+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 6 z 6

Temat: probelm z MLDonkey 2.8.4

SnoopG
    Gość Avatar SnoopG

probelm z MLDonkey 2.8.4

witam sciagnełem ten program z waszej strony, ale jest proeblem nie umiem go zianstalowac moze ktos by mi pomugl powiedzial co i jak ??
    i jakie jest wasze zdanie na temat tego programu??czekam na szybka pomoc muje gg 6625953

Alien
    Gość Avatar Alien
    Zdecydowanie lepszym wyborem byłoby eMule Xtreme ;]
    Kod:
    http://www.xtreme-mod.net/

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    Może więcej szczegółów ? przy tak małej ilości informacji trudno jest udzielić odpowiedzi... Opisz dokładniej swój problem.
    ...

SnoopG
    Gość Avatar SnoopG
    sciagnolem ten program i nie potrafie go zianstalowac.Mam plik spakowany rarem ,po rozpakowaniu w folderze pojawiaja mi sie takie pliki
    mlnet
    run_mldonkey
    i folder magic
    i nie weim jak to zrobi zeby sie zainstalowalo co klikne i tak nie działa ,moze ktos z was ma inny link do sciagniecia tego programu?/moza ja mam zla wersje?? czekam na pomoc

EDIT

skoro załorzyłem temat to mam pytanie
    mam radiówke 128kb/s i zastanawiam sie jaki klijent sieci p2p byl by najlepszy do sciagania ed2k?? macie jakiej propozycje ,bo emul zalurzmy wogule mi sie nie włancza a baershare idzie z szybkoscia 100kb/s albo i wiecej ,pomozecie??
    Ostatnio edytowane przez: SnoopG : 29-04-07 - 13:17

murder(ator) ;) DaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar DaRiOOsH

Dzięki!
    5
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Masz tam plik readme.txt i wszystko jest napisane czarne na białym.
    Start with run_mldonkey.exe
    (...)
    or manually start with execute mlnet.exe
    Uruchom run_mldonkey.exe
    (...)
    albo ręcznie uruchom mlnet.exe

W odpowiedzi odpala się konsola. Jak to działa - nie wiem, ale rozwiązałem Twój problem program jest uruchomiony.

EDIT:
    polecam tą stronkę www.translate.pl wiele razy mi pomogła

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

kyrios
    Gość Avatar kyrios
    Witam! Do mldonkey'a potrzebujesz jeszcze interfejsu graficznego, na przykład: sancho lub g2gui, bez tego niewiele zdziałasz .

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)

Zasady Postowania