Wczoraj pojawił się pierwszy ogólnodostępny relase Windowsa 8 do pobrania, link do anglojęzycznej wersji poniżej:
Windows Metro Style Apps Developer Downloads
Wczoraj pojawił się pierwszy ogólnodostępny relase Windowsa 8 do pobrania, link do anglojęzycznej wersji poniżej:
Windows Metro Style Apps Developer Downloads
Jakby się dobrze rozejrzeć, gdzieniegdzie widuje się już RTMa ;) Jak ze stabilnością tego cuda, testował ktoś?
... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego :)
night_cr0wler / astar0th
Pobrałem, zapowiada się całkiem przyzwoicie.
"Najsprawniejszą siecią komputerową jest przenoszenie danych poprzez torrenty między komputerami" Carl Desifue
wczoraj pobrałem z msdnaa wersje final ;]
kontakt :deal:
Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.
Dajcie znać jak się odnajdujecie w tym systemie, bo jestem ciekaw co mnie czeka za parę lat przy kupnie nowego laptopa.
jak tylko przebrnę przez kampanie wrześniowa (trzymajcie kciuki dziesiątego :P) to robimy formata
Koniu nie żebym Cię odciągał od nauki, ale zawsze można zainstalować jakiś virtual PC, np. Oracle VirtualBox :)
Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie... :}
robiłem to z consumer preview - tylko 4GB ramu na pociągniecie win 8 (podobno tylko 1.2 GB zabiera czysta instalacja) na wirtualce + moja siódemka daje kiepski rezultat...
no i jak Ci się widzi?? ja dopiero ze dwa miechy temu zrobiłem przesiadkę z poczciwego xp na 7, oglądałem potem filmy jak wygląda 8 i powiem szczerze że nie widzi mi się wcale te okienkowe coś ala pulpity w telefonie i coś ala stary windows tylko jako eksplorator. No ale może jestem starej daty.
na telefonie genialna sprawa
na desktopie to wypowiem się dopiero po korzystaniu jako standardowy system a nie ciekawostka na wirtualce
ogólnie dużo dobrego czytałem o wydajności - jeśli sam system nie stracił względem siódemki (która moim zdaniem jest najlepszym windowsem) to przyśpieszona siódemka brzmi dobrze :D wyjdzie w praniu
A jak w ogóle praca na tym systemie? Na razie jestem bardzo zadowolony z Siódemki, aktualnie dla mnie najlepszy Windows. Dużo pozmieniali w Win8, da się na tym w miarę sensownie działać na PC?
Szukasz dobrych programów? Znajdziesz je tutaj!
Zapraszam na: www.SoftMania.pl
sam sie nie wypowiem, bo na wrtualce to bardziej oglądałem "fajerwerki" z metro
w sieci jest b. dużo złego nt nowego systemu, ale też każdy benchmark win7 vs win8 wygrywa nowy system. obiecuje sprawdzić samemu ale to po poprawce bo nie chce tracić środowiska a tym bardziej stawiać go drugi raz dla jednej poprawki :P
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)