Macie może jakiś program do zapisu strumienia video z sieci. Codzi mi o możliwość zapisywania udostępnionych filmów w sieci czy też tv. Mam wtyczke do Firefoxa Videodownloader ale zależało by mi na jakimś zewnętrznym programie. Zgóry dzx

Macie może jakiś program do zapisu strumienia video z sieci. Codzi mi o możliwość zapisywania udostępnionych filmów w sieci czy też tv. Mam wtyczke do Firefoxa Videodownloader ale zależało by mi na jakimś zewnętrznym programie. Zgóry dzx

5 dni i cisza mheeh

Krótkie info o tego typu programach jest tutaj. Poszukaj na P2P może znajdziesz któryś z tam wymienionych.
Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Niektore filmiki ktore mozna obejrzec w necie da sie sciagnac, klikasz na okienku wmp jak sie pokaze i wlasciwosci, tam jest link do pliku wmv, wklejasz do akceleratora sciagania i masz. Ale z mila checia poznam sposob na zgranie teledyskow z onetu.
Kazda zlotowka jest bardzo wazna
iwko:
iwko:
iwko:
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)