W gadu gadu też istnieje ta funkcja, wiem bo widziałem, ale nie pamiętam jak dokładnie się nazywa - na chwilę obecną korzystam z aqq, tam poza tą funkcją możesz pobrać plugin "responder" w którym możesz stworzyć odpowiednie filtry.
Co do pytania Daniela z twojej wypowiedzi faktycznie wynika że razem używaliście jednego numeru, ale przypuszczam, że to tylko błędna budowa zdania.
Widzę właściwie tylko jedną możliwość jak mogła zdobyć te numery gg:
Wyeksportowałeś listę kontaktów na serwer gg, a po porzuceniu numeru nie wykasowałeś jej stamtąd - używałeś słabego hasła i osobie udało się włamać.
Alternatywnie albo sam jej podałeś niektóre numery, albo jeszcze w jakiś sposób ściągnęła z Twojego komputera plik z hasłami gg (wystarczy jeden prosty program i brak firewalla u Ciebie, antywirus może nie wykryć małych autorskich programów, właściwie już trojanów, druga opcja, fizyczny dostęp do komputera pendrive + 60 sec twojej nieuwagi).

LinkBack URL
About LinkBacks

Odpowiedź z Cytatem
wystarczy że wygeneruje plik z kontaktami jakie mam na gadu i nk pokaże mi kto jest właścicielem tego numeru. potem wchodzimy na Twoich znajomych i spisujemy numery gg
dzięki za pomoc