+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Domeny - pytania i informacje

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9

Domeny - pytania i informacje

Chciałbym zarejestrować domenę, jednak już na początku pojawiły się typowe pytania bez odpowiedzi Na początek:
    • W jakim serwisie najlepiej i najkorzystniej jest rejestrować swój adres ?
    • Ile będzie wynosiła kwota [home.pl] pełnego prawidłowego funkcjonowania takiej domeny tzn. suma całkowita wynosi: opłatę związaną z rejestracją [np. com - 24.90 zł] plus abonament roczny [50.00 zł] - czy wyłącznie, którąś z nich ? Krótko mówiąc: jaką kasę będę musiał przygotować na działający w pełni adres ?
    • Czy rejestrując wyłącznie domenę [np. w home.pl] będę musiał także płacić kwotę związaną z transferem - https://home.pl/domeny - podaną u dołu strony ?
    • Jaki będzie ostateczny koszt zarejestrowania oraz funkcjonowania mojego adresu ?
    Pytania może i głupie ale te wszystkie ceny tak zamieszały mi w głowie, że już sam nie wiem co do czego – całość w ogóle jakaś pogmatwana… miło byłoby gdyby ktoś opisał – najlepiej na własnych doświadczeniach – jak to wszystko wygląda.
    ...

Stały Użytkownik karpik83 Poziom 1 : Buduje reputacjękarpik83 Poziom 1 : Buduje reputacjękarpik83 Poziom 1 : Buduje reputację Avatar karpik83

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    9
    nie wiem jak na home.pl ale ja np. mam kilka domen zarejestrowanych na www.1and1.com, zero problemow, a calkowity koszt roczny jednej domeny to w przeliczeniu na zlotowki okolo 18 zl, do tego masz jeszcze gratis 5 subdomen. Chyba home.pl tego nie pobije.

Pozdro

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    Home.pl chyba nie, ale znalazłem ciekawą ofertę na - nazwa.pl Opłata [chyba] roczna + rejestracja wynosi za .com 9,90 zł podobnie jest w przypadku końcówek: net, org, info, biz, eu. Jednak tutaj także pojawiają się już pytania ...ponieważ przy próbie rejestracji wyświetla mi kwotę 24,90 zł + VAT - wie ktoś o co w tym wszystkim chodzi ? …i czy obowiązują mnie jeszcze jakieś dodatkowe opłaty przy rejestracji adresu na nazwa.pl ?

karpik83 jak wygląda płatność za taką domenę w serwisie zapodanym przez Ciebie ?
    ...

Stały Użytkownik karpik83 Poziom 1 : Buduje reputacjękarpik83 Poziom 1 : Buduje reputacjękarpik83 Poziom 1 : Buduje reputację Avatar karpik83

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    9
    jesli chodzi o US i Kanade to najprosciej karta kredytowa, jesli chodzi o Polske to nie mam pojecia, na stronie jest napisane ze zamowienia miedzynarodowe sa dozwolone wiec jakas mozliwosc napewno istnieje. Na glownej stronie jest znak ze akceptuja paypal, najlepiej sprobuj zalozyc konto i zobaczyc jakie formy platnosci ci zaproponuja

Pozdro

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)