+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 12 z 12

Temat: Problem z Foxem

Psycho Dad WernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputację Avatar WernerusMaximus

Dzięki!
    3
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    7

Problem z Foxem

Krótko : mimo de instalacji starego ff i usunięcia folderu z mozillą z danych aplikacji po kolejnym zainstalowaniu ff instaluje się ona ze starymi wtyczkami i pluginami na dodatek w oknie a nie na całej stronie.Mimo kilku prób efekt nadal ten sam . Wie ktoś jak sobie z tym poradzić?
    Somewhere over the rainbow, way up high
    There's a land that I heard of once in a lullaby
    Somewhere over that rainbow, skies are blue
    And the dreams that you dare to dream really do come true

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Podziękował 119 razy w 84 Postach
    Siła Reputacji
    11
    Nie wiem jak to jest, bo FF nie używam, ale widocznie przeglądarka trzyma pluginy i inne bajerki w innym katalogu niż domyślny. Poszukaj może czegoś w Documents and Settings, może FF robi tam jakiś katalog i tam są wszystkie dodatki.
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Stały Użytkownik alec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jest Avatar alec

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    7
    C:\Documents and Settings\alec\Dane aplikacji\Mozilla
    C:\Documents and Settings\alec\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Mozilla

to sa foldery ukryte to chyba tam jest wszystko zapisane

Psycho Dad WernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputację Avatar WernerusMaximus

Dzięki!
    3
    Siła Reputacji
    7
    Rzeczywiście był jeszcze jeden plik z mozillą! Jego usunięcie rozwiązało problem pluginów itp ale nadal fox otwiera mi się w oknie nie na full screen :33:

Ok rozwiązało się zmieniłem na domyślną operą i przy powrocie na domyślną foxa sie zrobiło!
    Tak na marginesie to operka troche śmiga w porównaniu z foxem jeśli chodzi o otwieranie stron.
    Ostatnio edytowane przez: WernerusMaximus : 05-02-07 - 11:59
    Somewhere over the rainbow, way up high
    There's a land that I heard of once in a lullaby
    Somewhere over that rainbow, skies are blue
    And the dreams that you dare to dream really do come true

Stały Użytkownik alec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jest Avatar alec

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    7
    spróbuj F11 i zamknij foxa i włącz od nowa

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    "Tak na marginesie to operka troche śmiga w porównaniu z foxem jeśli chodzi o otwieranie stron."
    Zależy - są wtyczki i sposoby, dzięki którym lisek naprawdę chodzi bardzo szybko.

Temat zostawiam jeszcze otwarty w przypadku jakichś pytań - jeśli takowych nie będzie to zamknę na dniach.

W załączniku zamieszczam opis przyspieszenia Firefoxa, który znalazłem na jednej ze stron. Wiem, że sposób znajduje się także gdzieś na forum ale nie mogę się doszukać.
    Załączone Pliki Załączone Pliki
    ...

Best avatar - 3 miejsce pawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar pawelck

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    8
    A moj problem polega na tym ze u znajomego w ff2 klikajac na zalaczniku wyswietla mu sie okienko zapisu i ma do wyboru tylko zapis, a standardowo powinno byc tez "otworz w....". W poczcie wp nie ma tej mozliwosci a na innych stronkach ma opcje otworz w.... Jak to zmienic? Musialem mu zainstalowac stara wersje 1.5.0.9 ale znowu nie mam wtyczki TabX, bo 0.9.2 dziala od 1 do 1.5 i juz w 1.5.0.9 nie pozwoli na zainstalowanie jej a wersja tab X2.0 dziala od wersji ff2.0. Tez ktos ma rade na to?
    Kazda zlotowka jest bardzo wazna

iwko:
    iwko:
    iwko:

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Podziękował 61 razy w 53 Postach
    Siła Reputacji
    12
    to ja swoje 3 grosze...
    od wczoraj dziwnie sie zachowuje mój ff...
    1. pojawia się reklama ad.adserverplus.com..... cos o drukowaniu w sieci ...co dziwne ona jest pod IE...
    2. po skopiowaniu linka do sciagania pojawia się wiadomośc... zapisz ... i tu wybór....np. zapisz na dysku. klikam..... klapsydra się kręci ....i nic sie nie dzieje ...moze tak i 20 min. wzrasta w tym czasie zajętość cpu.100%.
    wyłaze ją / ff/w menadrzerze- cpu ma kilka %.
    hmmm. ktoś cos poradzi.... nie chce mi się kasowac i zakładac systemu od nowa chociaż idzie juz kilka miesiecy.
    acha. ten problem ze zapisaniem linku do sciagania nie wystepuje w IE

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Spróbuj zablokować stronę w adblock, ewentualnie przeinstalować FF.

Poza tym - anty-spy'a włączyć

Stały Użytkownik Stary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Stary

Dzięki!
    14
    Podziękował 19 razy w 16 Postach
    Siła Reputacji
    7
    Cytat Napisał pawelck
    Musialem mu zainstalowac stara wersje 1.5.0.9 ale znowu nie mam wtyczki TabX, bo 0.9.2 dziala od 1 do 1.5 i juz w 1.5.0.9 nie pozwoli na zainstalowanie jej a wersja tab
    Zamiast TabX zainstaluj Tab MIX Plus, mam to zainstalowane pod wersją 1.5.0.9 i świetnie się sprawdza, ma sporo opcji konfiguracyjnych i łatwo można dostosować do własnych upodobań.

Cytat Napisał wlodas
    1. pojawia się reklama ad.adserverplus.com..... cos o drukowaniu w sieci ...co dziwne ona jest pod IE...
    Coś ci się dokleiło do IE, przeleć HijackThis, prawdopodobnie będzie to wpis w sekcji R1, ale niekoniecznie (niestety) - analiza loga tu http://www.hijackthis.de/ , w razie niejasności pytaj.

A tutaj jest podany sposób blokowania reklam przy użyciu pliku Hosts. Na stronce jest do ściągnięcia gotowy plik Hosts z dodanymi prawie wszystkimi reklamiarzami, plik jest stale aktualizowany. Są tam też programy do wygodnego zarządzania wpisami w pliku Hosts, oraz dokładna instrukcja co i jak:
    http://www.mvps.org/winhelp2002/hosts.htm
    Ostatnio edytowane przez: Stary : 12-02-07 - 17:04

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    101
    Podziękował 47 razy w 45 Postach
    Siła Reputacji
    10

wyskakujące, wnerwiające okienko

ostatnio przy każdorazowym otwarciu przeglądarki (nie zależnie jakiej) wyskakuje mi takie okienko:

myśle że coś złapałem, ale nod niczego nie wykrywa.....
    co może być przyczyną?
    oto moje procesy w tym czasie:

:deal:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
    spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
    Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
    Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    starwindservice?
    i_view?
    autoconnect?

Przejedź sobie jeszcze dysk hijackthis'em.
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)