+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 2 z 2

Temat: Problem z Neo 512

Stały Użytkownik Marcinxp Poziom 1 : Buduje reputacjęMarcinxp Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Marcinxp

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    7

Problem z Neo 512

Mam taki mały problemik z neo 512. Wczoraj po godzinie 14 -15 miałem spory spadek transferu. Dzisiaj tak samo tylko że ten problem wystąpił w okolicach godziny 12. W czasie tego załamania tranfer spada (przy ściąganiu z rapidshare.com tranfer wynosił od kilkunastu do kilkudziesięciu KB/s), strony internetowe o wiele wolniej się wczytują. Dzisiaj tranfer jest podobny przy tym załamaniu tylko, bardziej skaczący. Sprawdzałem na stronkach do testowania szybkości łącza to wychodziły mi różne wyniki: od kilkudziesieciu Kb do kilkuset Kb czyli do prawidłowej prędkośći. Może ktoś wie gdzie tkwi problem. Wcześniej nie przypominamsobie żeby ten problem występował. I na pewno nie jest to problem jakichś wirusów bo na kompie i na laptopie problem jest ten sam. Z góry wielkie dzięki.
    Ostatnio edytowane przez: Marcinxp : 01-05-07 - 15:26
    "We all use math every day;
    to predict weather, to tell time, to handle money.
    Math is more than formulas or equations;
    it's logic, it's rationality, it's using your mind to solve the biggest mysteries we know"

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    101
    Podziękował 47 razy w 45 Postach
    Siła Reputacji
    10
    jak długo masz neo? możliwe ze modem ma już dość mi się tak zdarzyło i dopiero wymiana na nowy przywróciła mi możliwość pełnego korzystania z łącza... ale dowiedz się czy qmple z neo też mają takie problemy, czy kable są całe, nie pogryzione, postrzępione itd. jeśli wszystko wyda się ok (warto zrobić też formata) należy zadzwonić na błękitną linię tp i zgłosić usterkę - napis na PM to podam Ci rady jakich mi udzielono przy zgłaszaniu reklamacji, bo często ludzie nie świadomi swoich praw naprawiają modemy na własny koszt.....

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    :deal:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
    spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
    Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
    Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)

Zasady Postowania