Zamknięty Temat
Pokaż wyniki 1 do 11 z 11

Temat: Problem z neostradą

Stały Użytkownik Marcinxp Poziom 1 : Buduje reputacjęMarcinxp Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Marcinxp

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    7

Problem z neostradą

MAm pewien mały problemik z neostradą. Jeszcze dzisiaj rano wszystko pięknie działało. Później gdy chciałem ściągnąć plik z rapidshare.de miałem bardzo mały transfer. Spradziłem jaki transer jest przy ściąganiu z innych miejs i było tak samo. Sprawdziłem w panelu na stronie neostrady i pisało mi, że mam transfer 512. A przy ściąganiu mój transfer nie przekracza 10kB/s. Może ktoś wie gdzie może tkwić problem.
    "We all use math every day;
    to predict weather, to tell time, to handle money.
    Math is more than formulas or equations;
    it's logic, it's rationality, it's using your mind to solve the biggest mysteries we know"

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    9
    Może przekroczyłeś miesięczny transfer/limit ;] ? - z tego co wiem to wtedy szybkość ściągania też ulega zmianie... albo twój komp jakiegoś syfa załapał - prze skanuj go jakimś narzędziem antyvirusowym...
    ...

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Podziękował 61 razy w 53 Postach
    Siła Reputacji
    12
    pewnie miesięczne konserwacje serwerowe.
    to samo mamy dzis w pracy.
    nie sądze aby za 2 dni przekroczył limit sciagania. chyba ze rozliczenia nie sa od 1 do 30 dnia każdego miesiąca.

Stały Użytkownik Marcinxp Poziom 1 : Buduje reputacjęMarcinxp Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Marcinxp

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    7
    Limitu nie przekroczyłem. W tym miesiącu ściągnąłem tylko 600 mega. A wirusa i tym podobnego też na pewno nie złapałem bo się dobrze przed tym zabezpieczyłem.
    "We all use math every day;
    to predict weather, to tell time, to handle money.
    Math is more than formulas or equations;
    it's logic, it's rationality, it's using your mind to solve the biggest mysteries we know"

flash
    Gość Avatar flash
    Kurde u mnie to samo. Rano net śmigał, a jakoś od popołudnia się zmniejszył transfer i wolno chodzi strasznie.

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    9
    No to chyba wina leży po stronie TP... ale też trochę to dziwne - bo osobiście też mam dziś problemy z netem [identyczne jak flash] muuli...
    ...

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Podziękował 119 razy w 84 Postach
    Siła Reputacji
    11
    No to witamy w klubie Widzę, żę chyba wszyscy co mają neta od TePsy mają dzisiaj problem Ja dzielę z kumplem 2 MB DSL'a i aktualnie ściągam z rapidshare z prędkością 30 kb/s. Coś chyba nasz kochany monopolista namieszał, i to w skali krajowej... Mam nadzieję żę sytuacja szybko wróci do normy...
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

rolaj
    Gość Avatar rolaj
    Spadek do 1/10 prędkości . Trzeba więc reklamować, niech odliczą!

22.30 - wróciło do normy
    Ostatnio edytowane przez: rolaj : 02-12-06 - 21:36

flash
    Gość Avatar flash
    Dziś już normalnie chodzi

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    10
    W skrócie TePSA śmierdzi, trzeba zmienić na Dialog ;-)

Chyba do zamknięcia temacik ;]
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Podziękował 61 razy w 53 Postach
    Siła Reputacji
    12
    ok closed

Zamknięty Temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)