+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 2 z 2

Temat: Firefox kłopot z logowaniem

Stały Użytkownik grzegorz09 Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar grzegorz09

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    0

firefox kłopot z logowaniem

Dzień dobry wszystkim,jestem tu zupełnie nowy na tym forum więc licze na zrozumienie i pomoc szanownych panów.Chodzi o to że od 3-4 dni nie mogę zalogować sie na poczte wp.wyskakuje cały czas błąd techniczny ato że nie ma włączonych cookies/a są /a to ze musze użyć innej przeglądarki,że mam uszkodzone cookies sesyjne.za każdym razem coś innego.Pisałem do pomocy wp odpisali że wina nie leży po ich stronie.Wyinstalowałem ff zainstalowałem od nowa ,dwa razy zalogowało potem dalej błąd techniczny.Dzisiaj zalogowałem się na poczte gmaila a tam mi pisze że musze użyć alternatywnej przeglądarki,nie było z połowe opcji poczty.Wirusa chyba nie mam bo kasperski nic nie znajduje,może wiecie gdzie tkwi błąd,poradzcie coś.

Edit by wyyzy
    Stworzyłem do tego celu nowy wątek aby nie robić bałaganu w ogólnym.
    Ostatnio edytowane przez: wyyzy : 16-10-06 - 15:05

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Podziękował 119 razy w 84 Postach
    Siła Reputacji
    11
    Co do Gmaila to tam większość opcji działa tylko pod IE (przynajmniej tak było wcześniej, ostatnio nie sprawdzałem) więc tym się bardzo nie martw bo to normalne. Dla pewności zaloguj się przez IE i zobacz jak to wygląda. A co do FF to proponuję odinstalować go jeszcze raz, usunąć ręcznie wszystkie pozostałości (historia, cookies itp.), restart kompa i instalacja FF od nowa. Jeśli nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)