+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Temat: MS Word wyszukanie znacznika w tekście

Stały Użytkownik Stary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Stary

Dzięki!
    12
    Podziękował 15 razy w 13 Postach
    Siła Reputacji
    7

MS Word wyszukanie znacznika w tekście

Witam,
    edytuję sobie tekst w wordzie - usuwam niechciane formatowanie - i właśnie natrafiłem na małą zagwozdkę. Niby wszystko już jest wyczyszczone, ale po włączeniu podglądu znaczników pojawiają się jeszcze takie znaczniki "¬". Niestety nie mam pojęcia co to jest, w google nic nie udało mi się znaleźć (bo nie bardzo wiem czego szukać ). Jak próbuję to wywalić opcją "znajdź/zamień" - word nic nie znajduje.
    Będę wdzięczny za pomoc.
    Na obrazku to wygląda tak:

murder(ator) ;) DaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar DaRiOOsH

Dzięki!
    5
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Znacznik ten odpowiedzialny jest za dzielenie wyrazów, gdy nie mieści się on w linijce. W tym miejscu będzie wstawiony znak "-".

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

3. 2 Użytkowników dziękuje DaRiOOsH za tego posta:

Koniu (08-06-10), Stary (09-06-10)

Stały Użytkownik Stary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Stary

Dzięki!
    12
    Podziękował 15 razy w 13 Postach
    Siła Reputacji
    7
    Wielkie dzięki!
    Czyli jak mam ustawione "brak dzielenia wyrazów" to nie muszę się tym przejmować.
    Jeszcze raz bardzo dziękuję za podpowiedź, oszczędziło mi to żmudnej dłubaniny

ADMINISTRATOR Trescom Poziom 1 : Buduje reputacjęTrescom Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Trescom

Dzięki!
    30
    Podziękował 34 razy w 30 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Darioosh mnie uprzedził.
    Nie, nie musisz się tym znacznikiem przejmować.

- grafika, multimedia, strony internetowe.

6. Użytkownicy, którzy podziękowali:

Stary (09-06-10)

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)