+ Odpowiedz na ten temat
2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 26 do 50 z 62

Temat: Gadu Gadu - pytania, problemy, pomoc

glutek
    Gość Avatar glutek

Gg

Panowie od jakiegos czasu co wieczór pare razy mnie wywali z GG i moich znajomych również. Czy wie ktos przez co tak sie dzieje??
    Ostatnio edytowane przez: wyyzy : 11-11-07 - 22:04 Powód: przeniosłem...

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Najprawdopodobniej pady serwera gadu gadu - nic się na to nie da poradzić.
    Ostatnio edytowane przez: Ogorek : 11-11-07 - 21:55 Powód: Zirytowałem się - poprawiam

murder(ator) ;) DaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar DaRiOOsH

Dzięki!
    5
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    8
    U mnie też zdechło

Statystyki serwerów GG:
    http://www.kadu.net/monitor/

Szanowni Użytkownicy, z uwagi na planowane prace modernizacyjne sieci Gadu-Gadu, w nocy z niedzieli na poniedziałek (11-12 listopada) w godz. 1.00-7.00 będą występować chwilowe trudności w dostępie do sieci GG (komunikator, strony internetowe, radio).

Przerwa w dostępie do serwisów związana jest z koniecznymi pracami modernizacyjnymi serwerów Gadu-Gadu.

Za utrudnienia przepraszamy - dołożymy wszelkich starań, aby potrwały one jak najkrócej!
    źródło: http://www.gadu-gadu.pl/

Zaczęli wcześniej niż podają :/
    Ostatnio edytowane przez: DaRiOOsH : 11-11-07 - 22:22

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Ginekolog <-> tapicer thomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar thomas.night

Wpisów
    2
    Dzięki!
    4
    Podziękował 22 razy w 19 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Wczoraj i przedwczoraj miałem coś podobnego pod Kadu... Dosłownie 'czkawka' z opisami
    ... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego

night_cr0wler / astar0th

Chelsea London Fan buszmen Poziom 1 : Buduje reputacjębuszmen Poziom 1 : Buduje reputację Avatar buszmen

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    6
    Dzisiaj kumpela do mnie w szkole z tekstem:
    buszmen dlaczego zhackowałeś mi gadu-gadu?? Oddawaj hasło!
    Brak pytań o.O

murder(ator) ;) DaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar DaRiOOsH

Dzięki!
    5
    Siła Reputacji
    8
    Aktualne zwiechy gadu potrwają do odwołania
    Szanowni Użytkownicy!

Z uwagi na prowadzone prace modernizacyjne serwerów Gadu-Gadu, mogą występować chwilowe trudności w dostępie do sieci GG (komunikator, strony internetowe, radio). Dokładamy wszelkich starań, aby przerwy w dostępie do sieci potrwały jak najkrócej - przepraszamy za utrudnienia!
    źródło: http://www.gadu-gadu.pl/

Użytkownik UnderPL. Michał_misiek Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Michał_misiek

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    7
    Ahh... to nasze słynne gadu-gadu. Już chyba za dużo osób z niego korzysta, bo serwery ciągle padają...
    A ekipa z gadu-gadu.pl nawet nie orientuje się ile potrwają modernizacje serwerów... czyli jedyne co nam pozostaje, to uzbroić się w cierpliwość, albo zainstalować inny komunikator :33:
    Pozdrawiam.
    "Aby pokochać jakąś rzecz, wystarczy sobie powiedzieć, że można ją utracić."

Chelsea London Fan buszmen Poziom 1 : Buduje reputacjębuszmen Poziom 1 : Buduje reputację Avatar buszmen

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    6
    Cytat Napisał Michał_misiek Zobacz post
    zainstalować inny komunikator
    Instalacja innego komuinikatora nie pomoże. Większość użytkowników gg to lamerzy, którym nie można nawet wytłumaczyć jak zaimportować listę kontaktów do AQQ...

ewelinka431
    Gość Avatar ewelinka431
    czesc czy pomoze mi ktos ustawic modem bo sciagnelam gadu gadu. a mam viste i wyskakuje blad 633.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    6
    Cytat Napisał ewelinka431 Zobacz post
    czesc czy pomoze mi ktos ustawic modem bo sciagnelam gadu gadu. a mam viste i wyskakuje blad 633.
    Chętnie wpadłbym do Ciebie wieczorem i pomógł Narazie mogę polecić lekturę tego: http://support.microsoft.com/kb/324760/pl

Pozdrawiam

^JA^ pytonss Poziom 1 : Buduje reputacjępytonss Poziom 1 : Buduje reputację Avatar pytonss

Dzięki!
    21
    Podziękował 6 razy w 6 Postach
    Siła Reputacji
    7

Jak skutecznie odinstalować gg.

Mam problem, wydaje mi się, że wszystko co należy przy deinstalacji usunąć, pousuwałem, jednak przy kolejnej instalacji gg, system pamięta poprzednich userów, jak skutecznie usunąć gg, bo jak wiecie zabezpieczenie hasłem nic nie daje, ponieważ mając dostęp do laptopa , w każdej chwili hasełko można odgadnąć.

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    14
    Podziękował 82 razy w 57 Postach
    Siła Reputacji
    11
    x:\Documents and Settings\twoja_nazwa_usera\Dane aplikacji\Gadu-Gadu <- zobacz czy przypadkiem tam coś nie zostało
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...

