+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 6 z 6

Temat: Co z WhereIsIt-em

janusz58elk
    Gość Avatar janusz58elk

Icon6 Co z WhereIsIt-em

Witam!
    :33roblem jak wielu innych użytkowników "WhereIsIt" w dalszym ciągu bez jednoznacznej odpowiedzi, skąd i jak zrobić aby działał poprawnie. Na innych forach też odpowiedzi nima, więc może tu. Niech moc będzie z wami. czekam i pozdrawiam:sadwavey::notworthyk:

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Podziękował 59 razy w 52 Postach
    Siła Reputacji
    11

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    17
    Podziękował 90 razy w 62 Postach
    Siła Reputacji
    11
    Co do WhereIsIta to poczytaj to co podał wlodas, no i na forum wrzuciłem w pełni działającą wersję Where.Is.It.v3.73.Build.505.RETAIL-Lz0. Życzę miłego używania
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Stały Użytkownik Sąsiad Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar Sąsiad

Dzięki!
    7
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    0
    witam
    Czy posiada ktoś nowszą pełni działając i stabilna wersję tego programu. Tak żeby nie zakładała haseł na foldery.
    Z góry dziękuję.
    Pomoc sąsiedzka: strzyże, goli, pi****li, krawaty wiąże, usuwa ciąże.

- zrobilem to sam.

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    17
    Podziękował 90 razy w 62 Postach
    Siła Reputacji
    11
    Co masz na myśli pisząc "nowszą" ? Ja aktualnie hulam na 3.67 i haseł nie zakłada, jak chcesz to mogę gdzieś upnąć
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...

Stały Użytkownik Sąsiad Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar Sąsiad

Dzięki!
    7
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    0
    Ja sam posiadam teraz wersję 3.73 ale widziałem na stronce że jest wersja Where Is It? 2012 i Where Is It? Lite 3.95.
    I chciałem wiedzieć czy ktoś posiada i w pełni działa (poza legalem bo on na pewno działa).
    Pomoc sąsiedzka: strzyże, goli, pi****li, krawaty wiąże, usuwa ciąże.

- zrobilem to sam.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)