Zamknięty Temat
Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Netia czy Neostrada ?

chillikamil
    Gość Avatar chillikamil

Netia czy Neostrada ?

witam
    mam pewiwn dylemat ,wlaśnie zrezygnowalem z internetu u lokalnego dostawcy i zamierzam wziac na 24 lub 36 miesiecy 1Mbit/s w neti badz w tp.czekam na opinie ktory z dostawcow od strony technicznej nie przyspozy mi zbyt wielu zmartwien kozystaniu z netu tj: przepustowosc,p2p, torrenty itd.od strony cenowej jestem juz zorientowany,wiem tez ze neti czeka sie o wiele dluzej na zalozenie.dzieki za wszelkie info.

chillikamil

Matador np15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar np15

Dzięki!
    37
    Podziękował 29 razy w 24 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Ja mam neo 1MB:
    - przepustowość łącza to zależy, czasem bywa gorsza(ale to awarię na liniach TP, które dotykają także użytkowników DSL-u)
    - na Torrenty nie narzekam, chodzą tak jak powinny
    - jeśli ściągasz dużo z rapidshare neostrada z racji an swoje zmienne IP będzie niezastąpiona
    - przyłącz z reguły szybki, idziesz do punktu TP/Orange, dostajesz pudło, papiery, pędzisz do domu i masz
    Tak to wygląda w praktyce, chciałem zaznaczyć, że używam routera Planet, stąd być może nie mam tylu powodów do narzekań, bo Livebox jak i modem lubią się czasem zawiesić.
    Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    &
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    &
    :thanks:

Ginekolog <-> tapicer thomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar thomas.night

Wpisów
    2
    Dzięki!
    5
    Podziękował 23 razy w 20 Postach
    Siła Reputacji
    10
    - przyłącz z reguły szybki,
    Od 2 do 4 dni realnie

Livebox jako router kablowy zachowuje sie nawet poprawnie... ale fakt, faktem lubi sie zwiesić podczas ściągania torrentów (sprzęt nie lubi dużej liczby połączeń równoległych), poza tym brakuje graficznego konfiguratora stałego DHCP. Żeby poznać tajniki polecam to: http://liveboxtp.ath.cx/
    ... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego

night_cr0wler / astar0th

chillikamil
    Gość Avatar chillikamil

new idea

dzienks za info

Edit by wyyzy
    Więc zamykam...
    Ostatnio edytowane przez: wyyzy : 01-10-07 - 15:29

Zamknięty Temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)