+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 7 z 7

Temat: pomocy / " Pobieraczek.pl "

Stały Użytkownik Tazar Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar Tazar

Dzięki!
    7
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    0

pomocy / " Pobieraczek.pl "

Witam jakiś czas temu zarejestrowałem się na j.w.
    Nie korzystałem a teraz dostałem taką wiadomość :

"Szanowny Panie Tazar,

Dnia 20.08.2010 z komputera o adresie IP 95.49.71.27 zamówił Pan na stronie Pobieraczek.pl naszą usługę i do dnia dzisiejszego jeszcze nie została ona należycie opłacona.

Z uwagi na to, że poprzez rejestrację na stronie zawarł Pan z nami umowę o świadczenie usług Usenet na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204), doręczamy Panu niniejsze wezwanie do zapłaty.

Jednocześnie informujemy, iż dalszy brak uiszczenia należnej kwoty spowoduje poważne konsekwencje prawne. Następstwem wszczęcia przez nas przeciwko Panu stosownych czynności prawnych mających na celu wyegzekwowanie należności wraz z ustawowymi odsetkami za każdy dzień opóźnienia - będą dodatkowe koszty postępowania windykacyjnego, sądowego a następnie komorniczego.

W stosunku do osób uchylających się od terminowej zapłaty możliwe są następujące kroki prawne:
    - przekazanie sprawy profesjonalnej firmie windykacyjnej,
    - przekazanie sprawy profesjonalnej kancelarii prawnej,
    - postępowanie sądowe,
    - komornicza egzekucja należności,
    - Wpis do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych, który wiązać się może m.in. z odmową udzielenia kredytu lub leasingu a nawet całkowitą utratą wiarygodności w kontaktach handlowych.

W związku z tym wzywamy Pana do dobrowolnej zapłaty należnej kwoty w wysokości 94,80 PLN w ciągu 5 dni od dnia otrzymania niniejszej wiadomości. Istnieją dwa sposoby opłacenia należności:

1. Poprzez usługę Dotpay dostępną pod następującym adresem: https://ssl.dotpay.pl/?pid=CY12NK198...R4R48HRUHYK9EZ
    Prosimy postępować zgodnie z instrukcją wyświetlaną na ekranie oraz podanie adresu email użytego przy rejestracji w serwisie Pobieraczek.pl.

2. Poprzez przelew bankowy na następujące dane:
    Nazwa odbiorcy: Eller Service S.C.
    Numer rachunku: 36 1600 1303 0004 1002 2832 0150
    Tytuł przelewu: Pobieraczek5 - trrr7@wp.pl
    Gotowy blankiet wpłaty możecie Państwo wygenerować pod adresem http://www.pobieraczek.pl/przelew.ph...kW6HZtgkMLM%3D

W razie pytań prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta pod adresem bok@pobieraczek.pl

Z poważaniem,
    Zespół Pobieraczek.pl "

Jest się czego bać ? można to jakoś rozwiązać ?

proszę o pomoc

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    78
    Podziękował 43 razy w 42 Postach
    Siła Reputacji
    10

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    :deal:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
    spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
    Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
    Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

Matador np15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar np15

Dzięki!
    30
    Podziękował 25 razy w 22 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Czy podczas procesu rejestracji podałeś prawdziwe dane osobowe?
    Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    &
    &
    :thanks:

Stały Użytkownik Sąsiad Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar Sąsiad

Dzięki!
    7
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    0
    Ja powiem tak miałem już z nimi styczność i to są naciągacze. Najlepiej nic im nie płacić.
    i jeszcze odpowiedz na pytanie zadane przez np15

YouTube - (Cz??? 1/2) Reporta? Ekspresu Reporterów o Pobieraczku.pl" width="425" height="344">YouTube - (Cz??? 1/2) Reporta? Ekspresu Reporterów o Pobieraczku.pl" />WIDEO NIEDOSTĘPNE

YouTube - (Cz??? 2/2) Reporta? Ekspresu Reporterów o Pobieraczku.pl" width="425" height="344">YouTube - (Cz??? 2/2) Reporta? Ekspresu Reporterów o Pobieraczku.pl" />WIDEO NIEDOSTĘPNE
    Pomoc sąsiedzka: strzyże, goli, pi****li, krawaty wiąże, usuwa ciąże.

- zrobilem to sam.

Stały Użytkownik Tazar Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar Tazar

Dzięki!
    7
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    0
    np15 Nie nie podałem danych personalnych, jeśli o to chodzi to jestem nie ufny ale pierwszy raz spotkałem się z takim " kleszczem "
    okey dzięki, zleję ich i nie będę odczytywał e-mail od nich.
    Dzięki chłopaki, z tego co wyczytałem w necie, to radzili to co Sąsiad

chyba nikomu procesu nie zafundowali, Ta kwota ok. 100zł nie rośnie ?
    najchętniej wykasowałbym konto tam ale to chyba nie możliwe,

Stały Użytkownik Sąsiad Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar Sąsiad

Dzięki!
    7
    Siła Reputacji
    0
    Jak chcesz to napisz do nich że chcesz usunąć konto, ale to konieczne nie jest.
    Moja koleżanka miała ten sam problem co Ty z jakieś 2 lata temu i też jej doradziłem żeby nie płaciła, jeszcze się widujemy i do więzienia jej nie wsadzili.
    Pomoc sąsiedzka: strzyże, goli, pi****li, krawaty wiąże, usuwa ciąże.

- zrobilem to sam.

Ich bin das nicht gut mod neoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jest Avatar neoshiro

Dzięki!
    1
    Siła Reputacji
    8
    W tej sprawie pomocny jest blog Nocne rozmowy...

(\___/) copy Rhino in to your profile to help/////////"wypowiadamy zaklecie: troll sio, troll sio, troll sio
    (*.I.
    him achieve the world domination////////////////okrecamy sie 3 razy na nodze wokol siebie
    (> . <) ////////////////////////////////////////////////////////////////i juz troll znikl"
    /_I I_\

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)