witam sciagnełem ten program z waszej strony, ale jest proeblem nie umiem go zianstalowac moze ktos by mi pomugl powiedzial co i jak ??
i jakie jest wasze zdanie na temat tego programu??czekam na szybka pomoc muje gg 6625953
witam sciagnełem ten program z waszej strony, ale jest proeblem nie umiem go zianstalowac moze ktos by mi pomugl powiedzial co i jak ??
i jakie jest wasze zdanie na temat tego programu??czekam na szybka pomoc muje gg 6625953

Może więcej szczegółów ? przy tak małej ilości informacji trudno jest udzielić odpowiedzi... Opisz dokładniej swój problem.
...
sciagnolem ten program i nie potrafie go zianstalowac.Mam plik spakowany rarem ,po rozpakowaniu w folderze pojawiaja mi sie takie pliki
mlnet
run_mldonkey
i folder magic
i nie weim jak to zrobi zeby sie zainstalowalo co klikne i tak nie działa ,moze ktos z was ma inny link do sciagniecia tego programu?/moza ja mam zla wersje?? czekam na pomoc
EDIT
skoro załorzyłem temat to mam pytanie
mam radiówke 128kb/s i zastanawiam sie jaki klijent sieci p2p byl by najlepszy do sciagania ed2k?? macie jakiej propozycje ,bo emul zalurzmy wogule mi sie nie włancza a baershare idzie z szybkoscia 100kb/s albo i wiecej ,pomozecie??
Ostatnio edytowane przez: SnoopG : 29-04-07 - 13:17

Masz tam plik readme.txt i wszystko jest napisane czarne na białym.
Uruchom run_mldonkey.exeStart with run_mldonkey.exe
(...)
or manually start with execute mlnet.exe
(...)
albo ręcznie uruchom mlnet.exe
W odpowiedzi odpala się konsola. Jak to działa - nie wiem, ale rozwiązałem Twój problemprogram jest uruchomiony.
EDIT:
polecam tą stronkę www.translate.pl wiele razy mi pomogła![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Witam! Do mldonkey'a potrzebujesz jeszcze interfejsu graficznego, na przykład: sancho lub g2gui, bez tego niewiele zdziałasz.
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)