MWitam was wszystkich..
Przybywam z pewnym małym i dużym problem. Posiadam pewną stronę o tematyce gothic www.gothiclife.fg.pl. Mam problemz rozkręceniem tej strony i forum tak żeby osiągnąć większa liczbę userów.
Macie może jakiś pomysł?
MWitam was wszystkich..
Przybywam z pewnym małym i dużym problem. Posiadam pewną stronę o tematyce gothic www.gothiclife.fg.pl. Mam problemz rozkręceniem tej strony i forum tak żeby osiągnąć większa liczbę userów.
Macie może jakiś pomysł?

Wysyłaj link do znajomych (na gg) Zrób reklame na innych forach. Poza tym stronka mizernie wygląda pod względem metorycznym. Pierw ją skończ - zrób opisy broni, misji, ciekawostki itp. tak aby przyciągnąć do siebie userów, bo na aktualnym poziomie informacyjnym stronka dużo userów nie przyciągnie.
...

Zgadzam się z wyyzy. Najpierw rozwiń stronę, dodaj co trzeba, a później reklamuj. Wtedy ruch sam się napędzi, bo ludzie będą polecać swoim znajomym i tak dalej. W ten sposób właśnie zbudowałem ruch na UnderPL.org, bo ja nigdzie i nigdy się nie reklamowałem, a proszę, mam teraz około 20 tysięcy osób dziennie, co prawda trwało to trochę, no ale akurat w tym fachu trzeba być bardzo cierpliwym :-)
Ps. Masz bardzo dobry, komercyjny serwerek, także technicznie nic Cię nie ogranicza.
Szukasz programu? U nas go znajdziesz! Zapraszamy na:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Wiem ze to porada ale wyyzy napisal aby reklamowac sie na innych forach - z tego co pamietam to umowilismy sie ze nie reklamojemy innych for chyba ze dotyczy to danej dyskusji... No i w sygnaturze chyba moglo byc musze zerknac w regulamin. A co do tematu - polecanie informowanie ok tylko nie spam...
Pozdrawiam

Oczywiście z wcześniejszą zgodą administracjibo kto spamem wojuje ten od spamu ginie
lol ;]
...

tak jak zauważył kolega = tam prawie nic nie ma, a więc poustawiaj wszystko w swoich miejscach, daj więcej informacji, itp.Zrób reklame na innych forach. Poza tym stronka mizernie wygląda pod względem metorycznym. Pierw ją skończ - zrób opisy broni, misji, ciekawostki itp. tak aby przyciągnąć do siebie userów, bo na aktualnym poziomie informacyjnym stronka dużo userów nie przyciągnie.
bo nie ma nic gorszego jak prawie pusta strona uboga trescią i grafiką.
no to masz robotę! A potem reklama - poszukac fora z podobna tematyką i nie tylko, grzecznie zapytac administracji o zgodę na reklamę - na naszym tez zapytaj właściwych ludzi = dobierz ludzi/ qmpli, którzy tez tym tematem się interesują, samemu to w cholere roboty i za jakis czas pochwal się rezultatem.
Powodzenia

Rzeczywiście strona trochę uboga, nie zachęca do powtórnego powrotu.
Nie patrz na całokształt krzywo,
Chodź zrobimy jakieś piwo(...)
(...)Lepiej nie główkuj już
Blues panie Jurek blues
Popraw strone i zainwestuj w banerek na gg.![]()
nie bedziesz bawil się w linki na forach X Y.
no chyba ze mowimy o reklamach na forach o podobnej tematyce *
* Po uprzednim zapoznaniu sie z regulaminem forum, jezeli nie bedzie zakazu reklamy wlasnego forum lub za zgoda administratora lub moderatora.
Ewentualnie ]:-> ..... link do strony WWW.... nie do forum.albo opcja "na chama" zaryzykujesz warnem.
możesz też nakleic link na swoje auto i smigac po miescie, lub znowu opcja "na chama" nakleic na autobus i smigac daleko od pana wladzy.
mozna tez stanac w kosciele i wsrod tlumu wykrzyknac adres strony, zainteresowany tlum ciekawskich wskoczy czym predzej po nabozenstwie, na swoje PC i odpali interencik i sprawdzi co to takiego !! tutaj proponuje Tobie dzien 26 maja 2006, Warszawa.
etc etc etc
pzdr,
Panna Joanna SuperPorada

Proponuje zadać uzytkownikom to samo pytanie, ale po skończeniu strony, poprawieniu przede wszystkim przejrzystości, dodaniu dużej ilości ciekawych artykułów, żeby strona ruszyła z miejsca:wink:
Ostatnio edytowane przez: wlodas : 17-05-06 - 13:29
Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
&
&
:thanks:
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)