+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Awaria neostrady

Stały Użytkownik grzegorz09 Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar grzegorz09

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    0

awaria neostrady

witam ,od około 9 lutego nie mam internetu,jest to spowodowane awarią serwera obsługującego nr kierunkowy 0-16/podkarpacie/taka informację uzyskałem na infolini.wczoraj dzwoniłem ponownie i dowiedziałem sie ze wogóle nie mam usługi neostrady/od listopada 2005/.w telepunkcie poinformowano mnie ze neta nie bedzie do konca marca-musza czesci sprowadzic z francji.Rzecz sie dzieje w Jarosławiu 50 tys mieszkanców,jedni maja drudzy nie.reklamacji nie uwzglednia bo uwaga oni sygnal dostarczaja a ze jest słaby to nie ich wina.Co o tym sadzic,mnie opadaja rece.macie moze podobne przypadki.

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Podziękował 119 razy w 84 Postach
    Siła Reputacji
    11
    No pewnie że mamy kilka kilometrów dalej Coś ponad tydzień temu u mnie w okolicy też padł jakiś serwer tepsy i przez trzy dni net działał jak krew z nosa. Dało się tylko na GG siedzieć. Ale na szczeście awaria została usunięta w miarę szybko. grzegorz09 nie pozostaje mi życzyć nic innego jak tylko cierpliwości, bo wygrać z monopolistą nie sposób.
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Stały Użytkownik alec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jest Avatar alec

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    7
    w okolicach Łańcuta też się sypie co chwila w tej chwili są takie wahania w transferze że nie idzie nic ściągnąć co jakiś czas nie ma netu i wywala ściąganie nawet FlashGet nie pomaga

Ich bin das nicht gut mod neoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jest Avatar neoshiro

Dzięki!
    1
    Podziękował 2 razy w 2 Postach
    Siła Reputacji
    8
    przeczytaj dokladnie warunki umowy tam jest zawarte co robic w takich przypadkach mozesz nawet rzadac zwrotu kasy za ten okres kiedy nie miales neta (chyba, ze jest ograniczony transfer... to wtedy tak jakby nie masz prawa reklamowac...). najlepiej przeczytaj dokladnie umowe i warunki reklamacji

(\___/) copy Rhino in to your profile to help/////////"wypowiadamy zaklecie: troll sio, troll sio, troll sio
    (*.I.
    him achieve the world domination////////////////okrecamy sie 3 razy na nodze wokol siebie
    (> . <) ////////////////////////////////////////////////////////////////i juz troll znikl"
    /_I I_\

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)