Koniu program tune Up nic niestety nie pomógł... :/ brak pomysłów na dalsze działanie

Koniu program tune Up nic niestety nie pomógł... :/ brak pomysłów na dalsze działanie

jak masz tuneup'a to odinstaluj k-lite, odinstaluj subedita, jeszcze raz wyczyść rejestr, zainstaluj od nowa k-lite i subedita
powinno być ok - jak nie będzie to po prostu zmień odtwarzacz - sam nigdy nie lubiłem subedita

odinstalowałem subedita, przed nim k-lite, następnie oczyściłem rejestr tune up i zrobiłem mu restart. Po ponownym zainstalowaniu programów problem jest ciągle ten sam:/ ściągłem nawet inna wersje k-lite, a dokładnie 4.42.

czyli tylko format Cie ratuje

Jestem świeżo po formaciemoże sterowniki od karty graficznej musiałbym z aktualizować??

ale po formacie zainstalowałeś wcześniej inne kodeki tak?
jeśli zrobisz formata i zainstalujesz wyłącznie k-lite to będzie śmigać aż miło![]()

tak. a co do formata to pomyśle nad tym, ale nie sądzę żebym znalazł czas i ochote na zrobienie tego w najbliższy czasie.. Jak byś wpadł jeszcze na jakiś pomysł to czekam na jakąś wiadomość![]()
pozdrawiam dzięki za pomoc.

Witam.
Ponownie mam problem z odtwarzaniem filmu.. Dokładnie z plikiem rmvb w odtwarzaczu Media Player Classic - Homecinema x64. Mianowicie po otworzeniu filmu wyskakuję mi takie okienko:
Program nie może renderować pliku... Co to w ogóle oznacza?? Kodeki zainstalowałem najnowsze K-lite Mega pack 6.2. Film działa normalnie w Windows Media Player ale tam nie mogę sobie poradzić z wczytaniem napisów do filmu..
Mam fajny film a nie mogę sobie go obejrzeć!! pomóżcie!
pzdr

Dzięki Wlodas!! Dziobas sobie z tym poradził![]()
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)