Mam takie pytanie do Was, jaka skrzynka pocztowa jest waszym zdaniem najlepsza ? krótki opis i argumenty za używaniem danej skrzynki.
p.s gdzie jest rejestracja na gmailu ?

Mam takie pytanie do Was, jaka skrzynka pocztowa jest waszym zdaniem najlepsza ? krótki opis i argumenty za używaniem danej skrzynki.
p.s gdzie jest rejestracja na gmailu ?
...

Skrzynka to skrzynka, jak dla mnie bajery są tam nie potrzebne, bo i tak kożystam z TheBat'a. Jak dla mnie najważniejsza jest prędkość, z jaką wiadomości ściągają się ze skrzynki (pewnie dlatego że często używam P2M). Z testów wiem, że najlepsze prędkości osiąga się na gmail'u i o dziwo na polskiej interii (jednak Polak jak chce to potrafi). o2 też nie jest złe, ale przeważnie w dzień trochę wolno śmiga, ale w nocy jest perfekt
A co do rejstracji na Gmail'u to trzeba mieć zaproszenie, jak chcesz to podaj mejla i zaproszenie dostaniesz bo mi jeszcze chyba jakieś zostały
![]()
Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Mam konto na:
- wp
- onecie
- tenbicie
- o2
- gmailu
i moge śmiało powiedzieć, że jeśli chodzi o szybkość działania, pojemność i funkcje wygrywa gmail. Tak jak napisał ulm@n, ja również moge ci podesłać zaproszenie![]()
"Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
"Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
Paktofonika
GG: 1870358
takze za gmailem jestem![]()
mam jeszcze na yahoo, o2 i wp i przegrywająa uzywam jeszcze gmaila z wpoziomu www bo lubie jego bajery i jednoczesna prostotę
ale cos czuje ze live.com bedzie lepsze
na imageshacku mam pare scenow to daje(ja uzywam inglisz ale jest wersja PL, ja poprostu tak juz mam ze wsio ENG mam
)
jak cos to tez moge poslac zaproszenie![]()
Ostatnio edytowane przez: Gourney : 22-04-06 - 13:04

Co do Gmaila w wersji polskiej i angielksiej, to jak ktoś chce się bawić takimi bajerami jak chat czy co tam jeszcze gmail obsługuje, to tylko w wersji angielskiej jest to dostępnem, w polskiej tego nie ma.

Dzięki ulm@n za zaproszenie. Czyli jeśli chce mieć polską wersje skrzynki to musze wybrać przy rejestracji "polski" i końcówka będzien np. cos@gmail.pl ?
...

Chyba tak, zresztą nie wiem jak ja zakładałem skrzynkę to Gmail był tylko po angielskuAle język chyba da się później zmienić w ustawieniach profilu skrzynki. A co do końcówki to bez względu na to, jaką sobie wybierzesz to zawsze jest taka sama, zawsze jest gmail.com, tak że o gmail.pl narazie można tylko pomażyć
![]()

A ja powiem tak. GMAIL rulez. Onet, wp i tlen śmierdzą. Co jak co, ale nie miałem problemu jak dotąd z gmailem i spamu jak dotąd tam nie widze. Czego nie da się powiedzieć się o całej reszcie.

Gmail byłby best gdyby ZIPów i RARów nie wypluwał
... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego
night_cr0wler / astar0th

night niestety coś za coś, ale z tym też przecież można sobie bez problemu poradzić![]()

Rary i Zipy działają ale czasami nie chodzą pliki exe

"wypluwał" czyli ? bo nie bardzo rozumiem :/ ?
...
zipy i rary dzialajaproblem jesli wewnatrz nic hjest EXE lub inny wykonywalny plik (reg, dll)
ja daje inne rozszerzenie i mowie odbiorcy na jakie ma zaminic....

