Witam.Spotkałam się z takim programem i nie wiem ,czy warto go zakładać.To wielosieciówka i trochę się boję, że nie pracuje dobrze w żadnej z sieci.A może nie mam racji? Proszę o opinie o programie. Na googlach niewiele znalazłam.
Witam.Spotkałam się z takim programem i nie wiem ,czy warto go zakładać.To wielosieciówka i trochę się boję, że nie pracuje dobrze w żadnej z sieci.A może nie mam racji? Proszę o opinie o programie. Na googlach niewiele znalazłam.

dużo syfu sie z tym ładuje, mi ten program sie nie spodobal, malą liczba plików.......najlepsza sieć p2p to torrent, masa plików, masa źrodel do nich, i masa programów torrentowych. i co ważniejsze, nie ładuje się z nimi syf w postaci adwareów, czy innych mniej szkodliwych robaków itp.
mnie ten program sie nie spodobał wogóle.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

spróbuj aresa http://www.underpl.org/program-779-ares_1.9.3_pl.html jest o niebo lepszy
Dzięki za szybką odpowiedż. Od dawna używam bitcometa i eMule ,ale ...czasami kusi ,żeby coś nowego.Dodatkowo moja kuzynka uparła się i chce mieć JEDEN program do ściągania. Stąd to pytanie o Morfeusa
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)