Zamknięty Temat
Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Logowanie na fora

Stały Użytkownik +ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest Avatar +ADI+

Dzięki!
    5
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    7

Icon4 Logowanie na fora

Siemacie! Aktualnie nie grzeję tronu przy moim komputerze w Wawie, tak będzie przez jakiś czas, a mam problem natury logowanej...
    Otóz gdy wejdę na stronę główną na tym forum to mnie automatycznie wylogwywuje, tak samo jest z arcade, użytkownikami i najgorsze- ustawieniami... w innych forach nie mogę się w ogóle zalogować- wyskakuje okienko że się zalogowałem i bach- nie jestem zalogowany:/ Tak więc hilfe i z gory dzięki
    PS cache wyczyścilem, mam przeglądarkę IE 6...
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 27-06-06 - 19:03

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    9
    Spróbuj na innej przeglądarce... oraz sprawdź czy masz zaznaczone automatyczne logowanie.
    ...

Stały Użytkownik +ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest Avatar +ADI+

Dzięki!
    5
    Siła Reputacji
    7
    Dzięki! nnie zaznaczyłęm ...:::KLOZET:::...

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    10
    no właśnei zmien przeglądarke, jak Ty umiesz pracować na tym syfie
    apropos, IE 7 calkiem fajna.........naprawe może konkurowac z Operką i Foxem...........chyba ze bedzie miała dziury
    a wiec zamykam temat

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Zamknięty Temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)