Mam pewien problem! Przy odtwarzaniu filmików z Internetu nie ma głosu! Proszę pomóżcie!
:chairfall
Mam pewien problem! Przy odtwarzaniu filmików z Internetu nie ma głosu! Proszę pomóżcie!
:chairfall
Ostatnio edytowane przez: Ogorek : 02-01-07 - 18:29 Powód: Poprawiłem literówki

Jakie masz głośniki? Bo jeśli 5.1, to dźwięk z internetu prawdopodobnie będzie chodził tylko w dwóch głośnikach stereo (front). Być może Ci ta informacja w jakiś, chociaż minimalny sposób pomoże.
Am Ende bleib ich doch alleine
Die Zeit steht still und mir ist kalt!

a daj jakiś link może filmik nie ma głosu wcale ??? ew brakuje jakiegoś kodeka
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Sprawdź czy przypadkiem nie masz wyciszonego paska od dźwięku w filmiku, często są one mało widoczne, albo "odśwież" głośność przeciągając go w poziom cichszy a potem najgłośniejszy.
...

dokładnie popieram poprzednika
poza tym dzieje się to w tylko jednym wypadku czu na wszystkich stronach/serwisach/filmach itd.???????????????????????
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
:deal:
Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.
Dzieje sie tak na wszystkich stronkach!Mam jeszcze glosniczek w kompie i gdy odlacze wzmacniacz nadal cisza!!

a winamp czy media player M$ odtwarza głos? może spróbuj użyć innej przeglądarki (polecam mozille) poza tym głośniczek w kompie służy do innych celów niż odtwarzanie dźwięków w windowsie wiec tym w ogóle się nie przejmuj
Co do głośników to mam stereo. Przeglądarka Mozilla a Winamp jest OK. Nie wiem czy dobrze myślę ale czy to może być wina sterowników karty dźwiękowej??:33:

jeśli winamp Ci gra to stery są ok
spróbuj iE i pobaw się podgłaśnianiem/przyciszaniem w mnu media playera podczas odtwarzania filmiku bo tu widze na 98% wine braku głosu
Serdecznie thx dla wlodas'a.Pomogło dopiero wklejenie nowego wpisu do rejestru!Jeszcze raz THX!!:notworthy
Edit by wyyzy
No to zamykam...![]()
Ostatnio edytowane przez: wyyzy : 03-01-07 - 20:08
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)