Zobacz wyniki ankiety: Jakiego klienta uzywasz??

Głosujących
108. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Azureus

46 42.59%
  • BitTorrent Experimental

4 3.70%
  • BitTorrent Burst!

3 2.78%
  • Anatomic P2P

0 0%
  • BitSpirit

16 14.81%
  • MarBitTorrent

3 2.78%
  • ABC [Yet Another BitTorrent Client]

2 1.85%
  • BitTornado

4 3.70%
  • MarBitTorrent

1 0.93%
  • Exeem Lite

1 0.93%
  • uTorrent

18 16.67%
  • BitComet

10 9.26%
+ Odpowiedz na ten temat
4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki 76 do 100 z 100

Temat: Jaki klient BitTorrenta? - doradzwo, dyskusje

Always Alone Immortal occultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jest Avatar occultus

Dzięki!
    0
    Podziękował 2 razy w 2 Postach
    Siła Reputacji
    10

Icon3

Cytat Napisał buzu Zobacz post
    Jest tylko losowe wybieranie portu ale za każdym uruchomieniem będzie taki sam,chyba,że będziesz za każdym razem zmieniał.
    O to dokładnie mi chodziło od początku!! Czyli nie ma tak, że program sam zmienia.

Software is like sex. It's better when it's free...
    Linus Torvalds

buzu
    Gość Avatar buzu
    Cytat Napisał occultus
    Czyli nie ma tak, że program sam zmienia.
    Cometa nie ma.Do wersji 0,70 nie było.Sprawdzę zaraz v.0,76.
    Ostatnio edytowane przez: buzu : 07-11-06 - 23:12

^JA^ pytonss Poziom 1 : Buduje reputacjępytonss Poziom 1 : Buduje reputację Avatar pytonss

Dzięki!
    21
    Podziękował 6 razy w 6 Postach
    Siła Reputacji
    7

Icon14

Ja polecam mi torrenta, bardzo prosty interfejs, mała waga, małe obciążenie procka i jest po polskiemu.
    A tak nawiasem mówiąc polecił mi go kolega Wlodas.
    Ostatnio edytowane przez: pytonss : 05-02-07 - 00:13

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    Cytat Napisał pytonss Zobacz post
    Ja polecam mi torrenta, bardzo prosty interfejs, mała waga, małe obciążenie procka i jest po polskiemu.
    A tak nawiasem mówiąc polecił mi go kolega Wlodas.
    Ok, ale skąd wziąść tego torrenta? Szukając w googlu nie za bardzo trafiłem na strone projektu, czy jakąkolwiek stronke z tym programem.
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    14
    Podziękował 82 razy w 57 Postach
    Siła Reputacji
    11
    lowak proszę bardzo, to o to chodzi

µTorrent 1.6

http://underpl.org/program-974-%26_1...rrent_1.6.html
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    utorrent, hihi nie wiedzialem ze ta literka to 'mi', pozdrawiam ;-)
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

Użytkownik UnderPL. Michał_misiek Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Michał_misiek

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    7
    Osobiście używam Azureus i jak narazie jestem z niego zadowolony, chociaż czytając wszystkie wasze wypowiedzi, chyba kiedyś będe musiał wypróbować inne klienty Torrenta

Pozdrawiam
    "Aby pokochać jakąś rzecz, wystarczy sobie powiedzieć, że można ją utracić."

Always Alone Immortal occultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jest Avatar occultus

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10

Icon3 Ruszył Azureus Vuze

Ukazała się nowa wersja znanego klienta sieci BitTorrent – Azureusa. Zmiany jednak nie ograniczają się do tradycyjnego liftingu czy dodania kilku drobnych funkcji – Azureus zmienił swoje oblicze nie do poznania – nawet otrzymał nową nazwę: Azureus Vuze.

Nowa aplikacja, wraz z serwisem www.vuze.com oferują nową formę dystrybucji multimediów, pochodzącą zarówno od komercyjnych dostawców, jak i od amatorów. Wszystko ma się odbywać w sposób łatwy, szybki, co ma ułatwić dystrybucję materiałów w najwyższej jakości (HD czy DVD).

