Czy istnieje jakaś wtyczka do gg, program or smth, która powiadamiała [np. poprzez komunikat na monitorze] by mnie o pojawieniu się danej osoby na komunikatorze gadu-gadu ? [gdy mam wyłączony lub włączony program]

Czy istnieje jakaś wtyczka do gg, program or smth, która powiadamiała [np. poprzez komunikat na monitorze] by mnie o pojawieniu się danej osoby na komunikatorze gadu-gadu ? [gdy mam wyłączony lub włączony program]
...

Polecam pobawić się dodatkami do GG, które zebrane są w pakiecie Power Project. Są tam dwie wtyczki reagujące na zmianę statusu GG.
Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Po roczniku w profilu wnioskuje, że nie zakończyłeś edukacji.... a teraz o tym jak może Ci to pomóc. W niektórych szkółkach jest neo + serwer domenowy (włączony 24/7).
Pogadaj dobrze z adminem owego cacka czy nie mógłbyś zapalić gg + power gg z wtyczką activity chcecker.![]()
... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego
night_cr0wler / astar0th
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)