+ Odpowiedz na ten temat
2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 26 do 50 z 92

Temat: wirusy i robaki - nowe i stare - jak z nimi walczyć

C/L/e/O_00
    Gość Avatar C/L/e/O_00
    Do Picia_sexy.
    Ikonek się pozbyłam i tego SpySheriff
    Tylko Nie mogę u siebie odnaleść Windows Registery.W wyszukiwarce mi nie znajduje i mam zonka.bo gdy już wszystko powywalam znowu pojawia się na skanie Weather Cast.Zobaczę jeszcze jak poradzi sobie NOD.Dzięki za szczegółowe info.
    Ps.Też mam niebieski ekran...heh

Stały Użytkownik Picia_sexy Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Picia_sexy

Dzięki!
    2
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    7
    zlokalizuj miejsce gdzie siedzą te paskudztwa - zamknij aktywne procesy i usuń je ręcznie - to musi pomóc! No i Koniecznie "System Volume Information" - to ulubione miejsce plików z którego te świństwa dostają zdolność odradzania!!!

rolaj
    Gość Avatar rolaj
    Do rejestru, czyli do Windows Registry, dostajesz sie przez start>uruchom> i wpisujesz "regedit". Otwiera sie edytor rejestru i robisz porządki. To delikatna i ryzykowna operacja, na wszelki wypadek zanim zaczniesz coś robić, zrób kopię rejestru.

C/L/e/O_00
    Gość Avatar C/L/e/O_00
    Do rolaj...
    Dzięki...a właściwie co mnie ma tam interesować?Mam tu kilka dziwnych plików,ale w zasadzie nie wiem czego mam szukać.Jest kilka typu NAZWA DOMYSLNA,DANE=WARTOŚC NIEUSTALONA,JAKIŚ AGENT.CHARAKTER.2,

C/L/e/O_00
    Gość Avatar C/L/e/O_00
    No I StaŁo SiĘ To Co Najgorsze MoŻe SiĘ ZdarzyŚ...musiaŁam PrzeinstalowaĆ Biedne PudeŁko...ahh...i Wszystko Odnowa...tym Razem SiĘ Nie Dam Tak Łatwo...

rolaj
    Gość Avatar rolaj
    Cytat Napisał C/L/e/O_00
    Do rolaj...
    Dzięki...a właściwie co mnie ma tam interesować?Mam tu kilka dziwnych plików,ale w zasadzie nie wiem czego mam szukać.Jest kilka typu NAZWA DOMYSLNA,DANE=WARTOŚC NIEUSTALONA,JAKIŚ AGENT.CHARAKTER.2,
    Odpowiedziałem na pm, widze że zbyt późno. Sie nie załamuj:wave:

C/L/e/O_00
    Gość Avatar C/L/e/O_00
    tnx...

<tooo biił or not tuuu biiił??>

Pirat
    Gość Avatar Pirat
    Firma Kaspersky Lab, producent oprogramowania antywirusowego i służącego do ochrony danych, opublikowała listę dwudziestu szkodliwych programów, które najczęściej atakowały użytkowników we wrześniu 2005 r.
    Załączone Obrazki Załączone Obrazki

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Podziękował 59 razy w 52 Postach
    Siła Reputacji
    11
    fałszywki -informacje niebezpieczne:
    Kod:
    http://bezpieczenstwo.onet.pl/falszywki.html?oid=289494

Best avatar - 3 miejsce pawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar pawelck

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    8
    Spyware Detector 8.7 2005 to kompletne rozwiązanie zabezpieczające przed programami szpiegowskimi do zastosowań prywatnych i profesjonalnych. Program oferuje standardowe funkcje: skanuje komputer w poszukiwaniu złośliwego oprogramowania oraz usuwa zagrożenia. Dzięki opcji pełnego lub szybkiego sprawdzenia systemu można wybrać optymalny tryb pracy.

