+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Pytanie do użytkowników Neo

Psycho Dad WernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputację Avatar WernerusMaximus

Dzięki!
    3
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    7

Pytanie do użytkowników Neo

Zastanawiam się nad zmianą dostawcy netu i w tym miejscu chciałbym się zapytać użytkowników neostrady czy warto przejść na tpse? Powiedzmy na to łącze 1Mb? Koszt to ok 33zeta/mc przez 1 pół roku potem 66zeta. Jeżeli mam telefon TP to nie ma dodatkowych kosztów ale jeżeli nie posiadam to muszę płacić 30 zeta za utrzymanie łącza czy coś?
    Somewhere over the rainbow, way up high
    There's a land that I heard of once in a lullaby
    Somewhere over that rainbow, skies are blue
    And the dreams that you dare to dream really do come true

Master of Puppets asdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jest Avatar asdty34

Dzięki!
    4
    Podziękował 58 razy w 43 Postach
    Siła Reputacji
    7
    No tak niby jest, ale zauważ że teraz jest duża migracja z Neo do Netii, tak że teraz Netia ma problemy z wywiązywaniem się z umów. Byli przygotowani na 15 tysięcy abonentów a z neo uciekło do nich koło 50 tysięcy.
      Spoiler
    Człowieka można zniszczyć ale nie pokonać.

Psycho Dad WernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputację Avatar WernerusMaximus

Dzięki!
    3
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    7
    Niestety Netii jeszcze u mnie w mieście nie ma. Mam wybór Multimedia Polska (limit transferu danych 15Gb/512Kb i 20Gb/1Mb) albo TPSA bez limitów, ale chyba drogo jak się doliczy koszt telefonu . Nie mogę mieć również TDI z Telekomunikacji Kolejowej bo oni puszczają tylko po swoich kablach (a szkoda) i nie ma też UPC Chello. Tak że powiedzcie jakie waszym zdaniem są plusy Neo i czy warto?
    Somewhere over the rainbow, way up high
    There's a land that I heard of once in a lullaby
    Somewhere over that rainbow, skies are blue
    And the dreams that you dare to dream really do come true

Master of Puppets asdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jest Avatar asdty34

Dzięki!
    4
    Podziękował 58 razy w 43 Postach
    Siła Reputacji
    7
    Jak dla mnie jedyny plus Neo to to że jest praktycznie wszędzie dostępna i tylko ten plus. Żeby nie było opłat za utrzymanie łącza to jeszcze ta oferta była by znośna. Kilku z moich znajomych to przerabiało i nie są zadowoleni. Pomoc techniczną uzyskiwali często jak już sami sobie z tym poradzili.
      Spoiler
    Człowieka można zniszczyć ale nie pokonać.

rysiaczek
    Gość Avatar rysiaczek
    Neo jest najlepsza! Mam ją odkąd założyłem neta i zawsze miałem pomoc jak zadzwoniłem, awaria może raz na rok sie zdarzy. A tak nic. a jeszcze teraz bez limitów! Bierzcie neo warto byc neokinder

ok@s
    Gość Avatar ok@s
    Mam neo 1mb od ok trzech miesiecy i niemoge nazekac.od miesiaca korzystam z Liveboxa(10 zeta do abonamentu!)i idzie pieknie!chociasz nie polecam bezprzewodowo ze wzgledu na MAŁY ZASIEG ADAPTERA Wi-Fi!!!

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Ok@s bądź tak miły i przepisz swojego posta na polski. Z zachowaniem aktualnych zasad pisowni.
    Polecam stronę http://www.bykom-stop.avx.pl/.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)