Moze to dla was jakieś pytanie... hmmm.. dziecinnie proste, ale jak dodać stronke do google? Ponieważ jej nie ma![]()

Moze to dla was jakieś pytanie... hmmm.. dziecinnie proste, ale jak dodać stronke do google? Ponieważ jej nie ma![]()
http://img464.imageshack.us/img464/5735/sca336ls3ix5.png
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

jednym ze sposobów jest google toolbar. jest tam coś takiego jak rank. chyba to pomoże![]()

Najlepiej to poczekać aż przyjdzie bot i ją zaindeksuje. Wiem że była strona która sugrowała botowi żeby ją odwiedził, ale to nieznacznie przyspieszało jej zapisanie.

nieprawda mości panie Ogórku...www.google.com/addurl tu się trzeba wpisać
Ogorek:
Mości panie Adi. Mój nick pisze się poprawnie przez "o", a nie przez "ó". Dla przykładu: Ogorek![]()
Ostatnio edytowane przez: Ogorek : 28-10-06 - 18:50

Powtarzam, ta strona tylko sugeruje botowi, żeby ją przejrzał i on to wcześniej lub później zrobi, ale nie przyśpieszy to znacznie pojawienia się tej strony w wyszukiwarce, bo bot i tak, i tak wcześniej lub później ją odwiedzi.Napisał Ogorek
PS: Linku nie podałem bo nie pamiętałem.
nie wiem czy to bdzie spam (zadna konkurencja) ale polskie forum winapi.net jest ostro odwiedzane przez googleboota.
Zmienilem sobie profil, a na drugi albo trzeci dzien przypadkowo go znalazlem w goglarce szukajac tego co wpisalem w profilu![]()
Ostatnio edytowane przez: sapero : 29-10-06 - 10:25 Powód: duzy enter

To mógł być zbieg okoliczności, statystyki z mojej strony:
Z czego informuję że strona jest bardziej moja i nie ma za bardzo co tam oglądać, czyli też za dużo odnośników nie ma.Kod:Roboty sieciowe |Żądania |Ostatnia wizyta Googlebot |86 |28 Paź 2006 - 03:10 Inktomi Slurp |40 |28 Paź 2006 - 05:01 MSNBot |27 |26 Paź 2006 - 22:35 WISENutbot |2 |25 Paź 2006 - 16:13 EchO! |1 |04 Paź 2006 - 18:30
PS. i nie jestem pewien od kiedy to
EDIT: już wiem, od początku października
Ostatnio edytowane przez: Ogorek : 29-10-06 - 10:47
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)