+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 7 z 7

Temat: google

Stały Sęp muminekk Poziom 2 : Fajny jestmuminekk Poziom 2 : Fajny jestmuminekk Poziom 2 : Fajny jestmuminekk Poziom 2 : Fajny jestmuminekk Poziom 2 : Fajny jestmuminekk Poziom 2 : Fajny jestmuminekk Poziom 2 : Fajny jest Avatar muminekk

Dzięki!
    2
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    7

google

Moze to dla was jakieś pytanie... hmmm.. dziecinnie proste, ale jak dodać stronke do google? Ponieważ jej nie ma

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    http://img464.imageshack.us/img464/5735/sca336ls3ix5.png

Stały Użytkownik boofish Poziom 1 : Buduje reputacjęboofish Poziom 1 : Buduje reputację Avatar boofish

Dzięki!
    6
    Siła Reputacji
    8
    jednym ze sposobów jest google toolbar. jest tam coś takiego jak rank. chyba to pomoże

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Najlepiej to poczekać aż przyjdzie bot i ją zaindeksuje. Wiem że była strona która sugrowała botowi żeby ją odwiedził, ale to nieznacznie przyspieszało jej zapisanie.

Stały Użytkownik +ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest Avatar +ADI+

Dzięki!
    5
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    7
    nieprawda mości panie Ogórku...www.google.com/addurl tu się trzeba wpisać

Ogorek:
    Mości panie Adi. Mój nick pisze się poprawnie przez "o", a nie przez "ó". Dla przykładu: Ogorek
    Ostatnio edytowane przez: Ogorek : 28-10-06 - 18:50

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    Cytat Napisał Ogorek
    Wiem że była strona która sugrowała botowi żeby ją odwiedził, ale to nieznacznie przyspieszało jej zapisanie.
    Powtarzam, ta strona tylko sugeruje botowi, żeby ją przejrzał i on to wcześniej lub później zrobi, ale nie przyśpieszy to znacznie pojawienia się tej strony w wyszukiwarce, bo bot i tak, i tak wcześniej lub później ją odwiedzi.

PS: Linku nie podałem bo nie pamiętałem.

Stały Użytkownik sapero Poziom 1 : Buduje reputację Avatar sapero

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    9
    nie wiem czy to bdzie spam (zadna konkurencja) ale polskie forum winapi.net jest ostro odwiedzane przez googleboota.
    Zmienilem sobie profil, a na drugi albo trzeci dzien przypadkowo go znalazlem w goglarce szukajac tego co wpisalem w profilu
    Ostatnio edytowane przez: sapero : 29-10-06 - 10:25 Powód: duzy enter

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    To mógł być zbieg okoliczności, statystyki z mojej strony:
    Kod:
    Roboty sieciowe	|Żądania	|Ostatnia wizyta
    Googlebot	|86		|28 Paź 2006 - 03:10
    Inktomi Slurp	|40		|28 Paź 2006 - 05:01
    MSNBot		|27		|26 Paź 2006 - 22:35
    WISENutbot	|2		|25 Paź 2006 - 16:13
    EchO!		|1		|04 Paź 2006 - 18:30
    Z czego informuję że strona jest bardziej moja i nie ma za bardzo co tam oglądać, czyli też za dużo odnośników nie ma.
    PS. i nie jestem pewien od kiedy to
    EDIT: już wiem, od początku października
    Ostatnio edytowane przez: Ogorek : 29-10-06 - 10:47

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)