+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 6 z 6

Temat: Oferty dostawców internetu

gonzales
    Gość Avatar gonzales

Oferty dostawców internetu

Jakie znacie oferty różnych dostawców internetu? Ciekawi mnie ta sprawa, bo szukam czegoś z ciotecznym bratem, który ma dość mało kasy, a szuka łącza dla siebie.

No więc znalazłem ciekawą promocję Netii, która oferuje pierwszy rok internetu za darmo, przy dość niskich kolejnych opłatach. Oferta wydaje nam się świetna! Dlatego jest na nią nastawiony. Chcemy jeszcze poznać więcej opinii, dlatego zakładam ten temat.
    (Szczegóły promocji sa na netia.pl )

murder(ator) ;) DaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar DaRiOOsH

Dzięki!
    5
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Jakie znacie oferty różnych dostawców internetu?
    www.dialog.pl
    www.tpsa.pl
    www.tele2.pl
    www.netia.pl
    www.iplus.pl

Jak widać możliwości jest sporo. Nie napisałeś do jakiego celu ma być używany Internet (gry, ściąganie plików, a może tylko do poczytania serwisów i for). Rozejrzyj się za ofertami lokalnych dostawców u Ciebie w mieście. Być może osiedlowy dostawca oferuje LAN, osiedlowe serwery gier, a może swój własny serwer proxy. Wtedy dopłacając 5zł do abonamentu zyskujesz dużo więcej niż widać na pierwszy rzut oka. Pogadaj ze znajomymi z Twojej okolicy, którzy już mają Internet. Nie ma jak informacja z pierwszej ręki.

EDIT:
    Sprawdź to, właśnie się pojawiło.
    Ostatnio edytowane przez: DaRiOOsH : 12-07-07 - 18:01

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

vril
    Gość Avatar vril
    A macie w domu kablówke ?? zobacz na pakiety internetowe operatorów kablowych . Razem z telewizja sa naprawde tanie zwlaszcza na umowie lojalnosciowej np 12 misiecy.

Ja mam Chello - wersje najnizsza bez limitow i jestem zadowolony - co do kasy to fakt jest to chyba troszke ponad 50zl.

Chello light 59pln w promocji aktualnie : http://www.upc.pl/internet/uslugi

ja osobiscie mam takie zboczenie ze wszystko tylko nie TPSA. wiem ze niektorzy sobie chwala TP ja jednak nie

gonzales
    Gość Avatar gonzales
    Orientowałem się co nieco o tym, co MOGę podłączyć u siebie. Wygląda na to, że z ogólnodostępnych operatorów mam do wyboru tylko Tp albo Netię.

Dzięki DaRiOOsH za linka ;] znalazłęm jeszcze inne zestawienie: http://gamma.infor.pl/p/_wspolne/obr...0.004a.101.jpg

Chybe jednak Netię wezmę.

Ich bin das nicht gut mod neoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jest Avatar neoshiro

Dzięki!
    1
    Podziękował 2 razy w 2 Postach
    Siła Reputacji
    8
    bierz netie poki jeszcze jest promocja

(\___/) copy Rhino in to your profile to help/////////"wypowiadamy zaklecie: troll sio, troll sio, troll sio
    (*.I.
    him achieve the world domination////////////////okrecamy sie 3 razy na nodze wokol siebie
    (> . <) ////////////////////////////////////////////////////////////////i juz troll znikl"
    /_I I_\

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Podziękował 61 razy w 53 Postach
    Siła Reputacji
    12
    Cytat Napisał vril Zobacz post
    [HH]A macie w domu kablówke ??[/HH] zobacz na pakiety internetowe operatorów kablowych . Razem z telewizja sa naprawde tanie zwlaszcza na umowie lojalnosciowej np 12 misiecy.

Ja mam Chello - wersje najnizsza bez limitow i jestem zadowolony - co do kasy to fakt jest to chyba troszke ponad 50zl.

Chello light 59pln w promocji aktualnie : http://www.upc.pl/internet/uslugi

ja osobiscie mam takie zboczenie ze wszystko tylko nie TPSA. wiem ze niektorzy sobie chwala TP ja jednak nie
    [HH]A macie w domu kablówke ?[/HH] no własnie.... ja tak mam... płace 70 zł a juz 4 raz podwyzszaja mi szybkośc ..teraz 2,5 mb ..... moze tak mozesz...?

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)