Chciałbym zarejestrować domenę, jednak już na początku pojawiły się typowe pytania bez odpowiedziNa początek:
Pytania może i głupie ale te wszystkie ceny tak zamieszały mi w głowie, że już sam nie wiem co do czego – całość w ogóle jakaś pogmatwana… miło byłoby gdyby ktoś opisał – najlepiej na własnych doświadczeniach – jak to wszystko wygląda.
- W jakim serwisie najlepiej i najkorzystniej jest rejestrować swój adres ?
- Ile będzie wynosiła kwota [home.pl] pełnego prawidłowego funkcjonowania takiej domeny tzn. suma całkowita wynosi: opłatę związaną z rejestracją [np. com - 24.90 zł] plus abonament roczny [50.00 zł] - czy wyłącznie, którąś z nich ? Krótko mówiąc: jaką kasę będę musiał przygotować na działający w pełni adres ?
- Czy rejestrując wyłącznie domenę [np. w home.pl] będę musiał także płacić kwotę związaną z transferem - https://home.pl/domeny - podaną u dołu strony ?
- Jaki będzie ostateczny koszt zarejestrowania oraz funkcjonowania mojego adresu ?

LinkBack URL
About LinkBacks

Na początek:
Odpowiedź z Cytatem
...ponieważ przy próbie rejestracji wyświetla mi kwotę 24,90 zł + VAT - wie ktoś o co w tym wszystkim chodzi ? …i czy obowiązują mnie jeszcze jakieś dodatkowe opłaty przy rejestracji adresu na nazwa.pl ?