepiej już wysłać sobie informacje kurierem w zaszyfrowanym penie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)