Już teraz są dostępne takie tytuły jak serial Sorted w wersji HD. Wkrótce też będą dostępne tytuły od Showtime Networks, takie jak Trawka, Dexter czy The L Word.

Możliwy jest również zarobek na Vuze – istnieje opcja włączenia pobierania opłat za pobranie zawartości zamieszczonej poprzez ten serwis.

Wcześniej zapowiadany jako Zudeo, serwis podczas dwumiesięcznego okresu testowego już zanotował 2 miliony unikalnych odsłon.

Usprawnienia w nowej platformie to też zupełnie od nowa napisany system nawigacji i wyszukiwarka, mające się lepiej sprawować w nowym, większym środowisku.

Jak dotąd Azureus podpisał umowy z BBC Worldwide (wraz z BBC HD), Showtime Networks, A&E Networks (wraz z A&E, History Channel, Biography), Benett Media Worldwide, G4 TV, National Geographic, Starz Media, ponad dwudziestoma pomniejszymi firmami oraz tysiącami amatorskich dostawców.

Oczywiście, Azureus Vuze 3.0.1.0 nie stracił swojej podstawowej funkcjonalności, czyli klienta sieci BitTorrent. Aplikacja jest dostępna do pobrania za darmo ze strony producenta.
    Żródło: newsroom.chip.pl

Linus Torvalds

Stały Użytkownik shean Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar shean

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    0
    FlashGet 1.9.0.1012 i mam wszystko w jednym. Pliki z sieci, torrenty i osiołek.

CyraN
    Gość Avatar CyraN
    Ja polecam BitComet, byłem z niego zadowolony

^JA^ pytonss Poziom 1 : Buduje reputacjępytonss Poziom 1 : Buduje reputację Avatar pytonss

Dzięki!
    21
    Siła Reputacji
    7
    Jak już nie raz nie dwa :sgrin: razy powiedziałem [HH]mi torrent[/HH]

ADMINISTRATOR Trescom Poziom 1 : Buduje reputacjęTrescom Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Trescom

Dzięki!
    30
    Podziękował 34 razy w 30 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Azureus tylko i wyłącznie. Zresztą sonda mówi sama o sobie

- grafika, multimedia, strony internetowe.

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    78
    Podziękował 43 razy w 42 Postach
    Siła Reputacji
    10
    sonde wypadało by odświeżyć bo pamięta czasy przed wojenne

:deal:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
    spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
    Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
    Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

Stały Użytkownik tom11 Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar tom11

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    0
    A ja polecam BitTorrent najszybszy nocą mało ramu bierze i jest wporzo

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    14
    Podziękował 82 razy w 57 Postach
    Siła Reputacji
    11
    Cytat Napisał tom11 Zobacz post
    ...najszybszy nocą...
    To akurat nie zależy od programu tylko od obciążenia Twojego łącza z netem
    Ostatnio edytowane przez: ulm@n : 25-02-08 - 14:08
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...

Ybor
    Gość Avatar Ybor
    A ja zrezygnowałem z torentów na rzecz eDk2 po wpadce z IP niestety za duże ryzyko na namiar. Torent tylko w drodze wyjątków i to za pomocą GetRight Pro 6.3 super opcja sciąga każdy torent nie ma że boli

Kocik
    Gość Avatar Kocik
    Ja nie mam ochoty ściągać z p2p z powodu niskich transferów, a nie chce mi się bulić za konto na torrenty.org. Korzystam z p2m, tam są transfery sięgające max 1300 kB/s, a średnio wynoszą 400-500kB/s. Więcej danych na temat tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/P2M

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10

Icon3

Cytat Napisał Kocik Zobacz post
    Ja nie mam ochoty ściągać z p2p z powodu niskich transferów, a nie chce mi się bulić za konto na torrenty.org. Korzystam z p2m, tam są transfery sięgające max 1300 kB/s, a średnio wynoszą 400-500kB/s. Więcej danych na temat tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/P2M
    fftopic: oj dawno nie musiałem tego pisać. Zapomniałem jakie to może być fajne
    Temat traktuje o sici wymiany plików torrent, a dokładniej o tym jakiego klienta tej że sieci używać.
    No a tak nawiasem mówiac to przy torrencie zawsze mam najwyższe transfery. Przy eMule musze zawsze czekać aż nabije sobie nieco "kredytu" aby uzyskać dobrą prędkość!

