+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 13 z 13

Temat: Gg, jak obejść hasło konta ?

asia76
    Gość Avatar asia76

Gg, jak obejść hasło konta ?

Jak obejść obejść hasło konta w GG? może mi ktoś pomóc?

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    W sumie tak, ale:
    1) daj więcej informacji, czy to jest konto które już masz na komputerze (jest już utworzony profil, Ty tylko chcesz ominąć hasło logowania) czy konto do którego masz tylko numer i które chcesz, że tak to określę, pobrać na swój komputer
    2) po co Ci to? pomogę Ci, ale pod warunkiem że to jest Twoje konto, a nie że chcesz zrobić "żarcika" siostrze, bratu, koledze...

asia76
    Gość Avatar asia76
    to konto w moim kompie. moje, ale korzystał z niego też mój facet. teraz już były. zmienił hasło na odchodne, pewnie po złosci. zależy mi na tym koncie. miałam tam perę kontaktów.
    to wszystko co moge napisać.

Stały Użytkownik grzeste Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar grzeste

Dzięki!
    0
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    0
    Ściągnij

gadu reader

edit by moderator
    podałem link do programu
    Ostatnio edytowane przez: ...m@tHew... : 21-05-06 - 20:12

Jedi Knight JohannesR Poziom 1 : Buduje reputacjęJohannesR Poziom 1 : Buduje reputacjęJohannesR Poziom 1 : Buduje reputację Avatar JohannesR

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    9
    Tutaj jest link do strony, gdzie jest wszystko opisane, wystarczy kliknac "przegladaj" znalezc odpowiedni plik a potem kliknac "pokaz".
    http://www.alternatywa.info/artykul-73

Ginekolog <-> tapicer thomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar thomas.night

Wpisów
    2
    Dzięki!
    5
    Podziękował 23 razy w 20 Postach
    Siła Reputacji
    10
    2) po co Ci to? pomogę Ci, ale pod warunkiem że to jest Twoje konto, a nie że chcesz zrobić "żarcika" siostrze, bratu, koledze...
    Liczysz na prawde czy dobre kłamstwo? Who cares maan?
    Miłej zabawy:
    http://www.idg.pl/ftp/pc_9786.html
    http://www.idg.pl/ftp/pc_4262/Gadu.Reader.1.0.html
    http://www.loader.pl/dld/inne/more.php?id=331
    ... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

night_cr0wler / astar0th

Stały Sęp muminekk Poziom 2 : Fajny jestmuminekk Poziom 2 : Fajny jestmuminekk Poziom 2 : Fajny jestmuminekk Poziom 2 : Fajny jestmuminekk Poziom 2 : Fajny jestmuminekk Poziom 2 : Fajny jestmuminekk Poziom 2 : Fajny jest Avatar muminekk

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    7
    program dziala bez instalacji i wciskasz tylko skanuj i masz haslo

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    http://img464.imageshack.us/img464/5735/sca336ls3ix5.png

Developer
    Gość Avatar Developer
    Sciągnij Gadu-gadu ghost trojan to pomoże na pewno

vollmilchs
    Gość Avatar vollmilchs
    Cytat Napisał asia76
    to konto w moim kompie. moje, ale korzystał z niego też mój facet. teraz już były.

były czy nie były, jakby to sprawy prywatne, ale np. archiwum jest jego, a czytać nieładnie :-] a moze chcesz dobic jakas lale za odbicie partenra ? nie wnikam, ale skoro poruszylaś juz na forum takie sprawy, rowniez musisz sie liczyc na rózna interpretacje owej stycuacji.

swoja droga, nie powinnas dostac odpowiedzi na tego posta, a jedynie dostac reprymende czyli swoistą reprimendus gerundivum. Twoj post rozni się od innych, w których też sklada się prośba na zdobywanie hasel czy też lamanie kont et cetera et cetara, jedynie uzasadnieniem. - prośba, błaganie o coś.

cel moze być zawsze inny, prawda ?

W tym momencie inne osoby, ktore już dostaly bana, z tego tytułu moga czuć sie pokrzywdzone. a w historii tego forum zdazaly sie takie sytuacje.

pzdr,
    Voll

Stały Sęp muminekk Poziom 2 : Fajny jestmuminekk Poziom 2 : Fajny jestmuminekk Poziom 2 : Fajny jestmuminekk Poziom 2 : Fajny jestmuminekk Poziom 2 : Fajny jestmuminekk Poziom 2 : Fajny jestmuminekk Poziom 2 : Fajny jest Avatar muminekk

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    7
    ale o co ci chodzi?? mysle, ze najmniej powinno Cie obchodzic po co to haslo!! Dziewczyna poprosila i dostala, a moze rzcywiscie potrzebny jest jej czyjs numer z tego konta?? Chyba za pochopnie wyciagasz wnioski

a minusa dostałem nie wiem za co... nie wysłałem nikomu trojana!! pomogłem tylko!!
    Ostatnio edytowane przez: muminekk : 07-06-06 - 16:52

http://img464.imageshack.us/img464/5735/sca336ls3ix5.png

Użytkownik endriumazda323f Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar endriumazda323f

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    0
    mam gg ale niestety nie moge na niego wejsc poniewaz nie pamietam hasla bo dawno z niego nie korzystalem;/ prosze o pomoc

murder(ator) ;) DaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar DaRiOOsH

Dzięki!
    5
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Nie pamiętasz hasła do serwera. Możesz założyć nowe konto. Tego nie da się obejść.

mit
    mit jest offline
    UPl user mit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jest Avatar mit

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    9
    ewentualnie skorzystać z opcji przypomnienia hasła na maila

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)