W tej chwili mam łącze internetowe z sieci osiedlowej, ale one jest do kitu, przynajmniej raz dziennie, przez co najmniej godzinę nie ma internetu. Szukam dobrego i taniego internetu.... Jaki polecacie?
Z góry dzięki
W tej chwili mam łącze internetowe z sieci osiedlowej, ale one jest do kitu, przynajmniej raz dziennie, przez co najmniej godzinę nie ma internetu. Szukam dobrego i taniego internetu.... Jaki polecacie?
Z góry dzięki

Witam. Polecam internet swiatlowodowyTroche malo danych podales... Nawet nie masz wpisane w profilu gdzie mieszkasz... Przed jakim wyborem ewentualnie stoisz z czego korzystasz do czego Ci internet ile chcesz wydac itd... A jezeli w Twoim obecnym laczau przeszkadza Ci tylko to ze go nie ma to poprostu pogadaj z adminem swojej sieci.
Pozdrawiam

ze wszystkimi niedogodnościami neozdrady polecałbym monopolistę tp. po zdjęciu limitów w ściąganiu wychodzi korzystnie w porównaniu do konkurencji, no a przede wszystkim jest dostępna PRAWIE wszędzie.
budzi się we mnie zwierzę ,
ale obawiam się,
że to leniwiec ...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Neo, lub inny (A)DSL z publicznym IP
... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
night_cr0wler / astar0th
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)