Linus Torvalds

Kocik
    Gość Avatar Kocik
    Sorry chciałem tylko wyrazić opinię na temat torrentów, więc nie jest to do końca offtop, nie? A jeśli chodzi odpowiedź na pytanie zawarte w temacie to pisze: BitComet. Moim zdaniem jest prosty w użyciu i ma przystępny interfejs, nigdzie się sie pogubisz.
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez: ulm@n : 28-03-08 - 08:26 Powód: poprawiłem orta

Matador np15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar np15

Dzięki!
    30
    Podziękował 25 razy w 22 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Dziś pojawił się wreszcie BitComet w wersji 1.00, lecz jest to jeszcze wersja beta.
    Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:
    &
    &
    :thanks:

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10

Icon3

Cytat Napisał np15 Zobacz post
    Dziś pojawił się wreszcie BitComet w wersji 1.00, lecz jest to jeszcze wersja beta.
    Nie jestem pewien ale chyba BitComet został zbanopwany na wielu prywanych trakerach? Jest to prawda?
    Ja osobiście od dawien dawna używałem Azureusa (jak już wiele razy wspominałem) ale wraz z pojawieniem się bodajrze wersji 3.x przesiadłem się na uTorrenta i nie moge nażekać Szybko sprawnie i praktycznie bez żadnej konfiguracji!
    Ostatnio edytowane przez: occultus : 22-05-08 - 14:31

Linus Torvalds

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    78
    Podziękował 43 razy w 42 Postach
    Siła Reputacji
    10
    tak
    wiele serwisów zablokowało BitCometa
    sam polecam utorrenta nie ma sobie równych. przynajmniej jak dla mnie

:deal:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
    spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
    Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
    Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

Dzięki!
    21
    Siła Reputacji
    7
    mi torrent to jest to, gorąco polecam to środowisko.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10

Icon3 uTorrent 1.8

Po prawie rocznej przerwie została wydana pełna stabilna wersja najpopularniejszego klienta sieci torrent, utorrent.

Najnowszą wersję moża pobrac ze strony producenta.
    Do najważniejszch zmian należy wsparcie dla IPv6 oraz poprawione działanie pod Windows Vista (głównie chodzi o problemy z firewall po Vistą)

Linus Torvalds

Metal Man Fredi Poziom 1 : Buduje reputacjęFredi Poziom 1 : Buduje reputacjęFredi Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Fredi

Dzięki!
    4
    Podziękował 4 razy w 3 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Na uTorrent od lat nie ma bata jest the best ! Jedynym minusem jest brak besposredniej opcji banowania IP ale nie jest to niemożliwe
    Wczesniej kozystalem z bitspiryta i tez bylem zadowolony ale zostal zbanowany i juz do niego chyba nie wroce

EDIT: Najfajniejsza opcja w u torrent jest aktualizacja trackera. Czy ktos zna inny program ktory posiada takie wlasciwosci :

waga procesu okolo 5 Mb
    aktualizacja trackera za pomoca opcji
    banowanie IP za pomoca opcji
    program w jezyku PL

Edit2: Tym razem mam pytanie czy znacie jakies mozliwe drogi oszostw z ratio na trackerach ??
    Ostatnio edytowane przez: Fredi : 02-05-10 - 12:15
    Śmierć chroni przed życiem. -=|-|-|-|-|=- Pan Bóg bawi się z ludźmi w chowanego. On odlicza - ludzie się chowają -=|-|-|-|-|=- Tylko człowiek potrafi być nieludzki

- Andrzej Majewski

+ Odpowiedz na ten temat
4 z 4 PierwszyPierwszy 1234

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)