^JA^ pytonss Poziom 1 : Buduje reputacjępytonss Poziom 1 : Buduje reputację Avatar pytonss

Dzięki!
    21
    Podziękował 6 razy w 6 Postach
    Siła Reputacji
    7
    Cytat Napisał ulm@n Zobacz post
    x:\Documents and Settings\twoja_nazwa_usera\Dane aplikacji\Gadu-Gadu <- zobacz czy przypadkiem tam coś nie zostało
    wywalone.

Ginekolog <-> tapicer thomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar thomas.night

Wpisów
    2
    Dzięki!
    4
    Podziękował 22 razy w 19 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Ciekawe.. u mnie zawsze trzymał profile w:
    x:\Documents and Settings\twoja_nazwa_usera\Gadu-gadu
    ... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego

night_cr0wler / astar0th

Mareczek_waw
    Gość Avatar Mareczek_waw

male pytanko

Czy jest mozliwe dojscie numeru ip po numerze gygy????
    Ostatnio edytowane przez: DaRiOOsH : 23-03-08 - 13:45 Powód: przeniosłem

Dzięki!
    5
    Siła Reputacji
    8
    Cytat Napisał Mareczek_waw Zobacz post
    Czy jest mozliwe dojscie numeru ip po numerze gygy????
    Nie. To tak jakbyś chciał dowiedzieć się z jakiej komórki korzystam mając mój numer. A co jeśli zamienię motorole na sagema?
    Ostatnio edytowane przez: DaRiOOsH : 24-03-08 - 08:16

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    Jest to możliwe Ale tylko wtedy, jeżeli ta osoba ma Cię na liście kontaktów [PPM na osobę -> Informacje -> pole IP].
    ...

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Jest to możliwe, kiedyś była wtyczka która się nazywała inwigilator, ale nie wiem czy ona jeszcze istnieje, poszukaj jakichś powerpack'ów do gadu, to będzie tam pewnie jakaś odmiana tego pliku.
    EDIT: nie zauważyłem że ten temat ma 2 strony i nie widziałem odpowiedzi Wyzzego i Dariusza, no nic, jakoś to przeżyję.

kirginamaj
    Gość Avatar kirginamaj

o sooo chodzi???

ey czy ktos mi powie w koncu o co chodzi z tym numerem 16 na gadu gadu ?? nie mam pojecia o co kaman i o co tyle szumu???
    Ostatnio edytowane przez: wyyzy : 09-07-08 - 15:17 Powód: przeniosłem...

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    O co z nim chodzi? Jakiś czas temu został wystawiony 'pod młotek', więcej info na ten temat:
    http://www.gadu-gadu.pl/biuro-prasow...-gadu-gadu/259
    Ostatnio edytowane przez: wyyzy : 09-07-08 - 15:32
    ...

Daniel0o0
    Gość Avatar Daniel0o0

Włamanie się na gg

Witam. Mam problem. Poznalem ostatnio jedna osobe ktora mieszka bardzo daleko mnie. Pisalismy na gg razem. Niestety osoba ta mi nie przypadla do gustu i musialem zmienic numer. Zakonczylem z nia znajomosc. Jak sie potem okazalo ta osoba pytala o mnie moich znajomych ktorych numerow gg nie podawalem nikomu. Jak to jest mozliwe ze skontaktowala sie z moimi kumplami i co ja mam dalej robic. Jestem zdesperowany. Prosze o pomoc. :1zhelp::1zhelp::1zhelp::1zhelp:

P.S. Prosze potraktowac sprawe bardzo powaznie.

mit
    mit jest offline
    UPl user mit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jest Avatar mit

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    8
    Szczerze powiedziawszy nie bardzo rozumiem na czym polega Twój problem. Z tego co zrozumiałem mieliście wspólny numer gg. Jeśli tak, to możesz po prostu:
    1) usunąć kontakty z serwera gg; a następnie
    2) usunąć konto gg - w tym celu należy wejść na stronę https://login.gadu-gadu.pl/account/delete a dalej juz intuicyjnie.
    Po tej operacji Twoje konto GG po prostu przestanie istnieć.
    To tyle co mi przychodzi do głowy. Jeśli problem jest innej natury musisz wyjaśnić bardziej szczegółowo.
    Pozdro.

Psycho Dad WernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputację Avatar WernerusMaximus

Dzięki!
    3
    Siła Reputacji
    6
    Pytanko: czy jest możliwa konfiguracja gg aby nie dostawać wiadomości od nn? Bo już mnie wku...ją te łańcuszki i linki!
    Somewhere over the rainbow, way up high
    There's a land that I heard of once in a lullaby
    Somewhere over that rainbow, skies are blue
    And the dreams that you dare to dream really do come true

Matador np15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar np15

Dzięki!
    30
    Podziękował 25 razy w 22 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Cytat Napisał WernerusMaximus Zobacz post
    Pytanko: czy jest możliwa konfiguracja gg aby nie dostawać wiadomości od nn? Bo już mnie wku...ją te łańcuszki i linki!
    Plugin antyspamowy, wiem, że w tlenie takowy jest, na GG chyba też powinien być odpowiednik.
    Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:
    &
    &
    :thanks:

mit
    mit jest offline
    UPl user mit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jest Avatar mit

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    8
    Osobiście korzystam z tlena z zaimportowanymi kontaktami z serwera gg. Jestem zawsze niewidoczny (czasem dla znajomych daje odpowiedni opis) i nie dostaję w ogóle łańcuszków ani tym podobnych badziewi. Dodatkowo (tu przyznaje że nie wiem jak jest w macierzystym programie gg) w tlenie jest opcja "pokazuj wiadomości tylko od uzytkowników z kontaktów". W moim przypadku działa bez zarzutów.
    Pozdr.

+ Odpowiedz na ten temat
2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)