Aplikacja oferuje również zabezpieczenie przeglądarki Internet Explorer - blokuje formanty Active X, pliki cookie, tworzy kopię zapasową rejestru, zapobiega zmianom strony startowej bez wiedzy użytkownika, monitoruje wszelkie modyfikacje plików systemowych, rejestru oraz śledzi uruchomione procesy. Program posiada narzędzie automatycznej aktualizacji, przez co użytkownik ma dostęp do bazy najnowszych zagrożeń. Po wykryciu np. oprogramowania adware można przesunąć pliki do kwarantanny lub od razu je usunąć. Narzędzie oferuje możliwość cofnięcia takiej operacji.

zrodlo pcworld.pl

do sciagniecia ze strony producenta http://www.spywaredetector.net/
    Kazda zlotowka jest bardzo wazna

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    iwko:
    iwko:
    iwko:

mit
    mit jest offline
    UPl user mit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jest Avatar mit

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    8
    Mam taki oto problem.
    Jestem w sieci osiedlowej i panoszy się u nas wredny robal. Nawet na świeżo po formatowaniu dosłownie po 5 minutach już jest. Avast go przepuszcza i Kerio też. Już nie wiem co robić. Próbowałem już tak:
    1) wyłączyć proces (slssystem.exe; windowsupdatesyssvcc.exe);
    2) odnaleźć programy i wywalić je;
    3) odnaleźć w rejestrze wpisy i także wywalić;
    oczywiście wszystko w awaryjnym bez internetu.
    Potem skan online i.... wszystko dobrze przez 5 minut, potem znów pojawia się prosec "slssystem.exe", potem inny, potem jeszcze inny,
    Macie może jakąś radę na ten shit?!

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    Może potraktuj go nod'em?

http://www.amnezja.org/modules.php?n...ticle&sid=8285

PS = SZAO, na pewno nie zaszkodzi spróbować
    Ostatnio edytowane przez: lowak : 19-11-05 - 23:44
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    a co to gówienko robi???? przeszkadza mocno ............troche mnei dziwuje to ze zaraz po formacie znowuz jest.........a jak robisz format??? calego dysku, czy tylko partycji systemowej???? jeżeli druga opcja, to polecam wykonać opcję pierwszą, czyli sformatować całego twardziela, byc moze wirusik siedzi nie tylko na partcji systemowej, ale zanieździl sie na calym dysku i stamtąd wirusuje........
    NOD raczej tutaj tez nei pomoże..............jak kazdy antywirus.....

mit
    mit jest offline
    UPl user mit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jest Avatar mit

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    8
    No właśnie. To jest ten problem że zaraz po formacie się pojawia. Co robi? Niby nic strasznego ale non stop wysyła jakieś informacje z komputera w świat, co by sugerowało że to jakiś trojan. Formatowałem cały dysk. Nawet dwa, bo tyle mam. Przeskanowałem NODem i owszem wykrył i usunął ale... dziś znów się coś pojawiło. Wiecie jak się nazywa? "dupadupadirect.exe" Widzę go w procesach. Zlikwidowałem to i znalazłem wszystko w rejestrze. Usunąłem i... mam teraz "windowssupdate.exe" oraz "msconfig32.exe". Ręce mi juź opadają. Co robić? Avast pracuje cały czas w tle i nic nmie wykrywa.

C/L/e/O_00
    Gość Avatar C/L/e/O_00
    Witam!
    Mam podobny problem!
    Niedawno miałam formatowane pudło bo miałam w Windowsie jakieś coś uprzykrzające mi nieźle życie)Komp się zawiesział co minut 40,po usunięciu przez ad-aware przy kolejnym skanie znów pojawiał się na nowo.Po miesiącu nerwów i moich wypocin przy kompie do rana strzeliłam formata.
    Teraz mam podobno super WinXp PRO PL z dodatkowymi zabezpieczeniami które nieby uchronią mnie dłużej przed dziadostwem z zewnątrz.
    Ale co to?Dzisiaj robie skan i co widzą me oczy??????????
    1) Tracking Cookie
    2)Win32.P2P-Worm.Alcan.a
    3)MRU List (to miałam jush wcześniej na tamtym ikspeku
    Jak to jest możliwe????
    Mam dodatkowo ZoneAlarm PRO.Co ja jeszcze mam tu zainstalować by mi normalnie komp chociaż tydzień pochodził???ehh...

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    10
    Mi to zalatuje NTB, ale moge się mylić.
    A instalowałaś service packi i wszystkie łatki na windowsa? formatowałaś cały dysk czy tylko partycje systemową?
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    Paktofonika

C/L/e/O_00
    Gość Avatar C/L/e/O_00
    Wszysko mam... fuul pack
    I nie wiem co jest co do formata to mogłam błąd tu popełnić robiąc tylko partycje systemową(???prawda???)Co mam zrobić od nowa format całego??? ojjj może jest jakaś inna opcja???

