Zamknięty Temat
Pokaż wyniki 1 do 6 z 6

Temat: Problem z ikonami

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9

Problem z ikonami

Dziś bawiąc się różnymi ustawieniami wizualnymi, testowałem różne packi ikon. Po przetestowaniu stwierdzając, że żaden mi się nie podoba zmieniłem w programie na domyślne i tu zaczyna się problem... zamiast wcześniejszych ikon np. plików graficznych, które obsługuje ACDSee są ikony standardowe to samo tyczy się archiwów [jest zwykła ikonka folderu zapiętego na zamek zamiast ikony winrara] itp. Czy wie ktoś jak to naprawić ?
    ...

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Podziękował 59 razy w 52 Postach
    Siła Reputacji
    11

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    9
    Nie pomogło :/ Nadal mam domyślne ikony obrazków, archiwów zamiast tych których powinienem mieć przez programy je używane :/ jakieś pomysły?
    ...

Stały Użytkownik Stary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Stary

Dzięki!
    12
    Podziękował 15 razy w 13 Postach
    Siła Reputacji
    7
    Jeśli chodzi o ikony archiwów ZIP:
    Otwórz winRara, menu opcje ->ustawienia, zakładka integracja. Sprawdź, czy masz zaptaszony ZIP w polu "Skojarz WinRar'a z plikami":
    1. jeśli nie to zaptaszasz i dajesz OK
    2. jeśli tak to odptaszasz i dajesz OK, zamykasz i ponownie otwierasz WinRara a następnie zaptaszasz przy ZIP-ie i OK.
    (update: oczywiście jeśli chcesz zmienić ikonki wszystkich archiwów, to najpierw odptaszasz wszystko a nast. po ponownym uruchomieniu zaptaszasz wszystko - sorki źle przeczytałem, myślałem, że zmienił ci się tylko ZIP )
    Spróbuj podobnie zrobić z ACDSee w opcjach skojarzeń z plikami.
    Powinno pomóc.
    Ostatnio edytowane przez: Stary : 10-09-06 - 18:41

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    9
    Dzięki wielkie ! Pomogło !

Temat można zamknąć.
    ...

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    14
    Podziękował 82 razy w 57 Postach
    Siła Reputacji
    11
    Już się robi

. . : : C L O S E D : : . .
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Zamknięty Temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)