+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Plansza 'Możesz teraz bezpiecznie wyłączyć komputer" w WinXP

Gourney
    Gość Avatar Gourney

Plansza 'Możesz teraz bezpiecznie wyłączyć komputer" w WinXP

Pierwszy raz na oczy zobaczyłem ta plansze nic nie instalowałem, nic nie zmieniałem, samo z siebie sie pojawiło. Jak sie tego pozbyć, żeby komp sie poprostu wyłaczał i nie czekał na moją reakcję. Szukałem, ale w sumie nawet nieiwem gdzie to może być... może znacie adres rejestru? W sumie mnie obojetne byle wrócilo do normy.

murder(ator) ;) DaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar DaRiOOsH

Dzięki!
    5
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Spróbuj czegoś takiego, wejdź do biosu --> Power Managment --> soft-off by power button i spróbij pokręcić tą opcją. Powinno być ustawione na "Instatnt off". Jak sądze powinno pomóc, ale mogę się mylić. GL

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Best avatar - 3 miejsce pawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar pawelck

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Nie wiem czy to nowa nazwa tej funkcji ale w starszych biosach jest ACPI ustaw to na enable. Tylko podobno trzeba formata pozniej
    Kazda zlotowka jest bardzo wazna

iwko:
    iwko:
    iwko:

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    System Key: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
    Value Name: PowerdownAfterShutdown
    Data Type: REG_SZ (String Value)
    Value Data: (0 = default, 1 = power down)

Panel Sterowania / Opcje zasilania / Zasilanie APM (czy jakos tak). Zaznacz opcje korzystania z zasilania APM. I wszystko.

Bios - ACPI
    to kiedyś spisałem z naszego forum
    kilka osób to pisało, a ja to tylko zapisałem na dysku tak żebym ja mógł to zrozumieć - może i Tobie się uda

Gourney
    Gość Avatar Gourney
    oto chodziło!!! dzięki ogorekexe1!!!

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)