Witam mam problem bo cs 1.6 mi nie chodzi dlatego że mam zbyt dobry/podkręcony procesor
Mój procesor jest dwurdzeniowy i chce zmniejszyć jego moc proszę o pomoc![]()
Witam mam problem bo cs 1.6 mi nie chodzi dlatego że mam zbyt dobry/podkręcony procesor
Mój procesor jest dwurdzeniowy i chce zmniejszyć jego moc proszę o pomoc![]()
Ostatnio edytowane przez: Trescom : 17-04-10 - 22:44 Powód: Gramatyka się kłania.

Procesor nie ma tutaj nic do rzeczy.
Opisując problem należałoby go dokładnie opisać, najlepiej popierając screenem przedstawiającym błąd/problem.
Z Twojego posta na chwilę obecną wynika "mam problem, coś nie działa", a my mamy się domyśleć co.
Konkrety proszę.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- grafika, multimedia, strony internetowe.

może być z powodu tego że procesor jest zbyt podkręcony - wtedy wystarczy go wrócić do ustawień fabrycznych - poniżej nich nie ma co schodzić.
tak jak pisze Tres napisz coś więcej, stawiam że to prędzej sprawa systemu, sterowników niz procesora.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
:deal:
Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

a próbowałeś przeinstalować grę? może pozmieniałeś gdzieś jakieś ustawienia? Albo podczas odinstalowywania jakiegoś programu lub gry przy okazji usunęło Ci się coś z rejestru lub masz jakiś błąd w rejestrze... ?? To oczywiście tylko moje luźne myśli![]()
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)