Cytat Napisał lowak
    Mi to zalatuje NTB, ale moge się mylić.
    A instalowałaś service packi i wszystkie łatki na windowsa? formatowałaś cały dysk czy tylko partycje systemową?
    Ps.Co to u licha jest NTB
    by wlodas - nie pisz post pod postem do tego jest EDIT.forum to nie gg- należy używać tej opcji.
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 30-12-05 - 08:53 Powód: post pod postem

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    10
    Już chyba Ci to tłumaczyłem, ale się powtórze - Not This Board (po polsku nie ten dział).

Nie wiem czemu, ale jakoś nie słyszałem dobrych opinii o zonealarmie, chociaż przyznam szczerze sam nie testowałem. Poleciłbym Ci zrobić tak:

1. zeskanuj system antywirusem np. NODem - www.nod32.pl (amnezja.org coś nie chodzi więc chyba trzeba ściągnąć testową wersje)
    2. ad aware, hijackthis
    3. pokaż wszystkie procesy z menadżera urządzeń

Może jednak coś się uda
    Paktofonika

malpka
    Gość Avatar malpka

Icon5 jakis wirus

:usa: witajcie
    pomocy moi drodzy
    zaatakowal mnie wirus nie wiem jak sie nazywa nie wiem o nim nic.nie dobrze prawda?powiedzcie mi prosze jak moge dowiedziec sie czegos wiecej o tym paskudztwie? to bardzo wazne bez tego nie dam sobie rady dziekuje malpka

C/L/e/O_00
    Gość Avatar C/L/e/O_00
    Cytat Napisał lowak
    Już chyba Ci to tłumaczyłem, ale się powtórze - Not This Board (po polsku nie ten dział).

Nie wiem czemu, ale jakoś nie słyszałem dobrych opinii o zonealarmie, chociaż przyznam szczerze sam nie testowałem. Poleciłbym Ci zrobić tak:

1. zeskanuj system antywirusem np. NODem - www.nod32.pl (amnezja.org coś nie chodzi więc chyba trzeba ściągnąć testową wersje)
    2. ad aware, hijackthis
    3. pokaż wszystkie procesy z menadżera urządzeń

Może jednak coś się uda
    No o zaporkach i anty virkach troszkę poczytałam.W środowisku kolesi uprawiających hack zone alarm ma opinię nie do przebicia.Są na niego sposoby ale mi są one nie znane.Może dlatego że nie spoznałam tajników programowania i włamów na serwery...no ale są napewno tacy którzy mają swojego NODa czy Kaspersky(iego) czy jeszcze jakieś inne anty viry i uwarzają że to właśnie one są the best.Mi Zone zwyczajnie się sprawdza jako zapora, anty spam czy anty vir.Oczywiście gdzieś tu na forum śmigneło mi coś o rankingu NAJLEPSZYCH anty vir. ale uwarzam że takie "listy przebojów"są komercyjne i stronnicze...więc niech kazdy uzywa czego sobie tam chce...jeśli spełnia jego oczekiwania.Mnie Zone Alarm jeszcze nie zaskoczył...odpukać...
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 31-12-05 - 14:43

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Siła Reputacji
    11
    Cytat Napisał malpka
    :usa: witajcie
    pomocy moi drodzy
    zaatakowal mnie wirus nie wiem jak sie nazywa nie wiem o nim nic.nie dobrze prawda?powiedzcie mi prosze jak moge dowiedziec sie czegos wiecej o tym paskudztwie? to bardzo wazne bez tego nie dam sobie rady dziekuje malpka
    to zaatakuj go jakimś antywirem.A jak go wykryje to napewno skasuje lub według Twojej decyzji pójdzie na odpoczynek/ kwarantanna/ i wtedy można o nim się coś dowiedzieć. Do ataku!!

malpka
    Gość Avatar malpka

do dobrodzieja

bede probowal .niestety nie jestem najlepszym internauta.moj komputerek zostanie w stanie spoczynku bo dzis sylwester.dzieki .zaatakuje go. milej zabawy i szczesliwego nowego roku. .acha ten wirusek- cały czas mi powtarza, ze moj system za kilka godz bedzie do niczego, ze moj win wymaga natychmiastowej uwagi itp np cos w stylu system 32\kb#74232 buffer overrun..........moze wam cos to mowi, mnie nic, jak juz wspominalem nie jestem dobrym internetowcem
    a i jeszcze raz wszystkiego dobrego
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 31-12-05 - 19:08

