Cometa nie ma.Do wersji 0,70 nie było.Sprawdzę zaraz v.0,76.Napisał occultus
Ostatnio edytowane przez: buzu : 07-11-06 - 23:12
Ja polecam mi torrenta, bardzo prosty interfejs, mała waga, małe obciążenie procka i jest po polskiemu.
A tak nawiasem mówiąc polecił mi go kolega Wlodas.
Ostatnio edytowane przez: pytonss : 05-02-07 - 00:13
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
"Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
Paktofonika
GG: 1870358

lowak proszę bardzo, to o to chodzi
µTorrent 1.6
http://underpl.org/program-974-%26_1...rrent_1.6.html
Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...

utorrent, hihi nie wiedzialem ze ta literka to 'mi', pozdrawiam ;-)
"Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
"Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
Paktofonika
GG: 1870358
Osobiście używam Azureus i jak narazie jestem z niego zadowolony, chociaż czytając wszystkie wasze wypowiedzi, chyba kiedyś będe musiał wypróbować inne klienty Torrenta![]()
Pozdrawiam
"Aby pokochać jakąś rzecz, wystarczy sobie powiedzieć, że można ją utracić."

Żródło: newsroom.chip.plUkazała się nowa wersja znanego klienta sieci BitTorrent – Azureusa. Zmiany jednak nie ograniczają się do tradycyjnego liftingu czy dodania kilku drobnych funkcji – Azureus zmienił swoje oblicze nie do poznania – nawet otrzymał nową nazwę: Azureus Vuze.
Nowa aplikacja, wraz z serwisem www.vuze.com oferują nową formę dystrybucji multimediów, pochodzącą zarówno od komercyjnych dostawców, jak i od amatorów. Wszystko ma się odbywać w sposób łatwy, szybki, co ma ułatwić dystrybucję materiałów w najwyższej jakości (HD czy DVD).
Już teraz są dostępne takie tytuły jak serial Sorted w wersji HD. Wkrótce też będą dostępne tytuły od Showtime Networks, takie jak Trawka, Dexter czy The L Word.
Możliwy jest również zarobek na Vuze – istnieje opcja włączenia pobierania opłat za pobranie zawartości zamieszczonej poprzez ten serwis.
Wcześniej zapowiadany jako Zudeo, serwis podczas dwumiesięcznego okresu testowego już zanotował 2 miliony unikalnych odsłon.
Usprawnienia w nowej platformie to też zupełnie od nowa napisany system nawigacji i wyszukiwarka, mające się lepiej sprawować w nowym, większym środowisku.
Jak dotąd Azureus podpisał umowy z BBC Worldwide (wraz z BBC HD), Showtime Networks, A&E Networks (wraz z A&E, History Channel, Biography), Benett Media Worldwide, G4 TV, National Geographic, Starz Media, ponad dwudziestoma pomniejszymi firmami oraz tysiącami amatorskich dostawców.
Oczywiście, Azureus Vuze 3.0.1.0 nie stracił swojej podstawowej funkcjonalności, czyli klienta sieci BitTorrent. Aplikacja jest dostępna do pobrania za darmo ze strony producenta.
Software is like sex. It's better when it's free...
Linus Torvalds
FlashGet 1.9.0.1012 i mam wszystko w jednym. Pliki z sieci, torrenty i osiołek.![]()
Jak już nie raz nie dwa :sgrin: razy powiedziałem [HH]mi torrent[/HH]

Azureus tylko i wyłącznie. Zresztą sonda mówi sama o sobie![]()
- grafika, multimedia, strony internetowe.

sonde wypadało by odświeżyć bo pamięta czasy przed wojenne![]()
:deal:
Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.
A ja polecam BitTorrent najszybszy nocą mało ramu bierze i jest wporzo![]()

Ostatnio edytowane przez: ulm@n : 25-02-08 - 14:08
Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
A ja zrezygnowałem z torentów na rzecz eDk2 po wpadce z IP niestety za duże ryzyko na namiar. Torent tylko w drodze wyjątków i to za pomocą GetRight Pro 6.3 super opcja sciąga każdy torent nie ma że boli![]()
Ja nie mam ochoty ściągać z p2p z powodu niskich transferów, a nie chce mi się bulić za konto na torrenty.org. Korzystam z p2m, tam są transfery sięgające max 1300 kB/s, a średnio wynoszą 400-500kB/s. Więcej danych na temat tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/P2M

fftopic: oj dawno nie musiałem tego pisać. Zapomniałem jakie to może być fajne
![]()
Temat traktuje o sici wymiany plików torrent, a dokładniej o tym jakiego klienta tej że sieci używać.
No a tak nawiasem mówiac to przy torrencie zawsze mam najwyższe transfery. Przy eMule musze zawsze czekać aż nabije sobie nieco "kredytu" aby uzyskać dobrą prędkość!
Linus Torvalds
Sorry chciałem tylko wyrazić opinię na temat torrentów, więc nie jest to do końca offtop, nie? A jeśli chodzi odpowiedź na pytanie zawarte w temacie to pisze: BitComet. Moim zdaniem jest prosty w użyciu i ma przystępny interfejs, nigdzie się sie pogubisz.
Pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez: ulm@n : 28-03-08 - 08:26 Powód: poprawiłem orta

Dziś pojawił się wreszcie BitComet w wersji 1.00, lecz jest to jeszcze wersja beta.
Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:
&
&
:thanks:

Nie jestem pewien ale chyba BitComet został zbanopwany na wielu prywanych trakerach? Jest to prawda?
Ja osobiście od dawien dawna używałem Azureusa (jak już wiele razy wspominałem) ale wraz z pojawieniem się bodajrze wersji 3.x przesiadłem się na uTorrenta i nie moge nażekać Szybko sprawnie i praktycznie bez żadnej konfiguracji!
Ostatnio edytowane przez: occultus : 22-05-08 - 14:31
Linus Torvalds

tak
wiele serwisów zablokowało BitCometa
sam polecam utorrentanie ma sobie równych. przynajmniej jak dla mnie
![]()
:deal:
Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.
mi torrent to jest to, gorąco polecam to środowisko.

Po prawie rocznej przerwie została wydana pełna stabilna wersja najpopularniejszego klienta sieci torrent, utorrent.
Najnowszą wersję moża pobrac ze strony producenta.
Do najważniejszch zmian należy wsparcie dla IPv6 oraz poprawione działanie pod Windows Vista (głównie chodzi o problemy z firewall po Vistą)
Linus Torvalds

Na uTorrent od lat nie ma bata jest the best ! Jedynym minusem jest brak besposredniej opcji banowania IP ale nie jest to niemożliwe![]()
Wczesniej kozystalem z bitspiryta i tez bylem zadowolony ale zostal zbanowany i juz do niego chyba nie wroce
EDIT: Najfajniejsza opcja w u torrent jest aktualizacja trackera. Czy ktos zna inny program ktory posiada takie wlasciwosci :
waga procesu okolo 5 Mb
aktualizacja trackera za pomoca opcji
banowanie IP za pomoca opcji
program w jezyku PL
Edit2: Tym razem mam pytanie czy znacie jakies mozliwe drogi oszostw z ratio na trackerach ??
Ostatnio edytowane przez: Fredi : 02-05-10 - 12:15
Śmierć chroni przed życiem. -=|-|-|-|-|=- Pan Bóg bawi się z ludźmi w chowanego. On odlicza - ludzie się chowają -=|-|-|-|-|=- Tylko człowiek potrafi być nieludzki
- Andrzej Majewski
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)