+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 6 z 6

Temat: Limit transferu jednostki w sieci

patrique
    Gość Avatar patrique

Icon5 Limit transferu jednostki w sieci

Z pytaniem, czy mozna gdzies sprawdzic ilosc danych sciagnietych z netu w okreslonym okresie czasu? Nie chodzi tu o zwykly limit np. Neo w panelu, ale mozliwosc sprawdzenia pojedynczo kazdego komputera bedacego w sieci. Krotko mowiac chce kontrolowac osoby podpiete pod moj router...
    Z gory dzieki za pomoc, PZDR

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Podziękował 119 razy w 84 Postach
    Siła Reputacji
    11
    Mój kumpel, od którego ciągnę neta ma na serwerze zainstalowane takie coś:

http://scripfm.sourceforge.net/index_pl.php

Każdy może sprawdzić z pozionu www ile aktualnie ściągnął i wysłał. To chyba coś dla Ciebie
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Routery d-linka mają taką właściwość że jak się połączysz z nimi wpisując po prostu w przeglądarkę ich numer ip mają panel administracyjny gdzie w odpowiedniej zakładce możesz znaleźć kto i kiedy się podłączył.
    Dodatkowo jest też opcja gdzie możesz zaznaczyć które karty sieciowe mogą się łączyć z Twoim routerem, musisz zablokować udostępnianie routera dla adresów MAC, ale jeżeli nie jesteś zaawansowany, to nie polecam dla Ciebie tej metody.

patrique
    Gość Avatar patrique

Icon5

Fajnie, tylko ze ja mam routera microcom, gdzie takich opcji raczej nie widac. Moze sie myle. Ale nie ma nigdzie w windzie takiej funkcji by sprawdzic ile komp przetrawil wejsc danych we wskazanym okresie czasu? Bo coraz bardziej mi sie zdaje ze TePsa nie wyzerowala mi limitu na grudzien.
    Wczesniej wspomniano o liczniku na serwer, tylko ze moj router bardziej rozdzieleniem sygnalu na ktory wplywu ja nie mam. 3mcie sie, wait4help

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    uruchom >> cmd >> ipconfig
    sprawdź bramę domyślną i wpisz to ip, sprawdź czy nie masz czegoś podobnego, poza tym w instrukcji powinieneś znaleźć.

patrique
    Gość Avatar patrique

Icon13

Rzeklbym: spoko loko, luz i sponton:33: ...
    Ale moja instrukcja obslugi routera jest do bani, kupa jezykow w tym Polski, ale opis wylacznie instalki dla kazdego z krajow:unitedsta ...
    Ehh... w routerze nie mam co szukac, dzieki za pomoc:fing02: , myslalem ze gdzies w Windzie cos takiego jest...
    Musze zalozyc liczniki, najlepiej z "trzema borda, czerwone po niebieskim". :approve:

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)