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    10
    Lepiej jakbyś spisał cały komunikat albo jeszcze lepiej wkleił obrazek z tą wiadomościa.
    Paktofonika

malpka
    Gość Avatar malpka
    mam cos z noda32
    np:
    c:\windows\system\svhostcs32.exe-win32/Rbot trojan
    c:\windows\system\winsvc32.exe-odmiana win32/Rbot trojan
    c:\windows\system\app.exe-prawdopodobnie nieznany NewHeur_PEwirus
    naprawde nie moge wkleic ci zadnego komunikatu bo print screen nie dziala .mam tez problem z menadzerem zadan ktory pojawia sie tylko na ulamek sekundy.ale ide do przodu ten wirus to rbot trojan czy to jego nazwa czy po prostu jakas grupa wirusow?

jak mowilem ide do przodu
    to moje logo:
    o pomoc prosi @

Logfile of HijackThis v1.99.1
    Scan saved at 18:46:06, on 2005-12-02
    Platform: Windows XP Dodatek SP. 1 (WinNT 5.01.2600)
    MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
    C:\WINDOWS\System32\smss.exe
    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe
    C:\WINDOWS\Explorer.EXE
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
    C:\WINDOWS\System32\RUNDLL32.EXE
    C:\Program Files\Thomson\SpeedTouch USB\Dragdiag.exe
    C:\WINDOWS\System32\rundll32.exe
    C:\WINDOWS\System32\winsvc32.exe
    C:\PROGRA~1\Symantec\LIVEUP~1\LUCOMS~1.EXE
    C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
    C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
    C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
    C:\Documents and Settings\grubas\Pulpit\hijackthis-1.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Łącza
    F2 - REG:system.ini: UserInit="app.exe" - -
    O2 - BHO: NAV Helper - {BDF3E430-B101-42AD-A544-FADC6B084872} - C:\Program Files\Norton AntiVirus\NavShExt.dll
    O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
    O3 - Toolbar: Norton AntiVirus - {42CDD1BF-3FFB-4238-8AD1-7859DF00B1D6} - C:\Program Files\Norton AntiVirus\NavShExt.dll
    O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvCpl.dll,NvStartup
    O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
    O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
    O4 - HKLM\..\Run: [ccApp] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [SpeedTouch USB Diagnostics] "C:\Program Files\Thomson\SpeedTouch USB\Dragdiag.exe" /icon
    O4 - HKLM\..\Run: [Windows Update System Shell] svhostcs32.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [Compaq Service Drivers] winsvc32.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [TrojanScanner] C:\Program Files\Trojan Remover\Trjscan.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
    O4 - HKLM\..\RunServices: [Windows Update System Shell] svhostcs32.exe
    O4 - HKLM\..\RunServices: [Compaq Service Drivers] winsvc32.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe" /background
    O4 - HKCU\..\Run: [Windows Update System Shell] svhostcs32.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [Compaq Service Drivers] winsvc32.exe
    O4 - HKCU\..\RunServices: [Compaq Service Drivers] winsvc32.exe
    O4 - Startup: BitTorrent.lnk = C:\Program Files\BitTorrent\bittorrent.exe
    O9 - Extra button: Related - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{B82DB328-2379-4BDA-9F86-5BF6241D12AA}: NameServer = 195.114.161.55 195.114.181.130
    O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
    O23 - Service: Symantec Password Validation (ccPwdSvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccPwdSvc.exe
    O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe
    O23 - Service: Usługa Auto Protect programu Norton AntiVirus (navapsvc) - Unknown owner - C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe (file missing)
    O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
    O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
    O23 - Service: SAVScan - Unknown owner - C:\Program Files\Norton AntiVirus\SAVScan.exe (file missing)
    O23 - Service: ScriptBlocking Service (SBService) - Symantec Corporation - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\SCRIPT~1\SBServ.exe
    O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 31-12-05 - 19:11 Powód: post pod postem

Dzięki!
    119
    Siła Reputacji
    11
    według mnie nie powinenes uzywać 2 programów antywirusowych, ponieważ jeden przeszkadza drugiemu w pracy. Jak NOD to nie Norton i odwrotnie.
    Posuje jeszcze użyc adware-programu do trojanów i innego badziewia.
    uaktualnic baze antywirusową , poskanować dokładnie jeszcze raz.A gdy to nie pomoże / bo i tak może byc/ zostaje nielubiany format.
    acha i jescze przeskanuj wszystkie dyski / partycje /jakie masz.

+ Odpowiedz na ten temat
2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)