+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Czy jest mozliwe odzyskanie archiwum rozmow w komunikatorze gg?

matii
    Gość Avatar matii

Czy jest mozliwe odzyskanie archiwum rozmow w komunikatorze gg?

Potrzebuje pewien zapis rozmowy. Niestety jak pamietam odbyl sie on troszke wczesniej niz najstarszy zapis jaki znalazlem w archiwum gg. Czy jest mozliwe odtworzenie wczesniejszych rozmow??? Czy zapisuja sie one na serwerach badz gdzies na dysku?

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Podziękował 61 razy w 53 Postach
    Siła Reputacji
    12

matii
    Gość Avatar matii
    no dobrze..... ale nie widzie nigdzie informacji czy w tym pliku sa archiwizowane wszystkie rozmowy, a chodzi mi o te, ktore nie widze w archiwum gadu.... czy moze ktos probowal odzyskac swoje stare rozmowy, ktore juz nie byly widoczne w archiwum ?????? poza tym ja sie nie wlamuje do czyjegos archiwum. Potrzebuje odzyskac swoje stare rozmowy, a dokladnie jedna, ktorej juz nie mam w archiwum gadu nawet nie wiem czy jest to mozliwe

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Podziękował 61 razy w 53 Postach
    Siła Reputacji
    12
    oj chyba nie czytałes postów...
    a tu pisze tak " W katalogu profile\%nick%\database są pliki chats.* (rozmowy), msgs.* (wiadomości) i sms.* (smsy). Pliki *.dat przechowują treść, pliki *.idx dane kontaktów (nicki, nry GG, nry telefonów itd). "
    a więc ... ja wiem ze kazdy chce dostac odpowiedz na talerzu ale potrudz się chociaż i poczytaj całość
    a czytałes to? http://www.zurawek.com/haslogg.html?...5d1bdfded1b732
    tam jest odczyt z gg zahasłowanego ale podaje gdzie one sa ...
    .PS zostaje jeszcze google.pl , szukacz.pl
    np. tu http://www.haker.com.pl/forum/viewfo...749f39608c0319
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 03-07-06 - 20:59

mit
    mit jest offline
    UPl user mit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jest Avatar mit

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    9
    Kiedyś się tym bawiłem i powiem tak:
    Jeste możliwe odzyskanie rozmów z GG nawet jeśli zostały one usunięte z archiwum. Są jednak 2 warunki:
    1) archiwum nie może być fizycznie usunięte z dysku (no chyba że je potem odzyskasz jakimś programem do odzyskiwania danych, ale też musisz mieć pewność że w tym miejscu na dysku nic nie zostało już zapisane).
    2) archiwum po usunięciu rozmów nie było kompaktowane.
    Jest to dłuższa zabawa bo trzeba binarnie "powiedzieć" komunikatorowi aby usunięte rozmowy znów zobaczył jako istniejące.
    Niestety nie pamiętam dokładnie jak to się robi ale jesli komuś bardzo zależy to mogę spróbować poszperać.
    Pozdr.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)