+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 8 z 8

Temat: Net przez sieć nie chodzi.

Stały Użytkownik Zeratul Poziom 1 : Buduje reputacjęZeratul Poziom 1 : Buduje reputacjęZeratul Poziom 1 : Buduje reputacjęZeratul Poziom 1 : Buduje reputacjęZeratul Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Zeratul

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    7

Net przez sieć nie chodzi.

Mam w domu sieć LAN (2 kompy). Mój jest podłączony do neta (Neo 512). I do tej pory na drugim kompie wszystko chodziło tak jak trzeba - mam na myśli internet. A dzisiaj odmówił posłuszeństwa.

Ściślej:
    - na moim kompie wszystko chodzi normalnie
    - sieć LAN działa poprawnie (bo moge sobie z drugiego kompa przeglądać pliki i vice versa). Poza tym mam zainstalowanego Apacza i gdy na drugim kompie wpiszę nazwę mojego kompa w firefoxie (http://moj_komp) to otwiera mi się normalnie index mojego localhosta.
    - na drugim kompie net nie chodzi: tzn: GG działa jak trzeba, google się otwiera, ale wszystko inne po prostu nie otwiera się.

Podejrzewam tutaj narzędzie, którym (widać nieumiejętnie) się pobawiłem - TuneUp Utilities 2006. Użyłem właściwie większości z jego opcji do końca nie wiedząc, co one robią.

Na koniec dodaję, że ze spraw 'sprzęt i system' jestem na baardzo niskim poziomie (nigdy nawet systemu nie instalowałem ani swojego kompa w środku nie widziałem - plomba gwarancyjna :/ ). Także sam nic nie poradzę.
    Am Ende bleib ich doch alleine
    Die Zeit steht still und mir ist kalt!

starszy ogniomistrz elwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar elwoodblues

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    9
    próbowałes opcji-"przywracanie systemu"?
    Nie patrz na całokształt krzywo,
    Chodź zrobimy jakieś piwo(...)
    (...)Lepiej nie główkuj już
    Blues panie Jurek blues

Stały Użytkownik Zeratul Poziom 1 : Buduje reputacjęZeratul Poziom 1 : Buduje reputacjęZeratul Poziom 1 : Buduje reputacjęZeratul Poziom 1 : Buduje reputacjęZeratul Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Zeratul

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    7
    Heh - podziałało. Thnx i sorry za moje lamerstwo.
    Am Ende bleib ich doch alleine
    Die Zeit steht still und mir ist kalt!

grabek1988
    Gość Avatar grabek1988
    Przepraszam że wtrące sie w ten temat ale ja mam niby podobny problem porostu jak włączam allegro, wchodze w jakiś dział, i mam te aukcje wsyztkie to pierwswza strona działa lux, ale jak przełącze na 2 lub 3 itd. to pokazuje mi się

W tej chwili w kategorii Mikrofony nie ma aukcji z województwa go

Aby znaleźć przedmiot,
    skorzystaj z wyszukiwarki
    wróć do strony z kategoriami

Nie wiem co z tym fantem zrobić;/ mam sieć i u innych wsyztkod ziała lux, brat podpowiada że to wina karty sieciowej, ale mi się wydaje że to jednak wina programu;/ Bardzi prosze o pomoc w tej sprawie i pozdrawiam

grabek1988
    Gość Avatar grabek1988
    Wiecie coooo zainstalowałem sobie LISKA jak przeglądarke i allegro działa ale nadal wole opere więc co zrobić aby te allegro działało mi dobrze w operze i IE na na obu nie dizała, a na LISKU normlanie smiga ślicznie

vril
    Gość Avatar vril
    Cytat Napisał grabek1988
    Wiecie coooo zainstalowałem sobie LISKA jak przeglądarke i allegro działa ale nadal wole opere więc co zrobić aby te allegro działało mi dobrze w operze i IE na na obu nie dizała, a na LISKU normlanie smiga ślicznie
    a masz SP poinstalowane ???

starszy ogniomistrz elwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar elwoodblues

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    9
    Prawdopodobnie coś Ci wpisało się do rejestru i dlatego występują takie przekierowania.Wyczyść folder Temporay Internet Files, usuń cookie i przeskanuj ad-aware lub spybootem. Jak nie pomoże to pomyślimy co dalej.
    Nie patrz na całokształt krzywo,
    Chodź zrobimy jakieś piwo(...)
    (...)Lepiej nie główkuj już
    Blues panie Jurek blues

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    Przeczyść DNSy, raz miałem tak, że nie chciało mi wyszukiwać obrazków w googlu, a po wyczyszczeniu wszystko chulało
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)