Zamknięty Temat
Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Sklep internetowy i przesyłka

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9

Sklep internetowy i przesyłka

Mam takie pytanie... wczoraj zamówiłem z internetowego sklepu słuchawki. Wszystko ok, ale przy procedurze zamawiania przy cenie sprzętu pisało "Wysyłamy w ciągu 1-3 dni" Dziś przeglądając tą samą ofertę czas wysłania zmienił się z max 3 dni do aż 14 !!! Czy to znaczy, że przesyłka mi dojdzie mi w takich warunkach przy jakich zamawiałem czy przy nowo wprowadzonych ? Jeśli to drugie to czy mogę się upomnieć o dostarczenie takie jakie było w ofercie zamówienia podczas operacji zamawiania czy sklep ustala wszystko jak mu się podoba ? ...ponieważ nie widzi mi się czekanie 14 dni na przesyłkę, która kosztowała 13 zł... Link do oferty - http://4play.pl/product-pol-932-SL87...ereo-Jack.html
    Proszę o szybką pomoc, bo że tak powiem czuje się zrobiony w balona aktualnie a liczyłem jak na najszybszą dostawę.
    ...

^JA^ pytonss Poziom 1 : Buduje reputacjępytonss Poziom 1 : Buduje reputację Avatar pytonss

Dzięki!
    22
    Podziękował 6 razy w 6 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Z tego co wiem to termin realizacji przesuwa się w momencie kiedy dostępność danego towaru jest wątpliwa w magazynie firmy X, czyli krótko mówiąc robią wszystko, żeby złapać klienta za ogon, a potem to się zobaczyć, uważam że zrobili CIę w bambuko.
    Ostatnio edytowane przez: Ogorek : 03-01-07 - 15:17 Powód: Nie ma potrzeby cytowania poprzedniego postu, a tylko to brzydko wygląda

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Jedi Knight JohannesR Poziom 1 : Buduje reputacjęJohannesR Poziom 1 : Buduje reputacjęJohannesR Poziom 1 : Buduje reputację Avatar JohannesR

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    9
    Ja uwazam, ze powinni sie trzymac tych warunkow w momencie zamawiania towaru. Przeciez jak podpisujesz umowe i jedna strona chce cos w niej zmienic lub dodac to druga strona ma prawo wypowiedziec umowe bez zadnych konsekwencji jesli nie zgadza sie na zmiane.
    Ja mialem taki przypadek, ze kupowalem w sklepie internetowym czesc do roweru i w momencie zamawiania kosztowala 195zl a chwile potem zmienila sie na 199zl. Zapytalem wlasciciela sklepu co teraz, ale nie bylo problemu bym zaplacil po cenie za jaka pierwotnie kupilem.

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Zależy jaki regulamin ma sklep który akceptowałeś prawdopodobnie rejestrując konto w sklepie, bądź przy zamawianiu, być może była tam wzmianka o tym, że jeżeli dostawa nie zdążyła dotrzeć z przyczyn niezależnych od sprzedawcy to ma prawo do opóźnienia dostawy.

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    Rozmawiałem z sprzedawcą - termin zmienił się dlatego, że zapasy zostały wyczerpane i słuchawki zostaną do mnie wysłane w poniedziałek ;] Zresztą trudno upolować je bo wszędzie o dziwo mają problemy z zapasami tych słuchawek. Cóż, dziękuje za pomoc i czekam na słuchawki

Zamykam.
    ...

Zamknięty Temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)