+ Odpowiedz na ten temat
2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki 26 do 32 z 32

Temat: problem z rapget'em

marcinek2007
    Gość Avatar marcinek2007
    Ja też mam problemy z ściąganiem z RapGet wklejam link (z megaupload) i odlicza mi w kółko, a jak zainstalowałem nową wersje to wyskakuje mi błąd przy włączaniu =( Proszę o pomoc.
    I mam jeszcze jedną proźbę, czy mogę poprosić o dostęp do tamtego linku powyżej??
    Ostatnio edytowane przez: marcinek2007 : 03-06-07 - 11:31 Powód: Nie chcę spamować, coś mi się przypomniało.

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Megaupload dla "no premium users", udostępnia download dopiero od 23 (różnie, ale chyba 2 dni temu tak było), nic na to nie poradzisz.

Ich bin das nicht gut mod neoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jest Avatar neoshiro

Dzięki!
    1
    Podziękował 2 razy w 2 Postach
    Siła Reputacji
    8
    ja proponuje sie zalogowac i byc zarejestrowanym, ale nie placacym uzytkownikiem, bo tak tez mozna (to jest legalne, tylko trzeba sobie jeszcze zainstalowac ich programik do sciagania ) ktory jest o dziwo nawet przydatny do sciagania z ich strony (oczywiscie ad-ware, dlatego nie mam go w domku, a jedynie w pracy

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    (\___/) copy Rhino in to your profile to help/////////"wypowiadamy zaklecie: troll sio, troll sio, troll sio
    (*.I.
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    him achieve the world domination////////////////okrecamy sie 3 razy na nodze wokol siebie
    (> . <) ////////////////////////////////////////////////////////////////i juz troll znikl"
    /_I I_\

sierotma_marysia
    Gość Avatar sierotma_marysia
    Ja mam wersje 1.40 u kolegi dziala a u mnie nie. Korzystamy z jednego konta na rapidzie ale to chyba nie jest powodem tego ze jemu sciaga normalnie a mi ciagle bledy wyskakuja ;/

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Podziękował 119 razy w 84 Postach
    Siła Reputacji
    11
    Cytat Napisał sierotma_marysia Zobacz post
    Korzystamy z jednego konta na rapidzie...
    Domyślam się, że chodzi o konto premium. Jeśli tak to nie baw się w żadne rapget'y tylko korzystaj z FlashGet'a Z konta premium można ścigać wiele plików naraz na kilka sesji. Ważne by login i hasło do konta wpisać w miejscach jak na rysunku:

I ma działać, nie ma siły
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...

kronka
    Gość Avatar kronka

Rapget

Dlaczego nie mam dostepu do posta z rapgetem opisujacym jak zrobic zeby działał?

Stały Użytkownik Stary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyStary Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Stary

Dzięki!
    14
    Podziękował 19 razy w 16 Postach
    Siła Reputacji
    7
    pozwolę sobie zacytować z postu powyżej:
    Cytat Napisał Ogorek Zobacz post
    A co do dostępu, jak pokażesz że zasługujesz, to dostaniesz.
    Pisz na forum, udzielaj się, pomagaj innym, a uzyskasz dostęp do innych ciekawych działów .

+ Odpowiedz na ten temat
2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)