pytanie dla Was moje drogie Cfaniaczki
a jeśli nie prosty to chociaż darmowy z opisem jak go używać![]()

pytanie dla Was moje drogie Cfaniaczki
a jeśli nie prosty to chociaż darmowy z opisem jak go używać![]()

Darmowy ?? Jeśli koniecznie chcesz darmowy to może być IE, Opera albo pierwsza lepsza przeglądarka internetowa lub TotalCommander (nie musisz go rejstrować), ale jeśli może być trochę mniej darmowy to polecam FlashFXP, jak dla mie wypas![]()
Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

wow
...:::CLOSED:::...

jak co to tu: http://www.flashfxp.prv.pl/Napisał ulm@n

do ftp jest putty
Kazda zlotowka jest bardzo wazna
iwko:
iwko:
iwko:
ja uzywam CuteFTP ale zostawia troszke do zyczenia ( nie jest darmowy )
sa jakies Klienty FTP z limitem transferu ?? - nie chce net limitera instalowac ( kiedys cala konfiguracje sieci mi rozwalil na chacie jak go usuwalem)
a mam takie pytanko:
Czemu niektore klienty nie moga sie polaczyc z serwerami gdy adres zawiera "%" ?? albo spacje ?
a jak otworze go przez przegladarke to klientFTP automatycznie "przechwytuje" adres i mnie laczy i jest ok - jednak recznie sie nie da![]()
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)