+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 10 z 10

Temat: łącze

morfeo1980
    Gość Avatar morfeo1980

łącze

mam mały kłopot, jednym słowem działa mi GG a nie działają strony, nie ładują się. karta sieciowa zaistalowana, sterowniki też, komputer jest w sieci lan, usługa dsl przez router, może mi ktos powiedzieć czy to u mnie cos nie działa czy to moze wina routera. z góry dzięki

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Podziękował 119 razy w 84 Postach
    Siła Reputacji
    11
    A nie masz przypadkiem zablokowanego portu 80 ?? Sprawdź opcje firewalla. Może to też być wina dostawcy, mój kumpel na neo też przez kilka dni miał taki kłopot ale potem wszystko wróciło do normy.
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Stały Użytkownik alec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jestalec Poziom 2 : Fajny jest Avatar alec

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    7
    i na wszelki wypadek przeskanuj jakimś adware lub spyware

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    Sprawdź DNSy, czasami to pomaga
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    9
    Też tak miałem - problem miał źródło u servera - skontaktowałem się z adminem i problem znikł ;] może w twoim przypadku też to pomoże...
    ...

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    to na 100% są DNSy bo to one odpowiadają za odkodowywanie stron internetowych ( tj. zamianie ciagu cyfr na tekst ). w takich momentach GG działa normalnie, a stronki nie działają.
    spróbuj w wyszukiwarce wpisać 80.190.250.212
    jesli wyswietli sie strona UPLa to znaczy ze padly DNSy i musisz dzwonić do operatora, jeśli sie nei wyswietli to tez dzwoń moze to cos innego

rolaj
    Gość Avatar rolaj
    Potwierdzam, DNS'y na 100%

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    10
    Cytat Napisał rolaj Zobacz post
    Potwierdzam, DNS'y na 100%
    Czy 100% to się dowiemy po odpowiedzi autora forumowu kolego :dance:
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    no ja tez raczej jestem za DNSami wszystko by na to wskazywało, ale neich wykona mój test powyżej, i wtedy będziemy mieli te 100% pewność , narazie jest tak gdzies na 90%

rolaj
    Gość Avatar rolaj
    Cytat Napisał lowak Zobacz post
    Czy 100% to się dowiemy po odpowiedzi autora forumowu kolego :dance:
    Jasne, umówmy się na 90%. Sie mądrzę, bo niedawno przerabiałem takie coś na Neostradzie. Padły im serwery DNS, ale internet jako taki był, a gadulec hulał w najlepsze. Chiba że się mylę to wtedy odszczekam

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)