+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Skąd wziąć internet na terenie Łodzi ?

fajberek
    Gość Avatar fajberek

Skąd wziąć internet na terenie Łodzi ?

Zacznę od krótkiego zarysu sytuacji:

Wyjeżdżam na studia do Łodzi i potrzebuję tam podłączenia do internetu.
    Mieszkanie wynajętę jest tylko na jeden semestr, a więc umowa musi być zawarta na czas nieokreślony...
    Łączę będę dzielił ze współlokatorem, więc najlepiej aby prędkość nie była niższa niż 1Mb/s.
    Abonament... tak około 100 zł. No i niezbyt wysokie koszty podłączenia.

Wyszukałem sporo ofert podłączenia do sieci, ale największą barierą jest ta umowa na czas nieokreślony, gdyż ma to bardzo duży wpływ na wysokość abonamentu. Znalazłem parę opcji, które byłyby dla mnie odpowiednie, ale są to firmy które działają lokalnie i nie świadczą usług na terenie Łodzi. 8|

Czy jesteście w stanie polecić mi coś co sprostałoby moim oczekiwaniom? Jest to dla mnie bardzo ważna sprawa, bo w dzisiejszych czasach bez neta to jak bez ręki xD
    Ostatnio edytowane przez: wyyzy : 27-09-07 - 14:17 Powód: sprecyzowałem nazwę tematu...

Master of Puppets asdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jest Avatar asdty34

Dzięki!
    4
    Podziękował 58 razy w 43 Postach
    Siła Reputacji
    7
    Łódź z tego co wiem to podzieliła między sobą Toya i Multimedia. U nich szukaj.
      Spoiler
    Człowieka można zniszczyć ale nie pokonać.

murder(ator) ;) DaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar DaRiOOsH

Dzięki!
    5
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Ja jestem z Łodzi. Pochwal się gdzie zamieszkasz, a coś poszukam. Nie musisz podawać mi pełnego adresu wystarczy nazwa ulicy

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

avallac
    Gość Avatar avallac
    W toyi bym Ci raczej odradzal. Z tego co slyszalem monitoruja oni szybsze laczy czy przypadkiem nie piracisz jest gdzies w umowie nawet to zapisane. Musisz bardziej sprecyzowac gdzie chcesz miec ten internet podlaczony, gdyz na wielu osiedlach sa male sieci lokalne. Sprawdz sobie adres : grs.net.pl . Jest to moj dostawca internetu i jestem bardzo zadowolony. W dzien lacze 1664/1664 w nocy 2496/2496. Calkiem rozsadne ceny i limity w miare do zniesienia.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)