+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Program alarmujacy o wysokiej temp. podzespołów.

Stały Użytkownik +ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest Avatar +ADI+

Dzięki!
    5
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    6

Program alarmujacy o wysokiej temp. podzespołów.

Ostatnio kupiłem sobie laptopa, i zważywszy na mój tryb życia najczęściej leży on na kołdrze. Znacie jakiś program alarmujący o zbyt wysokiej temp podzespołów? Znalazłem tylko programy monitorujące temperaturę, ale nie były tam podane progi bezpieczeństwa ani nie można było ustawić alarmów. Proszę o pomoc

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    78
    Podziękował 43 razy w 42 Postach
    Siła Reputacji
    10
    bios najlepszy i najpewniejszy

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    :deal:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
    spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
    Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
    Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

Stały Użytkownik ziomulus Poziom 1 : Buduje reputacjęziomulus Poziom 1 : Buduje reputację Avatar ziomulus

Dzięki!
    24
    Podziękował 4 razy w 2 Postach
    Siła Reputacji
    5
    Podepnę się pod temat jeśli mogę Ostatnimi czasy zauważyłem że z wentylatorka przy zasilaczu wychodzi mi niepokojąco cieplejsze powietrze. Nie wiem za bardzo co to może oznaczać.. Sprawdzałem np. temp procesora i porównałem z danymi producenta i tu jest ok. Zrobiłem sobie wyciąg temp w programie HWiNFO32 i wydaję mi się że tam też jest wszystko OK.

Ginekolog <-> tapicer thomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar thomas.night

Wpisów
    2
    Dzięki!
    4
    Podziękował 22 razy w 19 Postach
    Siła Reputacji
    10
    ... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

night_cr0wler / astar0th

kick ass Sarcofago Poziom 1 : Buduje reputacjęSarcofago Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Sarcofago

Dzięki!
    2
    Podziękował 8 razy w 3 Postach
    Siła Reputacji
    9
    Programik Everest i zakładka "Czujnik" - temperatury procesora,rdzeni,dysków,procesora graficznego,mostka południowego itd
    GG: 2828371

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)