No tak, ale jeśli nieświadomy user WP albo Onetu podsyła mi ZIPa z EXEkiem w środku z nieświadomością 'dobrodziejstwa' gmail?
... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego
night_cr0wler / astar0th

Dla mnie WP najlepsze. Jak masz dylemat to załóż dwa kona i przetestuj sam - to nic nie kosztuje, a napewno się przekonasz do tego, czy tego:dunno:
Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:
&
&
:thanks:

To jest tak jak z antywirusami.Każdy chwali to ,do czego sie przyzwyczaił. Ja testowałem kilkanaście różnych poczt, mam też kilkanaście kont, ale na szczęście da sie tak zrobić,żeby jedno ściągało automatycznie pocztę z innych.Każdo z kont ma swoje wady i zalety.Najdłużej uzywam o2 i interii, i jestem z nich bardzo zadowolony, nigdy nie było żadnych problemów. Z poziomu www. uzywam walla.com, bo przechowuję tam sporo grafiki ze względu na to ,że łatwo się to przegląda. Tak jak Ci radzono wyżej,próbuj różne, az Ci coś przypasuje.
Nie patrz na całokształt krzywo,
Chodź zrobimy jakieś piwo(...)
(...)Lepiej nie główkuj już
Blues panie Jurek blues
Mam skrzynki na onecie i interii. I w firmie z którą jestem związany, ale to inna bajka. O ile z interią nie ma większych problemów, to poczta wysłana z onetu potrafi po prostu rozpłynąć się w sieci. Ja nie mam zwrotu, odbiorca też nic. A ostatnio wróciła do mnie dwa razy, bo onet znalazł sie na czarnej liście serwisów antyspamowych, spamcop bodajże i coś jeszcze. Mailowalem do onetu, ale oczywiście nie pofatygowali się nawet odpowiedzieć. To dla mnie akurat problem, bo czasem wysyłam maila z załacznikiem, na który odbiorca czeka licząc minuty. Poczta wraca, a czas płynie. Nie dziwię się, że spamowcy korzystają z możliwości jakie dają tacy providerzy jak onet, ale dziwię się że największy polski portal nie potrafi sobie z tym poradzić. Uczciwie muszę dodać, że przy ty wszystkim onetowski filtr antyspamowy dla odbiorców (posiadaczy skrzynek) dzała dobrze. Poczta zakawalifikowana jako spam odkładana jest w osobnym folderze dostepnym przez www. Trzeba tylko co jakiś czas przeglądać, bo zdarzają sie pomyłki. Ale w końcu to tylko automat.Chcąc niechcąc przymierzam się do komercynej skrzynki. Jest wiele niedrogich mozliwości np na home.pl.
Ostatnio edytowane przez: rolaj : 23-04-06 - 10:40

Mnie głównie zależy na takiej, w której nie będę zasypywany falą spamu... Jestem zarejestrowany aktualnie na o2 i Yahoo i na obu mam spamu w ch... i ciut ciut ;/ przeglądać wtedy normalnie skrzynki nie moge :/
...

Ja nie mam zadnego spamu odkąd nigdzie nie umieszczam swojego nowego maila. To najlepszy sposób, podać go tylko znajmomym i mieć 2gi, choćby taki zasypywany do rejestracji na stronach itd, żeby jak coś tam przychodziły te śmieci.
Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:
&
&
:thanks:
Ja mam na gazeta.pl oraz 3 na wp.pl z Gazety nie jestem zadowolony bo z poziomy oultooka nie chca sie niekiedy sciagac maile. Pisalem, i pisza, ze to awaria od ich strony i CIAGLE naprawiaja :AR15firin
z wp.pl jestem bardzo zadowolony.
Moglby ktos mi wyslac zaproszenie do qmaila Potrzebuje do korespondencji z Islandczykami. Dzieki :beerchug:
<<<<<<<++++>>>>>>>
Pozdro @LL
Winda XP Prof. Sp2
MB GA-K7VT600P-RZ \Sempron 2800+ \DDR KingSton 2GB 400Mkz \FDD Samsung 1,44 \LITE-ON DVRW LH-18A1H Light scribe \Sapphire ATI Radeon 9600PRO \Monitor 19` :sgrin:

Ja również polecam skrzynkę z GMaila 8)
Jak ktoś potrzebuje zaproszenia to PM

nio ja też standardowo polecam gmaila, wiekszosc "naszych" jej używa, szybko i sprawnie przesyła pliki, nie miałęm jeszcze z nimi problemow. poza tym że dużo syfu sie nawet ładuje, okolo 4 gówna na tydzień. ale i tak pojemność, możliwość wykorzystnia skrzynki jako wirtualny twardy, sprawnosć przewyzsza inne skrzynki.
no wlasnie mozna se normalnie w Moim Komputerze dorzucic dodatkowego twardziela o pojemnosci skrzynki gmail![]()

Zarejestrowałem się kilka dni temu na gmailu i musze przyznać, że skrzynka mnie zadziwiła O_o łatwa a jednocześnie jest bogata w różne opcje i szybkadzięki all
![]()
...
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)